تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 1298 اولاول ... 4098098598999059069079089099109119129139199591009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کل یوم بعضی ها باید غرغر کنند اگر صبح تست پهنای بند بگذاری میگن ظهر بگیر ، اگر ظهر بگیری میگند عصر بگیر ، اگر عصر بگیری میگند شب بگیر!!!!

متأسفانه نگاهشون این است که اگر من یا مرکز مخابراتی من مشکل دارد پس کل مخابرات استان مشکل دارد!!!

ببین دوست عزیز اولا شما رفتی از ارمنستان تست گذاشتی که همین بقله ایرانه.شا برو از فرانکفورت تست بزار
    دوما اینکه میگی: "من هر لظه تست پهنای باند نمیگیرم ، ولی یک لحظه مثل تست قبلی می شود و یک لحظه مثل این تست"این دلیلش چیه به جز کمبود پهنای باند ؟
    این تست منه از ارمنستان شما ببین:
    همونطور که میبینی مخابرات مشکل پهنای باند داره.لطفا ندونسته نیا بگو که مخابرات خوبه و عالیه و همیشه خوبه و شما ها قدر نمیدونید و و و...
    در ضمن مشکل از لینک شهر ما به اصفهان نیست چون سرعت با اصفهان خوبه
    حالا شما چرا سرعتت بهتر از منه ؟چون که آی پیه شما از یه رنج دیگه است برای همین پینگ ها و سرعت تفاوت داره چون روتینگشون فرق داره شانس شما اون آی پی رنجی که شما الان بهش متصلی سرعتش خوبه.ولی این دلیل نمیشه که بقیه هم وضعیتشون این باشه.
    من چیزی که می بینم این است که شما مشکل پهنای باند خودت را تعمیم میدهی به کل سرویس مخابرات ، وقتی هم من تست میگذارم بهانه جویی میکنی که چرا رفتی از ارمنستان گرفتی ، برو از فرانکفورت بگیر!!!
    رنج تمام ADSL مخابرات دینامیک هست یعنی هر بار که کانکشن PPPoE می زنید از یک رنج متفاوت به شما IP می دهد پس من IP هم مثل شما هستم ، اینجا را از نظر فنی اشتباه گفتید
    اینکه شما اصرار دارید به من بگویی تو نمیدونی و فقط ما میدونم خیلی مبتذل است ، من وقتی تست پهنای بند میگذارم و یا دیگران تست دانلود شبانه میگذارند شما باید متوجه بشوی که این مشکل در کل مخابرات نیست بلکه در بخشی است که شما هستید ولی بشدت اصرار دارید که مشکات خودتان را تعمیم بدهید به کل مخابرات
    وقتی کسی هم مثل ایشان از سرویسش عکس میگذارد سعی میکنید که بهانه بگیرید

اینم از سرعت دانلود امشبم

واقعیت این است که شما با وجودیکه پول سرویس ADSL اشتراکی را می دهید انتظار دریافت پهنای باند اختصاصی را دارید و این غلط است ، قرار نیست سرویس شما در تمام طول روز و هر ساعتی 5 یا 10 مگ باشد ، این قاعده سرویس اشتراکی است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من چیزی که می بینم این است که شما مشکل پهنای باند خودت را تعمیم میدهی به کل سرویس مخابرات ، وقتی هم من تست میگذارم بهانه جویی میکنی که چرا رفتی از ارمنستان گرفتی ، برو از فرانکفورت بگیر!!!
    رنج تمام ADSL مخابرات دینامیک هست یعنی هر بار که کانکشن PPPoE می زنید از یک رنج متفاوت به شما IP می دهد پس من IP هم مثل شما هستم ، اینجا را از نظر فنی اشتباه گفتید
    اینکه شما اصرار دارید به من بگویی تو نمیدونی و فقط ما میدونم خیلی مبتذل است ، من وقتی تست پهنای بند میگذارم و یا دیگران تست دانلود شبانه میگذارند شما باید متوجه بشوی که این مشکل در کل مخابرات نیست بلکه در بخشی است که شما هستید ولی بشدت اصرار دارید که مشکات خودتان را تعمیم بدهید به کل مخابرات
    وقتی کسی هم مثل ایشان از سرویسش عکس میگذارد سعی میکنید که بهانه بگیرید
    فعلا که فقط شما هستی که میگی مشکل پهنای باند ندارم.
    در مورد آی پی هم مخابرات چندین رنج آی پی داره.
    37.254
    و
    37.255
    و چند تای دیگه
    شما روی رنج 37.254 هستی احتمالا و من روی رنج 37.255
    رنج 37.254 چندین گیت وی داره که روتینگ های مختلفی دارن.ولی رنج 37.255 یک گیت وی داره و 2 مسیر مشخص
    "من وقتی تست پهنای بند میگذارم و یا دیگران تست دانلود شبانه میگذارند شما باید متوجه بشوی که این مشکل در کل مخابرات..."
    من هیچ وقت نگفتم که ساعات شبانه مشکل داره.لطفا دقت کن !
    شما همین تستی که گذاشتی نصف تست شبانته.بعد دوباره میای میگی مخابرات مشکل پهنای باند نداره!
    اصلا ولش کن بحث کردن با شما بی فایدس

3. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم از سرعت دانلود امشبم

سلام
    شما خطتون فیبره؟
    چه طرحی دارید؟
    اگه میشه بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید و چه شهری
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعیت این است که شما با وجودیکه پول سرویس ADSL اشتراکی را می دهید انتظار دریافت پهنای باند اختصاصی را دارید و این غلط است ، قرار نیست سرویس شما در تمام طول روز و هر ساعتی 5 یا 10 مگ باشد ، این قاعده سرویس اشتراکی است
    چی میگی شما ؟ من کی گفتم چیچی فیلان و بیسار ! من فقط گفتم سرعتم رفته بالا ! سرویس اشتراکی و اینا کدوم صیغه ای هست هیچ انتظاری هم ندارم همین که سرعت دانلودم از 100 اومده روی 400-500 خیلی هم خوشحالم . همینو بس

6. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شما خطتون فیبره؟
    چه طرحی دارید؟
    اگه میشه بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید و چه شهری
    با تشکر
    درود برشما
    بله خط من فیبر نوری یا همون DLC هست

من 2 تا طرح دارم از مخابرات که هردو سرعتم را روی 5مگ ظاهرا بستا ! قبلا روی 2 مگ بود . طرح پلکانی دارم

8. این کاربر از sa@te بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

این ماه فقط برای شبانه سرویس مخابرات را فعال کردم اما متاسفانه 24ساعت همین وضعیت هست نکته جالب توجه اینه که با دانلود منیجر دانلود از پی سی دانلود سرعت بیشتر از 40KB.s نمیشه...

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چی میگی شما ؟ من کی گفتم چیچی فیلان و بیسار ! من فقط گفتم سرعتم رفته بالا ! سرویس اشتراکی و اینا کدوم صیغه ای هست هیچ انتظاری هم ندارم همین که سرعت دانلودم از 100 اومده روی 400-500 خیلی هم خوشحالم . همینو بس
    مخاطب این پست من شما نبودید ، فقط به سرعت شما اشاره کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جهت اطلاع کلیه بزرگواران
    1- سرویس ADSL مخابرات استان اصفهان یک سرویس اشتراکی است؛ به این معنا که پهنای باند سرویس مابین چند کاربر به اشتراک گذاشته می شود

2- بنا بر مصوبه شماره 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی ، حداکثر تعداد کاربرانی که برای یک سرویس اشتراک گذاری می شوند 8 عدد است به این معنی که پهنای باند در جهت کاهش قیمت برای کاربران بصورت 1به 8 تقسیم می شود

3- باز هم بنا بر مصوبه شماره 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی ، ارايه کننده خدمات بايد حداقل یک هشتم نرخ بيت خط را براي مشترکين خود تضمين کند

4- طبق اطلاعات خود سایت مخابرات استان اصفهان "حداکثر سرعت طرح زرین حداکثر 5mb/s خواهد بود" همچنین "حداکثر سرعت طرح حرفه ای حداکثر 10mb/s خواهد بود"

***نتیجه گیری***
    مشترکین محترم ADSL مخابرات استان اصفهان باید توجه داشته باشند که یک سرویس اشتراکی خریداری کرده اند بنا بر مصوبه سازمان تنظیم مقررات پهنای باند این نوع سرویسها مابین حداکثر 8 کاربر قابل تقسیم است ، پس نوسان سرعت به شرطی که حداقل آن معادل و یا بیشتر از 1/8 پهنای باند اسمی سرویس نباشد قانونی و بر اساس مصوبه شماره 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی است.

طبق توضیحات بالا هیچکدام از مشترکین محترم ADSL مخابرات استان اصفهان نباید انتظار داشته باشند که در تمام طول شبانه روز سرعت اسمی سرویس خود را در اختیار باشند ، در صورتی که چنین تصوری دارند اصولاً باید سرویس پهنای باند اختصاصی خرید بفرمایند و نه سرویس ADSL اشتراکی ، دقیقاً همینجاست که بعضی کاربران با مغلطه سعی می کنند اینطور وانمود کنند که مخابرات متعهد شده است که در تمام طول شبانه روز به آنان سرویس 5 یا 10 مگا بیت ارائه نمایند این کاربران عمداً یا سهواً توجهی به کلمه "تا حداکثر" در توضیحات سرویسهای مخابرات نمی کنند و سپس مدعی دزدی هم می شوند درحالیکه همه چیز ناشی از عدم اطلاع و یا عدم توجه به کلمات فارسی است.

مشخصاً در مورد صحبتهای جناب zxzxcvcv باید خدمتشان عرض کنم
    1- بنده در طول شبانه روز هم از IP های 254 دریافت میکنم و هم 255

2- همین امروز مرکز مخابراتی بنده برای 2 ساعت مشکل داشت ، در همانزمان دوست دیگرم در مرکز مخابراتی قندی با بهترین کیفیت مشغول دانلود بود

3- اینکه سرویس ADSL مخابرات در طول شب سرعت بهتری دارد حسن است و نه عیب چرا که سرویس در ساعات شبانه رایگان است و در نتیجه مشترکین استفاده و دانلود بهتری در ساعات رایگان دارند

4- مجدداً یادآوری میکنم که هیچ اصراری برای مشترکینی که با ADSL مخابرات مشکلات واقعی یا کاذب دارند برای ادامه استفاده وجود ندارد ، این عزیزان می توانند خطشان را ظرف حداکثر 72 ساعت از زمان درخواست تخلیه کنند و از شرکتهای دیگر PAP که فکر می کنند بهتر است استفاده کنند ، با این کار کمک بزرگی به صف متقاضیانی می کنند که منتظر خالی شدن پورت سرویس ADSL مخابرات هستند می کنند و خودشان را هم از اذیت شدن راحت می کنند.

فعلا که فقط شما هستی که میگی مشکل پهنای باند ندارم.
    در مورد آی پی هم مخابرات چندین رنج آی پی داره.
    37.254
    و
    37.255
    و چند تای دیگه
    شما روی رنج 37.254 هستی احتمالا و من روی رنج 37.255
    رنج 37.254 چندین گیت وی داره که روتینگ های مختلفی دارن.ولی رنج 37.255 یک گیت وی داره و 2 مسیر مشخص
    "من وقتی تست پهنای بند میگذارم و یا دیگران تست دانلود شبانه میگذارند شما باید متوجه بشوی که این مشکل در کل مخابرات..."
    من هیچ وقت نگفتم که ساعات شبانه مشکل داره.لطفا دقت کن !
    شما همین تستی که گذاشتی نصف تست شبانته.بعد دوباره میای میگی مخابرات مشکل پهنای باند نداره!
    اصلا ولش کن بحث کردن با شما بی فایدس
    Last edited by esfahanweb; 27-12-2014 at 16:39.

13. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مخاطب های خاص تاپیک مخابرات لطفا این بحث را ادامه ندید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

بحث شما تقریبا بی فایده است
    مشکل پهنای باند واقعا تو کل کشور هستش و این بحث کردن نداره
    ولی بین سرویس دهنده هایی که الان هستند که من خودم چندین نوع سرویس از سرویس دهنده های مختلف را چک کردم مخابرات واقعا سرویسش بهتر از همه بوده
    البته نظر من اینه
    نظر دوستان دیگر هم محترمه
    Last edited by tavassoli.farfani; 27-12-2014 at 19:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •