تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 1049 اولاول ... 4098098598999059069079089099109119129139199591009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینطور که من سرچ کردم فقط اینجا رو پیدا کردم که در مورد سینما خانگی مفصل بحث و تبادل نظر میشه ( برعکس موبایل که تا دلت بخواد بحث و بررسی تخصصی و ... داره)
    حالا اکر تاپیک های مجزا برای مارک های مختلف سینمای سونی -ال جی - پایونبیر و ... ابجاد کنید بحث ها منظم تر میشه .

با تشکراز دوستان

اره منم تو این فکر بودم که برای هر برند یک تاپیک جدا بزنیم و مدل های هر برند را درون تاپیک خود اون برند معرفی کنیم و تبادل نظر داشته باشیم
    خودم تاپیک سونی را زدم
    دوستان هم کمک کنند و برای برند های دیگه جداگانه تاپیک بزنید که مردم سردرگم نشوند و راحت در مورد برند مورد علاقه شون اطلاعات کسب کنند
    از اقا داوود و اقای رایان می خواهم کمک کنید که تاپیک ها را راه بندازیم

2. 2 کاربر از farzadiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم تاپیک سینما ال جی رو زدم . دوستان نظراتشون رو بذارند .ممنون

4. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فروشگاه راستین که اصلا هیچ جنسی نداشت گفت 2 هفته دیگه میاد جنسای جدید یه مغازه بود پاساز شرکا نمایندگی پایوونیر از اون فعلا 838 رو گرفتیم 1190 که تا پس فردا میاره باسمون از لحاظ صداو کیفیت راضی میکنه این مدل ؟
    سلام .مبارکه[
    پایونیر 838رسید دستتون؟؟ برامون از امکانات کیفیت صدا تصویر -- کار با منو ها- بنوییسید لطفا
    زاستی پایونیر بلوری غبر ارجینال رو پخش می کنه؟
    مشکل زیر نویس حل شده ؟
    موقع پخش بلوری منو ها و کنترل لگ ندارند؟
    همزمان با تی وی روشن خاموش میشه؟
    ممنون

6. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خبری نیست .....
    از قیمت سیستم های دنون خبر دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام .مبارکه[
    پایونیر 838رسید دستتون؟؟ برامون از امکانات کیفیت صدا تصویر -- کار با منو ها- بنوییسید لطفا
    زاستی پایونیر بلوری غبر ارجینال رو پخش می کنه؟
    مشکل زیر نویس حل شده ؟
    موقع پخش بلوری منو ها و کنترل لگ ندارند؟
    همزمان با تی وی روشن خاموش میشه؟
    ممنون
    سلام ببخشید دوست عزیز ندیده بودم پستتونو

بله رسید دستشون برای خوذم نبود برای یکی از اقوام بود نسبت به قیمت کیفیته خوبی داره ولی انتظار یه چیز عالی رو نباید از صداش داشته باشید منوهاش تنظیمات خیلی خاصی باسه تنظیم صدا نداره
    به نظرم یه مقدار منوش گنگه من دفعه اولی که usb زدم یه مقدار طول کشید پیدا کنم منوی مربوط به پخش usb رو
    اگه منظورتون فایلهای فرمت mkv هستش بله چند تا فایل حجم بالا تست کردم به راحتی پخش کرد
    این مورد رو نمی دونم ولی srt پخش نکرد
    مدت کوتاهی که کار کردم متوجه لگ نشدم
    مورد آخر رو تست نکردم

در آخر هم بگم این فامیل ما صدای 838 راضیش نکرد تصمیم گرفت بفروشتش 777 بگیره کسی از دوستان خواست موجود هست 2 هفتس خریداری شده فقط برای تست باز شده گارانتی پایونیران

9. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ممنون .صداش را با دستگاه دیگه ای مقایسه کردید که راضی کننده نبود یا در کل اون چیزی که می خواست نبود؟

مگه با اتصال usb خودش اتوماتیک منو استفاده از usb رو نمیاره و باید دکه خاصی رو زد ؟

بلوری غیر ارجینتال منظورم اوناییکه کپی میکنن و 15 تا 30 تومن قیمت دارند .
    vcd هم پخش میکنه؟

شما کرج هستید ؟
    Last edited by farredsky; 04-05-2014 at 13:29.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعضی دوستان هم اول از صداش راضی نبودند اما با ور رفتن با تنظیماتش کلا نظرشونن عوض شده بود مثلا این کاربر :

دیروز بلاخره وقت کردمو حسابی با سینما پایونر 727 ور رفتم تا واقعا به قدرت این پکیج پی ببرم انصافا صداش حرف نداره اول میدیدم بیسش خیلی بد پخش میشه و فالشه!!! بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم اصلا یادم رفته بود اون پایه های چسبی ضد لغزش رو زیر ساب ووفرش بچسبونم اخه میز چوبیه زیر تلویزونم جوریه که ساب حتما وسط میز زیر تی وی قرار میگیره، وقتی چسبوندمشون صدای بیسش از این رو به اون رو شد تازه فهمیدم که چی خریدم و اشتباه دومم این بود که تی وی رو با اپتیکال به سینما وصل کرده بودم وقتی ر س ی ور رو با اپتیکال مستقیم به سینما وصل کردم خیلی صدای رس ی ور بهتر شد تازه رو بعضی از کانالهای hd صدای دالبی هم دارم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ممنون .صداش را با دستگاه دیگه ای مقایسه کردید که راضی کننده نبود یا در کل اون چیزی که می خواست نبود؟

مگه با اتصال usb خودش اتوماتیک منو استفاده از usb رو نمیاره و باید دکه خاصی رو زد ؟

بلوری غیر ارجینتال منظورم اوناییکه کپی میکنن و 15 تا 30 تومن قیمت دارند .
    vcd هم پخش میکنه؟

شما کرج هستید ؟
    صداش باسه کسی که آپارتمان نشینه بیشتر می خواد فیلم ببینه نسبت به قیمتش عالیه (با یک سینما خوانواده سونی مدل دقیقشو نمیدونم ولی 1800 قیمت داشت مقایسه کردم صدای پایونییر بهتر بود)
    نخیر اتوماتیک نمیاره (یا شایدم بیاره با دستکاری تنظیمات ) و رو حالت پیش فرضش نیاورد بالا

اشتباهمون این بود که تو مغازه رفتیم این مدلو نداشت باسه تست مدل rs-333 رو تست کرد برامون صدای عالی و حجم صدای فوق العاده و بیس خوبی داشت اینو رو هوا گفتیم بیاره از تعریفایی که شنیده بودیم به خاطر اینکه اون مدل رو صداشو شنیده بودیم انتظارمونو برآورده نکرد (هر چی پول بدی آش می خوری ) وگرنه نسبت به قیمتش صدای قابل قبولی داره
    وقتی تست شد صداش اون چیزی نبود که انتظار داشتیم
    اگه منظورتوت ایمیج بلوری هستش که با فرمت iso هستن راسیتش تست نکردم

vcd بله پخش میکنه (تست نشده ولی تو مشخصاتش زده )
    بله کرج هستم الان دیدم قیمت سری های جدید که وارد شده یه مقدارم گرون شده
    Last edited by DJ_EBI; 04-05-2014 at 20:05.

13. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

صداش باسه کسی که آپارتمان نشینه بیشتر می خواد فیلم ببینه نسبت به قیمتش عالیه (با یک سینما خوانواده سونی مدل دقیقشو نمیدونم ولی 1800 قیمت داشت مقایسه کردم صدای پایونییر بهتر بود)
    نخیر اتوماتیک نمیاره (یا شایدم بیاره با دستکاری تنظیمات ) و رو حالت پیش فرضش نیاورد بالا

اشتباهمون این بود که تو مغازه رفتیم این مدلو نداشت باسه تست مدل rs-333 رو تست کرد برامون صدای عالی و حجم صدای فوق العاده و بیس خوبی داشت اینو رو هوا گفتیم بیاره از تعریفایی که شنیده بودیم به خاطر اینکه اون مدل رو صداشو شنیده بودیم انتظارمونو برآورده نکرد (هر چی پول بدی آش می خوری ) وگرنه نسبت به قیمتش صدای قابل قبولی داره
    وقتی تست شد صداش اون چیزی نبود که انتظار داشتیم
    اگه منظورتوت ایمیج بلوری هستش که با فرمت iso هستن راسیتش تست نکردم

vcd بله پخش میکنه (تست نشده ولی تو مشخصاتش زده )
    بله کرج هستم الان دیدم قیمت سری های جدید که وارد شده یه مقدارم گرون شده
    داداش مطمعنی صداش از سونی بهتر بود
    والا من سونی دارم خیلی راضیم
    شاید اون سونیه تنظیماتش درست نبوده چون سینما های سونی هر باندش جداگانه ولوم داره و همین طور سابش
    من وقتی سینما سونی خریدم و ولوم باند های فاراند و سوراند و سنتر و ساب را تا اخر که زیاد کردم صداش وحشتناک شد و بیس 2 برابر شد
    به احتمال زیاد با اون سونی که مقایسه کردید تنظیم نبوده
    حالا صدای پایونیر چه برتری داشت نسبت به سونی؟
    Last edited by farzadiii; 05-05-2014 at 02:51.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما تا چند سال گذشته سینمای سونی DAV-DZ610 داشتیم. صداش بیشتر Bass داشت و اون شفافیتی که باید ازش می گرفتم نشنیدم. پیش از اون هم مینی کامپوننت MHC-RV 5 رو داشتیم و اون هم همین جور بود. همه جور تنظیمشون هم کردم ولی هیچ یک شفافیت صدا نداشتند.
    الان چند وقتیه که سینمای پایونیر HTP-RS 777 گرفتم میتونم بگم صداش پیش اون دو تا خیلی برتره. معمولا با ولوم 25 تا 30 بهش گوش میکنم. درسته سیستم صوتی خیلی پیشرفته ای نیست اما من اون جزییاتی که در حد خودم میخواستم ازش شنیدم. حجم صدای بالایی داره و ولومش تا 70. یک بار تا 45 ولومش رو بالا بردم یه شی ء چوبی سبک که توی یه قاب چوبی به دیوار حدود 3-4 متر اونورتر قرار داشت افتاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •