تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 1024 اولاول ... 4098098598999059069079089099109119129139199591009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

چه باحال
    بعدش یه سوال دیگه توش میشه کل دروس سخت و نرم رو پاس کرد؟؟؟
    اون موقع برای ارشد دو تا انتخاب داری
    (برق مخابرات هم توش میاوردن خوب بود)

باحاله هاااااا
    ببین تفاوتشون توی واحدای اختیاریه و تو میتونی 10 واحد اختیاری پاس کنی اینجا میتونی گرایش پیدا کنی به یکی ازین ها نه اینکه گرایشتو اینجوری انتخاب کنیااا

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

والله امتحانات آزمایشی سنجش بهم یاد داده که قبل از اعلام نتایج اظهار نظری نکنم ولی می تونم بگم چه100هزار بشم و چه هر رتبه ی دیگه ای،همونی هست که حقمه ... کلا امتحان خوبی بود .... حوزه ی امتحانی همون جایی بود که آزمون های 8مرحله ای دادیم و شکل شمایل دفترچه هم مثل آزمون های سازمان سنجش بود .... کلا احساس راحتی داشتم و استرس نداشتم ... ولی می تونم بگم دور اول اصلا خوب کار نکردم و وقتی پاسخنامه رو دیدم از دل شما هم صاف و تمیز تر بود ولی دور دوم که برگشتم بسیار بسیار عالی شدم و می دیدم که اکثر راه حل هام درست بوده ولی اشتباهات محاسباتی داشتم که بیش ترشون رو رفع کردم! ... فیزیک پایه یه خورده حالم رو گرفت چون هر چی حل می کردم جواب ها توی گزینه ها نبود ولی فیزیک پیش رو خوب دادم ... شیمی هم بدک نبود ولی چندتا از مسئله هاش رو نگاه هم نکردم!

کلا امتحان خوبی بود
    شاد و موفق باشید!

3. این کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو تا سوالو زبانو كه شك داشتم گذاشته بودم براي يه ربع اخر كه روشون فكر كنم الان فهميدم كه يادم رفته و اصلا نزدمشون!!
    علامت گذاریشون کرده بودی؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها یکی که درسش متوسطه نه قوی نه ضعیف مثلا با تراز 6500 تا 6800 بیاد بگه امروز هر درس چطور بود. مثلا ادبیات (سخت راحت متوسط؟) بقیه درسا هم همینطور من الان گیج شدم یکی میگه راحت بود یکی میگه سخت یکی میگه عجیب

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بچه ها من برم فعلا کسی سوالی داشت تو پروفایلم بپرسه فعلا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رييس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: "ظرفيت پذيرش دانشجوي کارشناسي در سال جاري حدود 755 هزار نفر است و به اين ترتيب بيش از 55 درصد شرکت کنندگان در کنکور سراسري 89 در دانشگاه ها پذيرفته خواهند شد."

"محمدحسين سرورالدين" روز پنجشنبه در جريان بازديد از حوزه امتحاني آزمون سراسري سال 89 در دانشگاه علم و صنعت ايران در جمع خبرنگاران افزود: "با افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در سال هاي اخير، رقابت از سطح داوطلبان به سطح دانشگاه ها کشيده شده است و دانشگاه ها براي جذب دانشجويان مستعدتر با يکديگر رقابت مي کنند."

وي تاکيد کرد هم اکنون دانشگاه ها مي دانند که دانشجويان قدرت انتخاب دارند و براي جلب آنها بايد کيفيت آموزش خود را ارتقا داده و شهريه دريافتي را کاهش دهند.

سرورالدين يادآور شد ظرفيت پذيرش 755 هزار نفري دانشجو در دانشگاه ها در حاليست که خروجي دبيرستان هاي کشور 450 هزار نفر در سال گزارش شده است.

وي خاطرنشان کرد از مجموع يک ميليون و 286 هزار داوطلب کنکور امسال، 450 هزار نفر را داوطلبان سال اولي و بقيه را پشت کنکوري ها تشکيل مي دهند.

رييس سازمان سنجش با يادآوري اين که برخي از داوطلبان کنکور، متقاضي شرکت در آزمون دو يا سه گروه آزمايشي هستند، گفت: "آزمون سراسري امسال يک ميليون و 286 هزار و 813 نفر، داوطلب واقعي دارد؛ ولي با احتساب دو و سه رشته اي ها بيش از يک ميليون و 455 هزار کارت ورود به جلسه براي داوطلبان کنکور امسال صادر شده است."

وي در مورد وضعيت امنيت برگزاري آزمون سراسري به داوطلبان و خانواده هاي آنان اطمينان خاطر داد و افزود: "در مورد امنيت کنکور جاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد و اين آزمون در صحت کامل برگزار مي شود."

سرورالدين توضيح داد: "در سال هاي قبل که اختصاصي سازي دفترچه سوالات اجرا نشده بود، دفترچه ها بدون اسم و مشخصات در اختيار شخص داوطلب قرار مي گرفت و امکان عوض کردن آنها وجود داشت. ولي با اجراي طرح اختصاصي سازي، هر داوطلب دفترچه سوالات مخصوص خود را به همراه پاسخنامه دريافت مي کند و امکان تعويض آن وجود ندارد."

وي اضافه کرد: "سال هاي قبل، دفترچه سوالات از مخزن مرکزي به مراکز استان ها ارسال مي شد و از آنجا به شهرستان ها و در مرحله بعد به شهرها و بخش هاي کوچک کشور مي رسيد که در جريان اين امر، تعداد زيادي از افراد با سوالات روبه رو مي شدند و هر چند اين افراد بسيار مورد اعتماد بودند، اما هميشه نگراني در اين باره وجود داشت و اين مساله يکي از نقاط ضعف برگزاري آزمون به حساب مي آمد."

سرورالدين، شخصي سازي کامل دفترچه سوالات داوطلبان و چينش متفاوت سوالات براي داوطلبان را مانع ارتکاب تخلف يا تقلب هاي احتمالي و عاملي موثر در سلامت برگزاري آزمون سراسري برشمرد.

آزمون سراسري دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سال 1389 از صبح امروز پنجشنبه 10 تير ماه با رقابت داوطلبان گروه آزمايشي رياضي و فني بطور همزمان در 399 شهرستان و بخش مختلف کشور آغاز شده و بعد از ظهر امروز با برگزاري آزمون گروه آزمايشي هنر ادامه خواهد يافت.

آزمون داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي در نوبت صبح فردا جمعه 11 تير ماه و آزمون داوطلبان گروه زبان هاي خارجي در بعد از ظهر جمعه برگزار خواهد شد.

فرآيند آزمون سراسري 89 با رقابت داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني در نوبت صبح روز شنبه، 12 تير ماه به پايان خواهد رسيد.

نتايج اوليه داوطلبان آزمون سراسري امسال در نيمه مرداد ماه و نتايج نهايي آن اواسط شهريور ماه اعلام خواهد شد.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

علامت گذاریشون کرده بودی؟
    اره... سختي متن عربي حواسمو پرت كرد فكر كردم زبان همه رو زدم...عجب شانس مزخرفي دارم...!!!

9. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین تفاوتشون توی واحدای اختیاریه و تو میتونی 10 واحد اختیاری پاس کنی اینجا میتونی گرایش پیدا کنی به یکی ازین ها نه اینکه گرایشتو اینجوری انتخاب کنیااا
    چه بد!!!!من گفتم حتما میشه همرو پاس کرد تو 6 سال
    اما مثل اینکه نمیشه!!!!فقط 10 تا!!!!!
    ما همچنان پشت کنکور خواهیم ماند
    این بی انصافیه

راستی یه چیز دیگه چطوری یه دانشجو میتونه همزمان دو تا رشته بخونه؟؟؟
    این آزمونایی که برای نخبگان میگیرن تو دانشگاه ها موضوش چیه؟؟

فقط برای دانشگاه های دولتیه برتره؟؟؟یا سراسری از طرف دولت برگذار میشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه چطوری یه دانشجو میتونه همزمان دو تا رشته بخونه؟؟؟
    این آزمونایی که برای نخبگان میگیرن تو دانشگاه ها موضوش چیه؟؟

فقط برای دانشگاه های دولتیه برتره؟؟؟یا سراسری از طرف دولت برگذار میشه؟؟؟
    ازاین آزمونی که میگی خبری ندارم..
    برای دو رشته ای تو بعضی از دانشگاه هاس و معدلت اگه بالاتر یه حدی باشه میتونی یه رشته ی دیگه هم انتخاب کنی که کمتر آدمی اینکارو میکنه

12. این کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

پيش فرض کنکور ریاضی از نظر من!

بچه ها یکی که درسش متوسطه نه قوی نه ضعیف مثلا با تراز 6500 تا 6800 بیاد بگه امروز هر درس چطور بود. مثلا ادبیات (سخت راحت متوسط؟) بقیه درسا هم همینطور من الان گیج شدم یکی میگه راحت بود یکی میگه سخت یکی میگه عجیب
    سلام!
    ببخشید ، من درسم زیاد خوب نیستا! طرازم تو قلمچی توی آزمونای آخر شد ، 6222 ، 6154 ، 5907! ولی گفتم حالا فعلا منم یه چیزی بگم لال نمرده باشم!

ادبیات متوسط!
    عربی متوسط رو به بالا! ( منظورم اینه که یه کم وقتگیر بود!)
    دینی متوسط!
    انگلیسی متوسط! ( دوتا ریدینگ داشت که ماشاالله ، ترکانده بودند خودشان را! یعنی 2 صفحه A4 دو تا ریدینگ!

ریاضی سخت!
    فیزیک سخت!
    شیمی متوسط!

این لفظ متوسط که من به کار میبرم مربوط به مقایسه با کنکورای سالای گذشته ست!

ببخشید ، من دیگه همینقدر میدونم!

14. 2 کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •