متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه
متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه
سلام ميشه يك تيم مستر ليگ بذاريد البته اگه ممكنه
اگه میشه لینک دانلود پچ gaming access رو بگذارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت سرور برای این پچ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:سایت BC کاربر Morteza-1992کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفع مشکل دوربین در پچ gaming accsee:
دوستانی که با دوربین مشکل دارند کافیه از این مسیر
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\gamingaccess.com
روی config.exe کلیک کنید و camera angel را روی 0 بزارند و سیو کنند
تنظیمات رو بر این اساس بذار مشکل حل میشه
دوستان عزیز یک سوال نسبتا فنی دارم .
وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
سیستم = رم 2 گرافیک 512 سی پی یو 5.6
مشکل چیه ????
جون هر کی دوست دارید جواب بدید
دوستان من دادشم میخواد یه بازی فوتبال درست وحسابی بگیره شما بین این بازی و فیفا(جدا از تعصبات خاص) کدوم رو پیشنهاد میکنید مخصوصا برای کسی که تا حالا هیچ کدوم رو بازی نکرده باشه؟؟
برای کامپیوتر PES بهتره چون فیفای PC خیلی بدترکیب هست البته از حق نگذریم گیم پلی فیفا خیلی شادابیت بیشتری داره و حس فوتبال واقعی رو داره ولی در کل وقتی آدم نسخه کنسولی فیفا رو می بینه خود به خود از نسخه کارنتش متنفر میشه اونم در شرایطی که کیفیت PES بای PC بهتره
حالا چه کاریه مگه می خواد بازی رو اورجینال بگیره؟ هر کدوم 2 تومنه دیگه هر دوتاش رو نصب کنه ببینه کدوم بیشتر فاز میده
fifa 10 ارزش مقایسه با این بازی رو نداره ( نظر شخصی )
خوب اینم حرفیه
ولی من که زیاد فوتبالی نیستم ولی دادشم میگه برای تنوع هم شده یه بازی فوتبال بگیریم منم گفتم بهترینش رو بگیریم که یهو توی ذوقمون نخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)