از مخابرات گرفتم...یوزر پس همون شماره تلفن با پیش شماره هست.بدون صفر اول
از مخابرات گرفتم...یوزر پس همون شماره تلفن با پیش شماره هست.بدون صفر اول
من دقیقا این کارارو انجام دادم.کانکشنم ساخته میشه ولی سایتا باز نمیشه.چراغact مودمم خاموشه وولی چراغ adsl روشنه!!
اینجا هم روش های تنظیم PPPoE (برقراری ارتباط توسط مودم، شما نیازی نیست با رایانه DIAL کنید و همچنین رایانه های روی شبکه بدون نیاز به روشن بودن یک رایانه مادر میتونند مستقیم اینترنت رو از روی مودم استفاده کنند) و همچنین Bridge (ارتباط مستقیم اینترنت به یک دیالر/شماره گیر، در این نوع ارتباط تنها رایانه شماره گیر میتواند به سرویس متصل به مودم وصل شود، ولی همان رایانه با تنظیماتی میتواند این اینترنت را بر روی شبکه داخل به اشتراک گزارد، عیب این روش آن است که در صورت خاموش شدن رایانه مادر، بقیه رایانه ها تا زمان برپایی آن رایانه به اینترنت دسترسی نخواهند داشت، مگر آنکه اطلاعات مربوط به دیال کردن را داشته باشند و یکی از آنها مستقیماً دیال کند).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لینک بالا با چند سیستم عامل و برای چند سرویس مختلف نحوه نصب توضیح داده شده، در ضمن شما هزینه دادی بابت سرویست، یکی از وظایف پشتیبانی اینه که شما رو در مراحل نصب و رفع مشکلات ابتدایی راهنمایی کنه.
نکات قابل توجه:
1- اکثر مودم ها به دلایل امنیتی، امکان تنظیمات اولیه رو با شبکه بی سیم به عنوان پیش فرض بلاک میکنند و شما حتماً باید با کابل سیمی به مودم وصل شید و تنظیمات اولیه رو انجام بدید.
2- اگه تا حالا مودم تنظیم نشده باشه و یا مشکلی تو تنظیمات DHCP داشته باشه، حتماً باید IP و Subnet Mask تنظیمات TCP/IP Configuration (نسخه IPv4 تو ویندوز 7) رو برای کارت شبکه ای که به مودم وصل هست تغییر بدید از حالت اتوماتیک و دستی ست کنید رو محدوده مجازی تا بتونه مودم رو ببینه و به تنظیماتش وارد بشه (اکثر مودم های جدید با برنامه نصب سریع و آسان فروخته میشند این روزها که خودشون همه کار رو براتون انجام میدند، با همون نرم افزار و تنظیماتی که ISP و یا پشتبیانی به شما داده راحت مودم رو راه بندازید)
3- حتماً و حتماً پس از انجام تنظیمات اولیه، نسبت به قرار دادن پسورد و ایمن کردن شبکه بی سیم و همچنین تغییر پسورد ورودی به تنظیمات مودمتون اقدام کنید تا با امنیت بیشتری به استفاده از اینترنت بپردازید.
و اما لینک های خوب:
بهترین موتور جستجو، دوسش دارم، دنبال هرچی میگردی توش برات حد اقل شونصد تا جواب میاره.
بهترین مرجع برای تحقیقات درسی، علمی و یا تفریحی، در هر موردی که بخوای توضیحات کامل توش پیدا میشه، البته همه مواردش هنوز ترجمه فارسی نداره.
یه سایت نسبتاً خوب برای آپلود کردن فایلهایی که میخوای از طریق لینک یا اینترنت به جای دیگه یا شخص دیگه ای منتقل کنی، به پای نمونه های خارجی اش نمیرسه، ولی خوبیش اینه که داخلیه و شیلتر نشده (حد اقل تا الان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سایت خوب واسه آپلود کردن عکس هایی که میخوای تو پست ها و مباحث آنلاین بذاری و یا با دوستات به اشتراک بگذاری.
اینم داره سای میکنه جای y outu b e رو پر کنه، البته عمراً به پاش برسه، حاضرم دوبرابر پول اینترنتم بدم واسه سرویس وی P ان ولی تو آپارات دنبال کلیپ نگردم، ولی بازم سرویس بدی نیست اگه خواستی کلیپ آموزشی و یا کاملاً اخلاقی رو داخل فروم و مطالب سایت های ایرونی بگزاری، میتونی از اون سایت واسه آپلود کردن کلیپ و فیلم هات استفاده کنی.
چیز دیگه هم خواستی، تو گوگل جستجو کن یا ازمون همینجا سوال کن.
راستی، مبارک باشه. اگه هنوز مشکل داشتید و پشتیبانی هم پاسخگو نبود، مارک مودم رو بگید تا یکی از دوستانی که از اون مودم داره راهنمایی کنه.
Last edited by Pejii; 14-04-2012 at 21:28.
بزن دست قشنگرو
بالاخره وصل شد لعنتی..با حالت Bridge
الان یه تست میگیرم میذارم.
دست شما درد نکنه خیلی ممنون ااز شما و بقیه دوستان......
اگه بدونید برا این کوفتی چقداذیت شدم.
قبل عید رفتم درخواست دادم که متوجه شدم خطم پی سی امه(pcm یه حقه ایه که یه خطو میتونه بین 8 نفر تقسیم کنه).
خلاصه گفتن امکانات نداریم نمیشه..رفتم پیش مدیر مرکز مخابراتی ادم خوبی بود انصافا.کارمو راه انداخت.کارمندی مخابرات که میخواستن منو بخورن.حتما باید زور بالا سرشون باشه.
اینم ماجرای ما بود.
بازم ممنون از همگی.دم همتون گرم.
اینم تستم
مخابرات 128
![]()
دوست من
یکی از دوستان یه سری سایت عمومی به شما معرفی کردن
اما شما دقیقا باید بگید سایت تو چه زمینه ایی نیاز دارید
شما تو هر زمینه ایی که بخواهید سایت هست.باید ببیند به چه علومی علاقه مندید به دوستان بگید راهنماییتون کنن
در کل حرفم این بود که اگه کل وقتتون به بطالت نگذره بهتره
ماها همینجوریشم از بقیه کشورا یه ۲۰۰-۳۰۰سالی عقب هستیم
سلام. بچه ها واسه نویز خط یه نویز گیر ساده بگیرم بزنم سره راه تلفن کافیه؟؟؟؟ اسپیلیترو نمیگما.... از این نویز گیر ساده ها که دو تا خروجی داره... یه خروجی میخوره پشت تلفن و یکی دیگه تو پریز......
مودمم تو اتاقه و تلفن تو سالن...... میخواستم ببینم میشه مودمو همینجوری بزنم تو پریز ولی سره راه تلفن یه نویز گیر ساده بزارم..؟؟؟؟ درست میشه نویز؟؟؟؟؟
سلام دوستان من میخوام اینترنت پرسرعت بگیرم واسه خونم اما شرکتای زیادی نیستن که منطقه مارو پشتیبانی میکنند
من سعادت آباد - شهرک مخابراتم با پیش شماره 2211
شرکت های ک بم پیشنهاد شده لینک پردازان و شاتل بوده
من دانشجوی فوق لیسانسم و سرویسی میخوام که سرعتش بالا باشه پس محدودیت حجمی ماهانه باید داشته باشه و قیمتش هم متعادل باشه
الان تو شرکت صبانت مدل 3 ماه حجم 9 گیگ به قیمت 37 دارم خیلی ازش راضی ام
مچکرم راهنمایی کنید منو
دوستان عزیز سلام.یک مشکل عجیب برام پیش اومده. از 13 فروردین اینترنت pc یه دفعه شدید کند شد .موقع لود وسط کار میمونه منتها فقط سایت گوگل رو درجا باز میکنه و سرچ گوگل هم عالیه ولی سایتهای دیگه رو موقع لود توش میمونه و وسط کار دیتا قطع میشه.اول فکر کردم از مرکز هست ولی امروز اتفاقی با یه مینی لب تاپ ایسوز که تو خوته داریم وصل شدم دیدم همه چی عادیه و صفحات عالی باز میشه خلاصه کنم تا الان 10 بار ویندوز عوض کردم ولی همونجوریه فقط گوگل رو خوب باز میکنه .چند بار dns عوض کردم تغییر نکرد.
دیرروز رفتم یه کارت شبکه خریدم منتها تغییری نکرد. عجیب اینه که سایت گوگل رو راحت باز میکنه و تو گوگل سرچ هم بکنم سرعتش عالیه ولی زمانی که روی لینکهای نتایج سرچ گوگل کلیک میکتم دیتام قطع میشه . ولی اگه همین کارو روی لب تاپ انجام بدم سایتها باز میشه.
با سلام
دنبال یه شرکت میگردم که سرعت شبونش بالا باشه
یعنی حدودا شبی 2 گیگ بشه باش دانلود کرد
اگه همچین شرکتی رو سراغ دارید لطفا به من معرفیش کنید
Last edited by m3rd4kh; 17-04-2012 at 09:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)