بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟
بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟
رئال مادرید.میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟تیم خوبی درستش کردم.
یکی کمک کنه پیراهن همه تیم ها یک رنگ شده چه کار کنم که درست بشه من از کیت سرور هم استفاده می کنم یکی کمک کنه
نه مرتضی جان امکانش هست.ضمنا بابت لینکهای دانلود ممنون که پستم رو کامل کردی.
دوست خوبم mohamad_beauty شما کدوم برنامه رو اجرا کردی؟توی هردو برنامه بعد از اینکه ادیت فایل رو لود کنی توی برنامه pes 2009 editor قسمت Global function برو.می بینی که حتی می تونی همه بازیکنان رو در کادرهای سمت چپ انتخاب کنی.بعد از تغییر در هر قسمت،گزینه Change رو حتما بزن.در قسمت راست هم می تونی نام بازیکنان و باشگاههارو که در بازی به حروف بزرگ نوشته به حالت معمولی تغییر بدی.در آخر هم فایلت رو سیو کن.
در برنامه PRO EVO Editing Studio 2009 هم تو قسمت Global Setting می تونی این کارهارو با امکانت بیشتر انجام بدی.کمی به منوها توجه کنی متوجه میشی باید چکار کنی.فقط در هر مرحله گزینه Accepter رو بزن و در آخر هم فایلت رو سیو کن.
موفق باشید...
حتما یا مشکی شدن یا طوسی آره؟فایل مپ رو چک کن.مسیرهایی که تو اون نوشته با مسیرهای داخل پوشه uni باید دقیقا مثل هم باشن.اگه درست نشد کیت سرورت رو از اول نصب کن.
Last edited by mohammad_87; 28-08-2009 at 23:33.
ببخشید یک فایل مپ میشه برای من اپلود کنید
من کیت سرور پاک کردم از دوباره نسب کردم ولی باز درست نشد
دوستان یک سوال.
توی مود bal هر چی درجه ی سختی بازی بیشتر باشه, بازیکن بیشتر پیشرفت میکنه ؟
کلاً بگید که چه فایده ای داره اگه درجه ی سختی بازی رو بعد هر سال ببریم بالا ؟
با سلام و درود به شما دوستان عزیز و گرامی
بنده مدتی مستر pes 2009 بازی میکنم و الان یک تیم حرفه ای ساختم میشه به من یاد بدید که چطوری از این تیم در قسمت
exhibition استفاده کنم.
با تشکر
خوب چرا معطلین؟! بزارین دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)