تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 1138 اولاول ... 4098098598999059069079089099109119129139199591009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:21.

2. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت turboman2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    محمد هستم از چند سال قبل این تاپیک رو دنبال می کنم ولی توفیق نوشتن مطلب در این تاپیک رو نداشتم. ماشین هم ایمپالای مدل 1977 هست.
    دوستان مشکلی که از ابتدای خرید داشتم اینه که اگه ماشین بیش از 48 ساعت استارت نخوروه (خصوصا در تابستان) به هیچ عنوان روشن نمیشه مگه اینه بنزین تو کاربرات بریزم. جالب اینه که حتی شیلنگ بنزین هم از کاربرات جدا کردم و جالب اینه که با استارت زدن بنزین نمی کشه.یعنی ایراد از پمپ بنزینه؟ آخه در حالات دیگه هیچ ایرادی نداره؟! لطفا دوستان راهنمایی کنند.
    باسپاس

4. 4 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    محمد هستم از چند سال قبل این تاپیک رو دنبال می کنم ولی توفیق نوشتن مطلب در این تاپیک رو نداشتم. ماشین هم ایمپالای مدل 1977 هست.
    دوستان مشکلی که از ابتدای خرید داشتم اینه که اگه ماشین بیش از 48 ساعت استارت نخوروه (خصوصا در تابستان) به هیچ عنوان روشن نمیشه مگه اینه بنزین تو کاربرات بریزم. جالب اینه که حتی شیلنگ بنزین هم از کاربرات جدا کردم و جالب اینه که با استارت زدن بنزین نمی کشه.یعنی ایراد از پمپ بنزینه؟ آخه در حالات دیگه هیچ ایرادی نداره؟! لطفا دوستان راهنمایی کنند.
    باسپاس

جناب turboman2009

به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید ، و تبریک بخاطر داشتن این اتومبیل واقعا زیبا.

باعث خوشحالی هست که به این کلوپ و مطالب نوشته شده توجه دارید و امیدوارم با همراهی شما و بقیه اعضاء از تجارب همدیگه نهایت استفاده را ببریم.

موردی که اشاره کردید برای من هم پیش آمده و ظاهرا این مسئله بخاطر تبخیر شدن بنزین موجود در پیاله کاربراتور هست، بخصوص در تابستان که حرارت هوا خیلی بیشتر و شدت تبخیر هم بالاتر هست.

اما اینکه با استارت زدن ، موتور روشن نشه، این مربوط به پمپ بنزین هست چون گفتید با ریختن بنزین داخل دهانه کاربراتور، ماشین روشن میشه.
    بنزینی که میریزید، در واقع به نوعی حکم ساسات را بوجود میاره و باعث میشه تا ترکیب سوخت و هوا بشدت غنی وارد موتور شده و راحتتر روشن بشه.

اگر اجازه بدید بصورت مرحله ای جلو بریم تا به نتیجه برسیم:

در ابتدا باید از توان پمپ بنزین مطمئن باشید و برای این کار بعد از دو روز خاموش بودن ماشین، لوله ای که به کاربراتور وصل شده را باز کنید و داخل یک بطری آب معدنی خالی بگذارید.

یکنفر باید استارت بزنه تا شما هم دقیقا وضعیت خروج بنزین از لوله به داخل بطری را چک کنید.

در این حالت اگر با استارت زدن ، مقدار خروج شدید و مداوم بنزین از دهانه لوله دیده شد، پس پمپ بنزین سالم هست و اگر غیر از این بود، (یعنی پاشش بنزین کم و ضعیف و یا حتی بدون بیرون ریختن بنزین از دهانه لوله) نشان دهنده ضعیف یا خراب بودن پمپ بنزین هست که اینهم مسئله رایجی به حساب میاد و تنها راه حل تعویض پمپ بنزین خواهد بود.

گاهی اوقات شروع خرابی با همین علامات آغاز میشه و کم کم بیشتر شده و در ادامه حتی ممکنه پمپ توان رساندن بنزین کافی برای سرعتهای بالاتر موتور را نداشته باشه و مثلا ماشین در سرعت 80 یا 100 به بالا کم بیاره و افت توان بوجود بیاد.

این آزمایش را انجام بدید و نتیجه را اعلام کنید . خیلی ممنونم میشم اگر لطف کنید و در مورد وضعیت ماشین توضیحات بیشتر بدید و همینطور تعدادی عکس از داخل و بیرون و موتور بگذارید.
    موفق باشید

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست خوبم همشهری هستیم ولی بنده ساکن قم هستم. سالها ماهشهر و اهواز زندگی کردم. خیلی لطف می کنید که اینقدر سریع پاسخ می دید. چشم انشاالله تست می کنم ببینم چطور میشه. نوع فیلتر بنزین در فشار بنزین و قفل گازی موثر نیست؟
    ماشن هم که مدل V8 از نوع 305 و با کاربراتور دو دهنه 2gc روچستر هست.شیشه ها و قفل صندوق عقب و قفل مرکزی و صندلی جلو یک تکه در 8 جهت برقی میباشد. فرمان هم دارای بشکن و نور بالا با دسته راهنما می باشد. این ماشین ماشین سفارت استرالیا بوده و کلا مونتاژ کانادا هست و اکثر قطعاتش هم ساخت کانادا می باشد.
    خرج ها و کارهایی که از 2 سال پیش که خریداری شده تا به اکنون کلا فنی بوده است. در ابتدای خرید چرخ ها بازدید شد.یکی از چرخ های عقب روغن زده بود به همین دلیل پلویس ها باز شد و پس از بررسی مشخص شد که یکی از پلوس ها کچل کرده بود و پلوس دیگر هم هر دوجای اصلی و ترمیمی بلبرینگ کچل کرده بود که با یک پلوس که جای بلبرینگ ترمیمیش سالم بود تعویض و با دو عدد بلبرینگ ترمیمی بسته شد. کارتل گیربکس باز شد و فیلتر تعویض و 5 لیتر روغن اصلی AC اضافه شد. کابراتور باز شد و پس از شست و شو سوزن شناور به دلیل استهلاک تعویض شد. ساسات کاربراتور که از نوع مکانیکی (حرارتی) می باشد غیرفعال هست. به دلیل اینکه از کمک چرخ عقب غیر استاندارد و با جوش دادن یک حلقه زیرش نصب شده بود با یک جفت کمک اصلی دلکو قرمز تعویض شد. رادیاتور که از دور اتصالات خنک کن گیربکس نشتی داشت ترمیم شد. برف پاک کن که کلا یک سره شده و حالت اتوماتیک و تایمر نداره. سیستم کولر و دریچه ها هم سرویس و فعال شده.موتور هم که روغن سوزی داشت به طور کامل تعمیر شد.
    انشاالله با کمک سایر دوستان بتونم نواقص و مشکلات رو مرتفع کنم.
    با سپاس
    اما عکس ها:

8. 7 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به غیر از یاتاقان استاتور توربین امکان داره کلاچ و فنرهای مربوطه اش خراب شده باشه سایز یاتاقان را پیدا کردم پیگیرش میشم اما اگر کلاچ توربین مشکل داشته باشه نمیدونم توی لوازم یدکی ها کیت توربین گیر میاد یا خیر؟

صدای توربین را در نت پیدا کردم که دقیقا مثل اینه با این تفاوت که صدا به این بلندی که می شنوید نیست یخورده ازاین کمتر هستش.با تشکر فراوان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by kcnc; 04-06-2016 at 07:38.

10. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست خوبم همشهری هستیم ولی بنده ساکن قم هستم. سالها ماهشهر و اهواز زندگی کردم. خیلی لطف می کنید که اینقدر سریع پاسخ می دید. چشم انشاالله تست می کنم ببینم چطور میشه. نوع فیلتر بنزین در فشار بنزین و قفل گازی موثر نیست؟
    متشکرم جناب محمد گرامی.

اتومبیل واقعا زیبا و تمیز هست و جالب اینکه حدس میزدم دو رنگ باشه که معمولا بیشتر ایمپالاهای نسل 6 که دیدم ، دو رنگ بوده و به ماشین جلوه بیشتری میده.

متاسفانه منظور شما را از " قفل گازی " متوجه نشدم، اگر منظور شما رسیدن به یک سرعت خاص و عدم توانایی در بالاتر رفتن سرعت خودرو باشه، این میتونه تاثیر بگذاره و مثلا فیلتر غیر استاندارد کوچک و یا کثیف جلوی رسیدن سوخت کافی به موتور را بگیره.

اما تا جایی که من تجربه داشتم، برای اتومبیلهای 6 و 8 با کاربراتور تک و دودهنه و چهار دهنه معمولا از یک مدل فیلتر استفاده میشه ( هم فیلتر قبل از پمپ بنزین و هم فیلتر نصب شده در نافی ورودی کاربراتور) بنابراین تصور نمیکنم تاثیر خاصی روی بخشهای دیگه داشته باشه و صرفا تمیز و استاندارد بودن مهم هست.

مواردی که عنوان کردید مسلما مدتها زمان برده و بخصوص تجربه های بسیار زیادی هم در این مورد داشتید که امیدوارم به مرور و سر فرصت برای ما تعریف کنید چون کلمه به کلمه این جور تجربه ها بسیار ارزشمند بوده و برای ما دوستداران و صاحبان خودروهای آمریکایی حکم گنجینه ای ناب از اطلاعات بدرد بخور را داره.

خط تولید خودروهای لوکس شرکت اتومبیل سازی پاکارد در دیترویت ایالت میشیگان آمریکا، 1941

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنون دوست خوبم ببخشید اسمتون رو نمی دونم. قفل گازی منظورم بخارشدن بنزین در شیلنگ بنزین که سبب اختلال در کار پمپ بنزین میشه و مانع رسدن سوخت به کاربراتور میشه.چند وقت پیش ماشین رو برای تعویض روغن برده بودم موقعی که خواستم بیام بیرون مغازه بغلی اومد و چشم کرد لیور دنده رو گذاشتم تو R ماشین خاموش شد. اومدم روشن کنم استارت می خورد ولی خیلی دیر روشن شد و دوباره انداختم دنده عقب خاموش شد. دفعه بعد دیگه روشن نشد. خلاص کردم هول دادیم آوردیم بیرون. اول پمپ بزین رو چک کردم که بنزین رو می فرستاد بعد کلی به کاربرات ور رفتم درست نشد. سر آخر یه سیم مستقیم از مثبت باتری به دلکو دادم با اولین استارت روشن شد. با توجه به اینکه با اتصال مستقیم باتری به دلکو کارکرد موتور مناسب بود به مغزی سویچ یا مستر سوییچ (ایگنیشن سویچ) شک بردم. که بعد از اینکه از روی ستون فرمون بازش کردم متوجه شدم یکی از پایه هاش آب شده. بازش کردم و تمیزش کردم دوباره جا زدم بازم کار نکرد.سوالی هم که هنوز مطرحه و پاسخی براش ندارم اینه که چرا اون پایه آب شده و اون پایه مربوط به کدام بخش می شه؟
    تصویر مغزی سویچ خراب

خلاصه نمونه نو تهیه و تعویض شد. تنظیم این قطعه هم یه مقدار وقت می بره چون هم باید با گردش سوییچ تنظیم بشه و هم با بشکن فرمان از طرفی توی حرکت لیور دنده هم موثره بار اول که نصبش کردم لیور از حالت پارک خارج نمی شد. چون در یک مرحله از گردش سویچ لیور آزاد میشه که اگر درست تنظیم نشه لیور آزاد نمیشه و یا به سختی و با فشار آزاد میشه. سیستم خیلی ساده ای هم داره که یه میله با یک خم در انتها ارد مستر سویچ میشه و با گردش کلید اون میله به سمت بالا می یاد و سبب تغییر وضعیت مستر سویچ و بر قراری برق قسمت های مختلف خودرو میشه.
    مستر سویچ نو خریداری شده:

بعد از مدتی یک روز ماشین رو اومدم خاموش کنم یه لحظه قبل از رسیدن سویچ به مرحله قفل صدای یه تقه اومد. اومدم دوباره روشن کنم دیدم سویچ آزادانه می چرخه و خبری از استارت نیست. به همون مستر سویچ شکم برده بود. حالا برای یه کاری رفته بودم نزدیکای عوارضی اتوبان تهران یعنی خارج شهر. خلاصه جعبه ابزار رو صندق عقب آوردم و دو تاپیچ زیر فرمون رو باز کردم و فرمان آزاد شد و مستر سویچ رو چک کردم دیدم بله! خم میله فوق الذکر توی مستر سویچ شکسته. خلاصه یه پیچ گوشتی انداختم توی مستر سویچ و ماشین روشن کردم و دو تاپیچ زیر فرمون رو بستم و اومدم خونه. بعد سر فرصت دوباره فرمان باز شد و تنها راهی که می شد این بود که انتهای میله رو دوباره خم کردم و مستر سویچ رو وصل کردم. ولی اتفاقی که افتاد این بود که تنها پیچ پایینی مستر قابل بستن بود اگر پیچ دوم رو می بستم هم لیور قفل می کرد و هم مراحل سویچ به هم می خورد و مرحله استارت حذف می شد. از طرفی در این نوع فرمان که کلید نور بالا هم از طریق دسته راهنما کنترل میشه، کلید نور بالا زیر پیچ بالای مسترسویچ بسته می شد که اون هم اتفاقا با یک میله که به بالاش وارد می شد کنترل می شد که با توجه به اینکه پیچ بالای مستر بسته نمی شد این کلید فعلا از مدار خارج شد. از طرفی پارسال دسته راهنما شکسته بود و با توجه به مکانیزم خاص اون و نبود قطعه شکسته و از طرف دیگر بشکن فرمان هم توسط مکانیک محترم با جابجایی چند باره ماشین بدون هیدرولیک لق و نابود شده بود تصمیم به خرید یک ستون فرمان کامل گرفتم.
    حالا سوال اینجاست که کسی از دوستان تجربه تعویض سویچ و کل ستون فرمان رو داره؟ چه اتصلاتی از داخل کاپوت باید باز شود؟
    با تشکر وسپاس از دوستان (دکمه تشکر کجاست؟ برای من غیرفعاله؟)
    Last edited by turboman2009; 03-06-2016 at 21:37.

14. 7 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برای تعمیر موتور کمپرسور رو که اتفاقا خیلی سالم بود و به خوبی کار می کرد و گاز خوبی هم داشت به دلیل کوتاه بودن شیلنگ های متصل به کمپرسور باز کردیم که بعد از تعمیر متاسفانه از قسمت بالای کمپرسور (پشت پولی) نشتی وحشتناک پیدا کرده بود و احتملا به خاطر اینکه یه مدت طولانی تحت فشار بوده و با خارج کردن از اون حالت از آب بندی خارج شده بود. یه دست واشر اصلی تهیه کردم و تصمیم به تعویض اورینگ ها گرفتم.
    اورینگ های کمپرسور:

پس از باز کردن انتهای کمپرسور متوجه شدم پوسته در اثر گذشت سالیان دراز به بقیه اجزا چسبیده و با پرس و جو متوجه شدم تنها راه سپردن به تراش کار هست که از یه باتری ساز آمریکایی کار پرسیدم و گفت که اگه با پرس خارج شه کمپرسور خراب میشه و بلا استفاده. خلاصه واشر های انمتهایی تعویض شد ولی همچنان نشتی بسیار زیادی از پشت پولی وجود داشت. با توجه به اینکه نمی شد به کمپرسورهای مستعمل دیگه اعتماد کرد من هم دور محل نشتی (پشت پولی) ابتدا با برس سیمی رنگش رو از بین بردم بعد با بنزین شستم و بعد سباده کاری کردم و در نهایت با چسب هل و با هاردنر کم کل دور کمپرسور و محل نشتی رو چسب کاری کردم و بعد گذاشتم 24 ساعت بمونه و بعد با هوا تست شد و سر آخر هم گاز R12 از نوع چینی تهیه و استفاده شد. بعد از اون متوجه شدم که کمپرسور یکسره کار می کنه و متاسفانه برقکاری که گازگیری رو انجام داده بود الکی به ترموستات ور رفت و لوله اون که احتمالا دارای اتر به منضور حسگر تغییرات دما بود رو شکست. این ترموستاتی که نابود شد دو تاپیچ داشت که می شد میزان دمای قطع تعیین کرد.
    ترموستات خراب شده:

ترموستات جدید خریداری شد که امریکایی و اصلی هست ولی ظاهرا قابل تنظیم نیست و خیلی دیر قطع می کنه و ظاهرا انتظارش خیلی بالاس از کمپرسور
    ترموستات جدید:

حالا سوالات مطروحه:
    1- اغلب اوقات باید درجه فن رو رو ماکزیمم بزارم که کمپرسور راه بیوفته؟!
    2-فن در حالت کم، فقط در حالت کولر و دفوگ روشن میشه و در بقیه حالات صرفا در ماکزیمم روشن میشه و در همه حالات حالت بین ماکزیمم و مینیموم غیر فعاله. مثلا رو بخاری یا خاموشه یا ماکزیمم؟
    با تشکر از دوستان
    Last edited by turboman2009; 03-06-2016 at 21:39.

16. 6 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

صدای توربین را در نت پیدا کردم که دقیقا مثل اینه با این تفاوت که صدا به این بلندی که می شنوید نیست یخورده ازاین کمتر هستش.با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 04-06-2016 at 07:40.

18. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    می خواستم روی نوای خودم یک تایمر برف پاک کن نصب کنم اما نمی دونم چه مارکی بخرم که بدون دستکاری روی مدارش مستقیم نصب بشه. دوستان اگر کسی سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.

فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk
    روی نوا تایمر برف پاکن نیسانی نصب کردم به قول شما بدون دستکاری روی مدارش مستقیم نصب شد از فروشگاه شهاب رایانه خریدم که با پست ارسال کردن و راهنمای نصبش هم داخل بسته بندیش بود
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •