نیازی نیست من ماه قبل حدود ۵۰ گیگ دانلود شبانه داشتم و هیچوقت ریست نکردم و حجمم کم نشد
نیازی نیست من ماه قبل حدود ۵۰ گیگ دانلود شبانه داشتم و هیچوقت ریست نکردم و حجمم کم نشد
من که سرویس 0.5 گیگ در ماه سرعت 10 مگ گرفتم 4-10 که رایگانه سرعتم از 700 پایینتر نمیاد حالا اگه خطم وضعش بهتر بود تا 1.25 مگابایت هم میرفت. هیچ محدودیتی حتی سرور خارجی ایجاد نکرده واسه من.![]()
سرور خارجی منظورم سرور مربوط به تاینی موویز نیستاچون سرورهای تاینی مربوط به آپلود این دات نت هست که اونم سرور داخلیه یجورایی !! سرور خارجی مثلا یوتیـــوب منظورم هست شما میتونی با نهایت سرعت بدون استفاده از رفع کننده محدودیت سرعت دانلود کنی ؟ یا مثلا میتونی از سایت Warez فول سرعت دانلود کنی ؟ ؟ ؟
- - - Updated - - -
سرور خارجی منظورم سرور مربوط به تاینی موویز نیستاچون سرورهای تاینی مربوط به آپلود این دات نت هست که اونم سرور داخلیه یجورایی !! سرور خارجی مثلا یوتیـــوب منظورم هست شما میتونی با نهایت سرعت بدون استفاده از رفع کننده محدودیت سرعت دانلود کنی ؟ یا مثلا میتونی از سایت Warez فول سرعت دانلود کنی ؟ ؟ ؟
البته احتمال داره از ساعت 4 به بعد محدودیت برداشته بشه همچنانکه محدودیت 3G ایرانسل برداشته میشه . اون موقع که آسیاتک نداشتم و با ایرانسل اتفاقی ساعت 5 صبح تست گرفتم سرعت از 8 مگابیت پایین تر نمیومد ! به راحتی با 1 یا 1.1 مگ بر ثانیه دانلود میکرد ، در ساعت 2 بامداد نهایت سرعتی که با 3G میتونم بگیرم 2 مگابیت هست . به احتمال زیاد ساعت 4 به بعد محدودیت برداشته میشه یا بگیم 100%
@ android500
سرعت دانلود تورنت وضعش چطوره؟
نه من ساعات مختلف تو بازه رایگان امتحان کردم هم از سرور داخلی و هم از سرور خارجی مثل مایکروسافت سرعت یکیه و برابر ماکسیمم کشش خطم حدود 5-6 مگ. بازم میگم هیچ محدودیتی بجز کیفیت خطم ندارم.
در کل واقعا از اسیاتک با این سرویس و کیفیت فوقالاده راضیم.به جز یک مورد که اونم همین پری روز اتفاق افتاد فک کنم چون جمعه بود
80 مگ از حجمم رو خورد بعد از ساعت 10 مودمو خاموش کردم و سیستم 9.55 خاموش بوده ولی 80 مگ حجمم رو خورد. باید مودم روشن خاموش بشه انگار نمیخان این باگ سودآورشون رو بردارن.
Last edited by android500; 09-08-2015 at 08:23.
قضیه این بسته های تشویقی مخابرات چیه؟ پشت قبض ها زده تو وبسایت اصلیش هم هست. کسی میدونه جزییاتشو؟
سلام دوستان یه چند روزی نبودم. بالاخره از آسیاتک گرفتم و سرویسم فعال شد.
عرض کنم خدمتتون که سرویسم 4 مگه ولی رو 6 مگ ست کردند.(برای تست خط)
فعلا یه تست سرعت میزارم اگه شب هم تونستم موقع رایگان یکی دیگه هم میزارم .
نمیدونم چی شده رو 8 مگه
ضمنا 4 تا وسیله به مودم وصل هست .
عجب پینگی !!![]()
به درد عمشون میخوره
ولی فکر نکنم این پینگ واقعی باشه![]()
نه داداش . اون تست رو با وایرلس USB گرفتم که خیلی به درد پینگ نمیخوره
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)