من هنوز قانع نشدم !
برای حرفت اطلاعیه یا منبعی داری؟ از کی این قانون اجرا شده؟
+
یعنی ایشون پیش نیاز درسی رو پاس نکنه میتونه بره مرحله ی جلوتر؟
من هنوز قانع نشدم !
برای حرفت اطلاعیه یا منبعی داری؟ از کی این قانون اجرا شده؟
+
یعنی ایشون پیش نیاز درسی رو پاس نکنه میتونه بره مرحله ی جلوتر؟
Last edited by Eblis 2011; 28-07-2013 at 21:00.
شما از این مطمئنید که اگر 2بار بیفتم مبانی رو پیشرفته رو هم نمره ی قبولی ام رو رد میکنن؟
سلام .
من با معدل 16.93 آیا امکان قبولی در تهران ، در کنکور بدون آزمونی که 15 مرداد برگزار می شه دارم ؟
سلام
باید تا 15 مرداد صبر کنید تا اطلاعیه سازمان سنجش منتشر بشه !
احتمالش زیاده!
دوستان من مبانی فناوری اطلاعات رو برداشتم.خیلی کتابشم هیولاست خبر نداشتمحالا تو گزارش 1009 نوشته که بجز فصل 1 باقی فصول خوانده بشه.ولی این کتاب فصل بندی نیست.مثلا نوشته بخش 1 فناوری اطلاعات در سازمان و بخش 2 انقلاب وب و از دو بخش تشکیل شده کتاب و توی بخش 1 نوشته:1-فناوری اطلاعات در اقتصاد دیجیتالی2-فناوری اطلاعات ....تا5-پردازش سیار.حالا اینجا اصلا فصل ننوشته.دوستانی که این درس رو دارن یا پاس کردن یه راهنمایی بکنن فصل 1 دقیقا کجای این کتاب میشه؟همون فناوری اطلاعات در اقتصاد دیجیتالی؟
دوستان ببخشید این آزمون بند ج که ثبت نام کردم خودش یک ترم حساب میشه؟؟
یعنی جزو اون 12 ترمی که معافیت تحصیلی میدن، محسوب میشه؟
توی جدول "اطلاع جامع دانشجو" به عنوان یک ترم ثبت شده:
محتوای مخفی: +
Last edited by Hossein_128; 29-07-2013 at 14:28. دليل: +عکس
اره فصل اول همون فناوری اطلاعات در اقتصاد دیجیتالیه.
چون کتاب چند جلدیه فقط تا فصل 5تو این کتاب هست .
نه یک ترم حساب نمیشه !
مگه ترم تابستان ور میداری براش یه ستون جدید ایجاد نمیشه؟ اونجوری ترم تابستون هم باید یک ترم حساب بشه که اینجوری نیست !
سوال و جواب از سایت پیام نورنا برای محمد :
پیام نورنابه عنوان مثال بنده ترم پیش مبانی رو برداشتم و افتادم.حالا این ترم هم برداشتم و افتادم.ترم بعد میخوام برنامه سازی پیشرفته بردارم که مبانی ، پیش نیازش هست!حالا سوالم اینجاس: مثلا این ترم که جفتشو باهم ورداشتم ( مبانی + برنامه سازی پیشرفته )
اگه پیشرفته رو پاس کنم اما دوباره مبانی رو بیفتم ایا پیشرفته پاس میشه یا به دلیل اینکه پیش نیازش ( میانی ) رو رعایت نکردم ، پیشرفته رو هم اتوماتیک میفتم !؟
بله پاس می شود و مشکلی ندارد و پیشرفته ثبت می شود ولی بلافاصله باید در ترم بعد مبانی رو بردارید تا زمانی که پاسش کنید
برادر اونا چی ؟ اطلاعیه یا مدرکی گذاشتن واست ؟ چه مدرکی بهتر از دانشجو ... پیام نور دیگه
حالا اگر بلافاصله برنداشته بشه چه اتفاقی میفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)