قشد بزرگنمایی معایبا ندارم
اما با همین مزایا و معایب که نوشتین میشه گف سونی برتره مخصوصا از زاویه کیفیت lcd
به قول یکی از دوستان تا hp داره lcd با این کیفیت میده ارزش خرید نداره.چون lcd رابط بین یوزر و نوت بوک و اهمیت بسیاری داره
قشد بزرگنمایی معایبا ندارم
اما با همین مزایا و معایب که نوشتین میشه گف سونی برتره مخصوصا از زاویه کیفیت lcd
به قول یکی از دوستان تا hp داره lcd با این کیفیت میده ارزش خرید نداره.چون lcd رابط بین یوزر و نوت بوک و اهمیت بسیاری داره
یه سوال از لحاظ کیفیت و شفافیت LCD
XPS 1640 بهتره یا fw46gj ? ?
گر چه این مورد سلیقه ای ولی به نظر من سونی در برابر dv6 از لحاظ زیبایی هیچ حرفی برای گفتن نداره
این یه هفته ی ایران رهجو که تمام نشد من 1225 هم پرسیدم گفت دو روز دیگه
خودتون بین 1300 تا 1600 چه مدلی پیشنهاد می کنین
حداقل این چیزا رو داشته باشه
CPU: 2.6
RAM:4gb
VGA : ATI HD 46 series
ممنون
Last edited by BBNHFAK; 06-08-2009 at 12:56.
دوستان عزيز با توجه به قوانين انجمن از شما خواهش ميكنم در مورد ارسال آدرس و شماره تلفن و سايت فقط و فقط از طريق پيغام خصوصي مطرح بفرماييد و از ارسال مستقيم در داخل تاپيك ها جدا خودداري كنيد
در صورت تكرار و شكستن قوانين با شدت برخورد خواهد شد
لطفا قوانين انجمن لپ تاپ رو كه در امضاي بنده هست مطالعه بفرماييد
با تشكر
Last edited by Pami; 06-08-2009 at 16:51.
باسلام خدمت مدیران
این ویرایش پستهای من تمام نشد؟
همینطور هم به پستهای من جواب داده نشده چه رسد به اینکه پست دوروز هم منتظر ویرایش بماند آنوقت حتما از موضوع نیز دور شده!!!!!
به نظر میرسه این تاپیک به یک چت روم برای چند نفر تبدیل شده باشد.
به هر حال یا سوالات من بیمورد هستند یا بی جواب !!
كسي پست شما رو ويرايش نميكند ( ويرايش به معني ايجاد تغييرات هست )
پست شما نيازمند تاييد است كه اين كار رو من هميشه در كمتر از چند دقيقه بعد از ارسال انجام ميدم ( منت نميزارم كاري هست كه دارم ميكنم و نسبت بهش مسئوليت دارم )
اين تاپيك هم محل چت روم براي هيچ كسي نيست و كسي براي وقت تلف كردن به اينجا نمياد
متاسفانه جديدا از اين جور صحبت ها زياد شده و نميدونم شما فعاليت انجمن رو نميبينيد ؟
شما چه انتظاري داريد من بتونم به همه پست ها جواب بدم يعني اينهمه وقت دارم ؟؟
اگر ميبينيد يه پستي بدون جواب ميمونه يا رسيدگي نميشه يا به علت اين هست كه موارد مشابه موجود بوده و شما نديديد يا كسي نميدونه يا وقت نشده پس بيخودي مهر بر چت روم بودن اينجا نزنيد
آخرين پست شما در تاريخ 06-28-2009 ارسال شده و در صفحه 790 همين تاپيك به شماره 7898
شما الان داريد پيگيري درخواست رو ميكنيد ؟
Last edited by Pami; 06-08-2009 at 16:27.
من به دنبال خرید سری FW سونی هستم، و دارم تحقیق می کنم.
بیشتر هم چون کارای گرافیکی می کنم برام کیفیت ال سی دی و کارت گرافیکی مهم هستن.
منتها مشکلی که با FW دارم اینه که خیلی سنگین هست.
در مورد سری BZ هم فکر کردم ولی ظاهرا همشون کارت گرافیکیشون با کانفیگ Intel 4650 تو ایران ارائه میشه!؟
آیا از سری BZ مدلی هست که کارت گرافیکیه قویی داشته باشه؟
نظرتون در مورد لپ تاپ های ASUS با ال سی دی تکنولوژی LED چیه؟ باید کیفیت ماوارئی داشته باشه!؟
حک روی cd جالبه نمیدونستم لپ تاپ هم داره برای کسانی که استفاده میکنن خوبه
جریان گرافیک چیه که نوشتین بهتره!!!
گرافیکی که سیستم من داره 1gb gddr3 هست!با شر میشه حدود 2700mb !
این مدل اچ پی از 1gb گرافیکش بیشتره!!!
تصویر lcd خیلی مهمه کم چیزی نیست!!!
اگه گرافیک خوب باشه بازی رو نتونی فول اچ دی بازی کنی فایده نداره!
خود من دو تا بازی به نام grid و flatout3 رو full hd بازی کردم کلی تفاوت داره با رزولیشن hd![]()
تفاوت گرافیک 1225 این هستش که تا 2903 مگ share میکنه ولی fw 46 تا 2700 . همین .
در مورد کیفیت ال سی دی دقیقا باهات موافقم . یعنی اصلا به خاطر همین موضوع بوده که تا حالا نرفتم 1225 بخرم .
کلا اچ پی گرافیک نرم تری داره ... توی تست ها نتیجه اش هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)