64 چیه یه سرویس دیگه میزارن میگن همون دیال آپ رو راه بندازین یا دیال رو میکنن اینترنت پرسرعت در خاورمیانه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
64 چیه یه سرویس دیگه میزارن میگن همون دیال آپ رو راه بندازین یا دیال رو میکنن اینترنت پرسرعت در خاورمیانه![]()
ای بابا الان اومدم سرویسم رو تمدید کنم که دیدم قیمت ها کلی افزایش داشته و دیگه 5 گیگ دانلود شبانه هم وجود نداره
اخه خدا چرا انقدر قیمت ها افزایش داشته ؟!!! چرا همه دزد شدن ؟ !!!!
مودمم D-Link 2730U هستش و چراغ آخرش وقتی به این اینترنتم وصله سبز میزنه و وقتی به اون یکی خط که میخوام آسیاتک رو روش بگیرم، قرمز میزنه، پس یعنی هنوز نشده حتما ... البته مودمم 4 تا چراغ داره و چون تنظیمات داتک روشه، فکر نکنم با تعویض خط بهم نشون بده کی وصل شده ...
الآن 104 تومان دادم، اما اگه راضی باشم، 1 ساله میدم و میفته ماهی 75 تومان فکر کنم. چون تو ایران زندگی میکنم و یه عمری هم با سرعت 64 و بعدش 128 میومدم نت، پس واسم شوق و ذوق داره ... بازم تاکید میکنم که اینجا ایرانه ...
به هر حال سرعتم 16 برابر میشه ...
دقیقا ...
قیمتش که 100% گرونه، اما بحث یه چیز دیگه ست. سرعت شما چنده؟ ( برنزیه یا نقره ای یا طلایی؟ ) و کدوم شهر؟ و اگه تهرانید، کدوم منطقه؟
Last edited by OnlyRealMadrid; 15-03-2013 at 21:30.
سلام وضعیت پینگ من چطوره بچه ها
![]()
هیچ وقت یک ساله یا 6 ماهه نخرید چون اصلا معلوم نیست چی میشه الان من اگه 1 ساله گرفته بودم کلی ضرر میکردم با این کاهش سرعت
الآن 104 تومان دادم، اما اگه راضی باشم، 1 ساله میدم و میفته ماهی 75 تومان فکر کنم. چون تو ایران زندگی میکنم و یه عمری هم با سرعت 64 و بعدش 128 میومدم نت، پس واسم شوق و ذوق داره ... بازم تاکید میکنم که اینجا ایرانه ...
به هر حال سرعتم 16 برابر میشه ...
من شهرستانم... قبلا 2 مگ محدود داشتم که 3 ماهه اول روز و شب سرعتم 450 بود یعنی از دستشون در رفته بود واین 2 ماه آخر سرعت افتضاح بود و مجبور شدن برنزی 512 بگیرم و اصلا راضی نیستم چون سایت خیلی دیر باز میشه و سرعتم واسه دریافت وبکم پایینه...
و سرعت دانلودم رو 60 کیلو ثابته و این نسبت به مخابرات پایینتره ... فک کنم مخابرات 80 میده ....
عالیه......
سلام به همگی
من تازه رفتم تمدید کنم دیدم قیمت ها کولا تغییر کرده .
وسرویس های جدید اضافه شده .
میخواستم اگر امکانش هست راهنمایی کنید .
(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (429000 ريال + آبونمان)
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (739000 ريال + آبونمان)
به ترتیب چه سرعت دانلودی میدهند .؟
مخابرات مگه به کسی 2 مگ نا محدود هم میده ؟! ، مخابرات تو تهران نامحدود ه و از قطعی ها و کیفیت پایین و پشتیبانی داغون که بگذریم ، نهایت 1 مگ میده به ملت. کلا کیفیت ش هم خیلی افت کرده. از دوستان مخابرات دار بپرسی کامل شرح حال میدن !
============
این سرعت پایین باز شدن سایت ها و غیره هم مربوط به سراسر کشور هست مثل اینکه. من هم رو شاتل تست کردم هم رو مبین نت. بعضی سایت ها رو مبین نت کلا باز نمیکنه !! ، مثلا صبح سایت همشهری آنلاین و یکسری دیگه از سایت ها باز نمیشدن اصلا. معلوم نیست سر این اینترنت بدبخت چه بلایی آوردن.
واسه ما زده :
(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (419000 ريال + آبونمان)
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (729000 ريال + آبونمان)
1000 تومان پایین تره.. جریان چیه؟ مگه قیمت واسه همه جا یکی نیست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)