دوستان میحوام بدونم ورد 2010 بهتره یا 2013؟؟؟الان 2013 نصب دارم ولی بعضی وقتا هنگ میکنه!!!
دوستان میحوام بدونم ورد 2010 بهتره یا 2013؟؟؟الان 2013 نصب دارم ولی بعضی وقتا هنگ میکنه!!!
سلام یه سوال دارم از اساتید محترم .
من یه متنی دارم که توش با heading 1 شماره ی فصل مشخص شده و زیر بخش ها با heading 2 تعریف شده ... حالا می خوام شماره ی فصل رو که بصورت عدد نمایش داده میشه پاک کنم بدون اینکه ترتیب فصل هام بهم بخوره ... یعنی فقط می خوام عدد مربوط به شماره ی فصل دیگه نمایش داده نشه . اگر این عدد یا بعبارتی شماره و عنوان فصل رو پاک کنم ، heading 2 و شماره ی زیر بخش ها بهم میریزه
چکار کنم که بدون بهم ریختن ترتیب زیر بخش ها، شماره ی فصل که از قبل با heading 1 تعریف شده پاک بشه ؟؟؟؟!؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده![]()
دوستان سوالی داشتم.من مثلا یک نامه یا یک فرمی را اسکن میگیرم و حالا میخواهم در کامپیوتر یکسری تغییرات در جملات یا نوشته های آن بدهم بدون اینکه رنگ پس زمینه تغییری بکند.اولا توسط چه نرم افزاری میتوانم اینکار را بکنم ؟و دوما آموزش اینگونه ترفندها را از کجا میتوانم پیدا کنم؟.خیلی ممنونم.
سلام
من يه سوال در مورد فوت نوت دارم
من درصفحه 2 ستونه ميخوام فوت نوت قرار بدهم فوت نت در زير ستون سمت چپ قرار ميگيرد اما مشكل اينجاست كه باعث ميشود طول ستون سمت راست هم كاهش پيدا كند.
راه حل چيست كه فقط در ستون سمت چپ باشد ئ تاثيري بر روي ستون راست ناشته باشد؟
در من بنده افيس 2013 دارم
دوستان فایلهای ورلد 2003 رو چطوری تو 2010 باز کنم همش پیغام خطا میده
اساتید یک راهنمایی میکنند؟
نمیشه که...مثلا من چندین صفحه که هر صفحه 50 تا عکس داره رو چه جوری با این عقل شما کپی پیست کنم دوست من.بابا مطمئن هستم راهکار بهتری هست و اونایی که وارد هستن توضییح بدن.تشکر
پاک نکن یه شیپی چیزی بذار روش به رنگ سفید و کادر دورشو بردار
این کارا با فتوشاپه
با Error-Checking درایو C مشکلم حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)