اون اشکالی نداره .....
اون اشکالی نداره .....
اگه رو لپ تاب دو تا هارد رو میشناسه پس دو تا هارد سالم است ولی رو پی سی کلا تو دیسک مینیجمنت هم نیومده هاردتون اکسترنال است یا اینترنال؟
یکی از دلایلی که چند مگابایت فضای unallocated توسط ویندوز در انتهای هارد دیسک ایجاد و بعبارت بهتر رزرو میشود برای تبدیل به Dynamic کردن هارد دیسک هست . مقدار فضای رزرو شده برای اینکار ، حداقل یک مگابایت و یا فضائی معادل یک Cylinder (هر کدام که بزرگتر باشد) هست . میتونید با برنامه های مدیریت پارتیشن مثل Acronis Disk Director به پارتیشن قبلی الحاق کنید ولی بعداً که بخواهید هارد دیسک را Dynamic کنید به مشکل برخواهید خورد . پیشنهاد میکنم کاری به کار آن نداشته باشید .
نکته آموزشی : گاهی اوقات یک فضای unallocated که معمولاً بیشتر از 7.8 مگابایت هست در ابتدای هارد دیسک وجود دارد ، معمولاً بدین معنی هست که هیچ پارتیشن Primary وجود ندارد و در واقع کل فضای هارد دیسک بصورت یک پارتیشن Extended هست . در نتیجه ویندوز یک فضای کوچکی در ابتدای آن برای مدیریت و اداره کردن صحیح آن پارتیشن Extended رزرو میکند . به هیچ عنوان حذف و یا الحاق کردن آن به فضای پارتیشن شده بعدی توصیه نمیشود در غیر اینصورت دیگر نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت .
اکسترنال هست... یک تلوزیون سونی جدیدا گرفتیم و دو تا هاردو زدم بهش... از اون موقع به بعد اینطوری شده.
میتونید در رابطه با دینامیک کردن هارد بیشتر توضیح بدید؟ضمنا مال من unlocate انتهای پارتیشن و به حجم 9 مگابایت هست!!
دیسکهای داینامیک بیشتر برای RAID استفاده میشوند .
اشاره کردم که حداقل این فضای unallocated یک مگابایت هست یعنی میتواند بیشتر هم بشود .
Last edited by ata.royalfalcon; 08-07-2014 at 20:15.
ببخشید باز مزاحم شدم .
کسی تو تهران تعمیرگاه هارد اشنا داره که بتونم هارد باز شدمو درس کنه . بابام دوباره رفته همه میگن چون خودتون باز کردید دیگه درس نمیشه
جناب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مشهدم اشنا دارید و مطمعنید درس میشه با پست بفرستم براتون
واقعا ممنون .
Last edited by roya.rashidi; 08-07-2014 at 20:22.
دیسک دینامیک بهتره یا عادی(که من نمیدونم اسمش چیه) یعنی من تبدیل به دینامیک کنم یا همین حالت بهتره!!!ضمنا میتونم فضای 9 مگابایت رو به 1 مگابایت برسونم!!ضمنا primeri یا logical چی هست اصلا؟؟؟
سلام چطور به بقیه دوستان جواب میدین ولی سوال من که خیلی مهم و حیاتی هست رو جواب نمیدید؟؟؟؟خواهشا راهنمایی کنید!!![]()
Basic گفته میشود . پارتیشنهای هارد دیسک شما هیچ مشکلی ندارد و لازم نیست چیزی را تغییر بدید .
همانطوریکه قبلاً هم اشاره کردم ، حتی میتونید این فضای unallocated را به پارتیشنهای مجاور اضافه (merge) کنید تا هیچ اثری از آن دیده نشود ولی من پیشنهاد میکنم به چیزی دست نزنید .
این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .ضمنا primeri یا logical چی هست اصلا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)