تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 949 اولاول ... 409809859899905906907908909910911912913919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

چقدر پشتیبانی فن آوا خوبه بلاخره از دروغ بزرگ مخابرات گذشتم و خطمو تخلیه کردم بهشون ثابت کردم هیچی نیستن خخخ

من خطم تو مخابرات تا 2 کشش داشت الان تا 5 یه چند روز دیگه قراره یکی بیاد مشکل کشش خطمم حل کنه خود فن آوا نیرو می‌فرسته ولی هزینه شو میگیره فعلا که عالیه فن آوا کار ندارم سرویس 16 گرفتم تا 5 بیشتر کشش نداره این مشکل خودمه ولی اینکه مخابرات چرا تا دو بیشتر بهم نمی‌داد این سواله برام اگه به کشش خطته چرا فن آوا بیشتر میده

- - - Updated - - -

چقدر پشتیبانی فن آوا خوبه بلاخره از دروغ بزرگ مخابرات گذشتم و خطمو تخلیه کردم بهشون ثابت کردم هیچی نیستن خخخ

من خطم تو مخابرات تا 2 کشش داشت الان تا 5 یه چند روز دیگه قراره یکی بیاد مشکل کشش خطمم حل کنه خود فن آوا نیرو می‌فرسته ولی هزینه شو میگیره فعلا که عالیه فن آوا کار ندارم سرویس 16 گرفتم تا 5 بیشتر کشش نداره این مشکل خودمه ولی اینکه مخابرات چرا تا دو بیشتر بهم نمی‌داد این سواله برام اگه به کشش خطته چرا فن آوا بیشتر میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

- - - Updated - - -

اتفاقا به نظرم پشتیبانیشون بسیار ضعیفه ! یه روز ساعت 3 بعد از ظهر زنگ زدم بهشون یکی گوشی رو برداشت که قشنگ معلوم بود داره از زیر پتو باهام حرف میزنه ! اونقدر خواب بود که نه حال حرف زدن داشت نه صداش بالا میومد ! هیچی هم سرش نمی شد هر دفعه میگفت یه لحظه گوشی و میرفت از یکی میپرسید و بعد از 10 دقیقه پیداش میشد اما بازم نمیتونست هیچ غلطی بکنه دوباره میگفت یه لحظه گوشی !! که آخرش هم قطع کردم دوباره زنگ زدم یکی دیگه جواب داد که خدا رو شکر این یکی یه چیزی حالیش بود و خواب هم نبود !
    کشش خط هم به تجهیزاتی که توی مرکز مخابراتی برای هر شرکت هست ربط داره مثلا خود من وقتی از مخابرات سرویس میگیرم 8 مگ رو نمیکشه و باید بزارمش رو 6 یا حداکثر 7 مگ ولی با های وب یا الان فن آوا تا 12 رو هم فکر کنم بکشه . در صورتی که همشون هم از یه مدولاسیون و تنظیمات برای خطم استفاده میکردن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

آره همه پشتیبانی هاش خوب نیستن ولی یه چند تاشون هم بلدن هم پیگیر هستن
    الان آپلود من خیلی کمه سرعتش روی 510 تنظیمات مودم بگم بزارن رو چند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

510 خوبه . من تا 8 مگ که داشتم همیشه ارسال رو حدود 500 می بستن. اگه لازم داری میتونی بگی رو 700Kb یا 1 مگ ببندن ولی وقتی ارسال رو بالاتر ببندی به شدت نویز ایجاد میکنه خصوصا اگه خط تلفن بی کیفیتی داشته باشی . حداقل برای من که اینجوری . من وقتی دانلودم رو 8 مگ و ارسال رو 512 بود تقریبا نویز صفر بود ولی الان که پروفایل گیمینگ رو فعال کردم و دانلود شده 4 مگ و ارسال 907 نویزش بیشتر شده با اینکه سرعت دانلود نصف شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی از دوستان میدونه منطقه 2 (مرکز مخابرات سعادتمند) فن آوا بهتره یا های وب؟

در آغاز فعالیت ozhan10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری سرویس بدم گفتن فیبر نوریه نمیوتنید از جای دیگه بگیرید باید چی کار کنم الآن ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری سرویس بدم گفتن فیبر نوریه نمیوتنید از جای دیگه بگیرید باید چی کار کنم الآن ؟!
    تو صحفه های قبلی بخونید به این سوال جواب داده شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی فن آوا مشکل اینستاگرام داره؟
    کندی باشه یا ارور لود بده؟
    could not refresh feed

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی فن آوا مشکل اینستاگرام داره؟
    کندی باشه یا ارور لود بده؟
    could not refresh feed
    من پیشگامان دارم همه چی خیلی خراب شده از چند روز قبل اینستا هم خیلی کنده!

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درود.
    دیشب که ساعت دوازده شد مهلت اینترنت هم تمام شد.مثل اینکه ساعت خرید را حساب نمیکنه.
    منم یک ماهه تمدید کردم.ولی مشکل اینجاست مانده روز ریست شده و شده 31 روز ولی حجم باقی مانده ریست نشد و همون حجمی که از قبل باقی مونده بود رو میزنه.یعنی من که 8 مگ خریدم به جای اینکه بزنه 400 گیگابایت حجمی که از قبل بود 130 گیگابایت رو زده. الان این عادیه یا مشکلی هست؟
    Last edited by pedramb66; 26-01-2018 at 10:49.

11. این کاربر از pedramb66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •