کاشکی خاک بر سر رو یه عدد باشه از بس که نوسان داره.بالا پایین میکنن سرعتهارو
سرعتم 90 .50
کاشکی خاک بر سر رو یه عدد باشه از بس که نوسان داره.بالا پایین میکنن سرعتهارو
سرعتم 90 .50
Last edited by shoojats; 10-12-2013 at 01:09.
تست سرعت 2 دقیقه قبل از آغاز ساعت شبانه، سرور نیویورک(حدود 1 دقیقه طول کشید)
تست سرعت 1 دقیقه پس از ورود به ساعت شبانه، همان سرور(بعد از 9 دقیقه ناموفق)
تست سرعت 13 دقیقه پس از ورود به ساعت شبانه، یه سرور دیگه تو همون شهر(5 دقیقه)
دیشب سرعتم 80 کیلو بیت بود الان شده 50 کیلو بیتلعنتی میاد اینجا پست ها رو میخونه بعد همه چیو میزنه خراب تر میکنه
دوستانی که شاید در مورد اون پست بنده و اون مصوبه تعرفه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات شک و ابهام داشته باشن،لینک این مصوبه رو از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میزارم تا رفع ابهام شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بحث اینجاست نباید ترافیک داخلی و خارجی رو یک قیمت حساب کنن+سرعت دانلود شبانه رو واسه ترافیک داخلی محدود نکنن مثل شاتل
(ضمنا اگه یه مدت دیگه بنده رو بابت این اطلاع رسانی دیگه داخل تاپیک ندیدید،حلال کنید!!)
Last edited by Milad_Sky; 10-12-2013 at 01:34.
خواب نیست داره پولا رو میشمره
خوش به حالتون من هنوز روی 512 محدود شدم.زنگ میزنم پشتیبانی ور نمیدارن.چون فقط فوش میدم که چرا مال من اینطوری شده.
مهندس هم هی میگه دارم پیگیری میکنم.همیشه آروم صحبت میکنه و میخواد بگه من تو جلسم.
زیر و بالای مخابرات وسلام.
شما روز ها روهم محدود شدی یا نه فقط شبا رو میکی
بعد از سه روز تازه ابراتور میگه شماره رو اعلام میکنیم گلدنت.تا گفت گلدنت ناخواست فوش دادم.نمی دونم چرا اینجوری شدم.
ما خونمون چند تا تلفن داره.امروز زنگ زدن به ما که خونتون کامپیوتر دارین.بعد شروع به معرفی طرح ها کردن.
این نامردا طرح طلایی سه ماه رو میفروشن 90 ت.با دانلود شبانه.البته ماه به ماه هم 2 گیگ میدن.
طرح نقره ای.اینجور چیزا هم دارن و لی فقط طلایی که دانلود رایگان داره.
بازم مخابرات بگو حجوم می یارن.
24 ساعت شبانه روز.
آلان یک اقایی. ب اسم م.ج میاد میگه. به دلیل حجموم کاربرا در روز سرعتتون محدود شده![]()
زنگ بزن به 8413535 واست پی گیری کنند مال من هم همینطوره زنگ زدم میگه احتمالا کابل های تو مسیر مشکل پیدا کردند.
پیش شماره تلفنت چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)