از فاصله ای که چند متر با هم فاصله داشته باشین دنبالش کن و اون مقداری ورزش میکنه و قدم میزنه فقط نباید نزدیک بشین زیاد هم ازش دور نشین و بعدش دمویی نشون میده و ادامه ماموریت رو انجام میدید.
از فاصله ای که چند متر با هم فاصله داشته باشین دنبالش کن و اون مقداری ورزش میکنه و قدم میزنه فقط نباید نزدیک بشین زیاد هم ازش دور نشین و بعدش دمویی نشون میده و ادامه ماموریت رو انجام میدید.
ولی من ازش فاصله میگیرم بازم نمیشه
چه کار کنم!!!!؟؟؟
درضمن این مرده چقدر ناز میاد![]()
نه داداش شما مگه تاحالا از موبایل نیکو استفاده نکردین ؟ اینم همینه دیگه ، دوبار بالا رو بزنین شماره رو بگیرین و دکمه ی سبز رو بزنین
اون داره اصطلاحا جاگینگ میکنه
شما هم دنبالش برو , به فاصله 3-4 متری پشت سرش
بعد داخل یه تونل میشه
و ادمش
----
اینی هم که ناز میاد واسه اینه که ... دی:
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم.
نمیدونم چرا بعضی وقت دوربین گیج میزنه یعنی دوربین مثل ادم گیجی میمونه همش بالای سر دور میزنه.فکر کنم مال خوده بازی.درسته؟واین که چی میشه که این طور میشه؟
سلام توی همین تاپیک کرکر razor را دانلود کن درست میشه.
مشکل از کرک هست
من توي مرحله آخر بازي وقتي كه نيكو با موتور از روي پل پرش ميكنه هليكوپتر رو ميگره بعدش ميگه بايد سريع space رو بزنيم. منم تند تند space رو ميزنم ولي از هليكوپتر ميفته زمين. ميخواستم بدونم كار ديگه اي بايد انجام بديم يا مشكل از خود بازي هست؟؟
از بازیه اگه سیو قبل تر از اون رو نگه داشتی ماموریت رو از اول برو
سلام دوستان
من تو مرحله بیمارستان خرابه گیر کردم همون جا که باید موار رو بزداری و 3 تا ستاره بت میده اصلا نمیشه فرار کرد
از ترینر استفاده میکنی؟؟؟من توي مرحله آخر بازي وقتي كه نيكو با موتور از روي پل پرش ميكنه هليكوپتر رو ميگره بعدش ميگه بايد سريع space رو بزنيم. منم تند تند space رو ميزنم ولي از هليكوپتر ميفته زمين. ميخواستم بدونم كار ديگه اي بايد انجام بديم يا مشكل از خود بازي هست؟؟
به پلیس ها شلک نکن به بشکه ها شلیک کن بترکن توی اتاقه ها بعد دررو البته یه ماشین درست حسابی بیرون بزار واسه فرار بعدش فرار کنمن تو مرحله بیمارستان خرابه گیر کردم همون جا که باید موار رو بزداری و 3 تا ستاره بت میده اصلا نمیشه فرار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)