تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 4105 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958100814081908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آموزشی من هم بالاخره تمام شد روز آخر خیلی ناراحت بودیم داشتیم از هم جدا می شدیم!(02 نزاجا) کلا خیلی خوش گذشت! یه سوال: این مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی (نزاجا) که تو لویزانه دقیقا کجاست؟(دوره کد) روز اول چیا با خودم ببرم؟ لباس نظامی بپوشم؟ اصلا ساعت چند باید اونجا باشم؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون
    شما افتادی مراپش
    دقیقا کنار اداره ما هستی
    جای خوبیه نسبتا
    لویزان - انتهای بلوار نیروی زمینی - جنب شهرک سازمانی شهید فلاحی

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

شما افتادی مراپش دقیقا کنار اداره ما هستی جای خوبیه نسبتا لویزان - انتهای بلوار نیروی زمینی - جنب شهرک سازمانی شهید فلاحی
    دوره کد عقیدتی سیاسی کد امور کتابداری! آخرش باید برم تو کتابخونه کار کنم؟ من شهید فلاحی اومدم اونجا سازمان ایثارگران و امور درمان نیرو زمینی بود هیچ پادگان دیگه ای نبود! (با تاکسی مسیر میدون رسالت لویزان اومدم) روز اول تمام وسایل رو 2باره باید با خودم ببرم؟
    Last edited by pini30lin; 22-06-2012 at 14:31.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوره کد عقیدتی سیاسی کد امور کتابداری! آخرش باید برم تو کتابخونه کار کنم؟ من شهید فلاحی اومدم اونجا سازمان ایثارگران و امور درمان نیرو زمینی بود هیچ پادگان دیگه ای نبود! (با تاکسی مسیر میدون رسالت لویزان اومدم) روز اول تمام وسایل رو 2باره باید با خودم ببرم؟
    شما از کنار اتوبان بابایی اومدی که ایثارگران و امور درمان اداره بهداشت بوده ، همون مسیر رو ادامه بدی میرسی انتهای بلوار نیرو زمینی ، میای داخل ، بعد از ورودی اداره بهداشت ، مراپش هست
    پادگان خیلی بزرگی هست که از یه طرف به اداره بهداشت و از طرف دیگه به جنگل های لویزان ختم میشه
    آموزشی که در دوره کد میبینید ممکنه ربطی به تقسیم یگان نداشته باشه ، ولی شما رو همون کار اداری حساب کن ، آخر دوره کد هم ظاهرا یه 20 روز و خرده ای مرخصی میدن

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه پرونده برات تشکیل میشه و برگ سبز و سایر نامه هایی که در اینده خواهی داشت تو اون پرونده بایگانی میشه.
    خوب اینارو میدونم سوال من اینه که فردا واسه پذیرش میرم بعد از پذیرش که همه کار هاش تموم شد برگ سبز رو میدن به خودم یا نه نگه میدارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان. من صبح دیروز رفتم 01 و تقسیممون کردن و افتادم یگان 531 و گفتن برید دوشنبه صبح برگردید. ساعت 12 ظهر هم خونه بودم
    بیخودی هم کچل کردم. خبری نبود. اما حدود 90 درصد افرادی که اومده بودن کچل بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

همون مسیر رو ادامه بدی میرسی انتهای بلوار نیرو زمینی ، میای داخل ، بعد از ورودی اداره بهداشت ، مراپش هست
    این که خیلی پیاده روی داره! تاکسی داره که همون مراپش نگه داره یا همون فلاحی آخره مسیرشونه؟(از میدون رسالت یا هر جای دیگه)

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب اینارو میدونم سوال من اینه که فردا واسه پذیرش میرم بعد از پذیرش که همه کار هاش تموم شد برگ سبز رو میدن به خودم یا نه نگه میدارن؟
    میدن به خودت یا به یه نماینده از طرف خودشون.
    خیالت راحت اخرش میرسه دست خودت.اگرم نرسید میتونی ازش المثنی بگیری.

10. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

<blockquote cite="#commentbody-83221">
    <strong><a href="#comment-83221"> alireza09</a> :</strong>

سلام بجه ها من فردا باید برم پادگان اگه میشه زود جواب بدین
    من آخرای دوره آموزشیم پدرم ۶۲ سالشه غیبت داشتم ولی قبل ۳ خرداد که گفتن بخشیده میشه اقدام کردم آیا می تونم از معافیت کفالت استفاده کنم تک پسرم هستم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه باید برم پلیس +۱۰ یا از یگان خدمتیم اقدام کنم اصلا شامل حالم میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان. من صبح دیروز رفتم 01 و تقسیممون کردن و افتادم یگان 531 و گفتن برید دوشنبه صبح برگردید. ساعت 12 ظهر هم خونه بودم
    بیخودی هم کچل کردم. خبری نبود. اما حدود 90 درصد افرادی که اومده بودن کچل بودن
    سلام هنوز ستوان نرمان زاده اونجاست ؟
    یک سال پیش همچین روزایی من اونجا بودم البته از 6 ام به بعد .
    Last edited by asemuna; 22-06-2012 at 22:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام هنوز ستوان نرمان زاده اونجاست ؟
    یک سال پیش همچین روزایی من اونجا بودم البته از 6 ام به بعد .
    والا انقدری در تماس نبودیم که باهاشون آشنا بشیم. یک نفرشون اومد فقط 2 دقیقه واسمون صحبت کرد.
    چه طور جاییه این یگان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •