عزیز جان شما بار 7-8 هست که این سوال رو میپرسی خب کسی نیست دیگه برادر من بزار دانلود کن خودت بیشتر از 2 هفته که طول نمیکشه میکشه؟![]()
عزیز جان شما بار 7-8 هست که این سوال رو میپرسی خب کسی نیست دیگه برادر من بزار دانلود کن خودت بیشتر از 2 هفته که طول نمیکشه میکشه؟![]()
شما شرکت کنین 100% جایزه هم میدیم.
توجه بکنین که سری های اول مسابقات رایگان هست و هیچ هزینه ای ندارد.
فقط کافیه فرم رو پر کنین تا ما بدونیم حدودا چند نفر بازیکن داریم
تا بتونیم به درستی اطلاع رسانی کنیم
100% جایزه هم میزاریم
شما فقط لطف کنین فرم رو پر کنین
من زیاد 5به 5 با ایرانیا بازی کردم LoL سبکش با دوتا فرق داره متعسفانه مثل دوتا نیست تیما بالانس باشن تو بازی ایرانیا دقیقه 10 معلوم میشه کی برندس من تا حالا بازی خوبی تا دقیقه 40-50 با ایرانیا نداشتم پس به نظر من مسابقات لول جذاب نباید باشه... 1 تیم میشه Fail تیم دیگه میشه هیولا اونم تا دقیقه 10-15![]()
سلام تا 13 اکتبر بن شدم
Trinuball لعنتی
Toxic Players <3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی ulti اش رو وقتی بزنی ferocity های قبلی میره و بجاش به زمان فعال بودنش اضافه میشه پس بنابر این 3 تا savagery پشت سر هم دیگه برداشته میشه.اگه بخوای سه تا savagery بزنی دیگه دوتا ابیلیتی بینش فاصله میفتهالبته اگه 5 تا رو شارژ کنی بعداز savagery استفاده کنی 3تا بهت میده بعد یه savagery معمولی و یه battle roar چون انیمشنش سریعه و بعدش دوباره یه empowered savegery میشه زد .نه زیاد تغییر نمیکنه
تازه بهتر هم میشه
Last edited by daniel'; 07-10-2013 at 12:17.
کدوم شهر خوزستانی ؟؟![]()
سلام مجدد
با تشکر از تک تک دوستان
تا کنون 38 نفر مشخصاتشون رو ارسال کردند و به دلیل وجود بازیکنان بیشتر در سرور EU-west و پیش بینی ما ، درخواست برگزاری اولین دوره مسابقات برای شرکت riot ارسال شد و تاریخ برگزاری و ثبت نام هماهنگ شد.
** تایید نهایی از طرف riot دوهفته زمان خواهد برد.
در صورت تایید تاریخ مسابقات اول آذر ماه و تاریخ فینال 8 آذر ماه خواهد بود.
اولین دوره مسابقات در سرورEU-west با 8 تیم برگزار خواهد شد (5v5 summoner’s Rift)
لینک ثبت نام تیم ها پس از تایید riot برای برگزاری مسابقات ارسال خواهد شد.
در صورتی که بازیکنان سرور EU-east و دیگر سرورها نیز به حد نصاب برسد ، درخواست مسابقات برای آن سرور هم ابلاغ خواهد شد.
تا کنون
26 نفر از سرور EU-West
10 نفر از سرور EU-East
2 نفر از سرور NA
فرم را تکمیل کرده اند.
توجه داشته باشید که برای مسابقات حداقل به 40 نفر بازیکن نیاز هست.
پس کماکان احتیاج داریم تا با کمک شما دوستان فرم زیر به دست دیگر دوستان نیز برسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
www.i-net.ir
2تارو که دیگه میشه زد نه ؟اونم حذف کنن دیگه پشم میشه رنگار
![]()
مسابقات رایگانه ؟ جایزه هم داره ؟ اگه Riot قبول کنه به تیم برنده اسکین Ryze رو میدن ؟
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)