نت بنده مخابرات راضیم من
![]()
آسیاتک 128 طلایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
سلام به شما دوستان عزیز
آقا یه توصیه دوستانه دارم بهتون سمت اینترنت اسیا تک به قول خودشون و بیپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپ از طرف ما نرید
512 نامحدود خریدم سرعتش 10تا 15 تاست زنگ زدم بهشون می گم سرعت کمه . جواب داد مگه چنده گفتم 10 تا 15 هستش
میگه خوب کم نیست اگه اگه کمتر از 7تا هست تا رسیدگی کنم اصلا بعدش رفتم چند قرص خوردم تا حالم جا بیاد
با کمال پر رویی می گه اگه سرعت می خواین باید محدود بگیرین جماعت دزد و شارلاتان حالا شانس آوردم 20 تومان تخفیف این ماه رو گرفتم مگه نه سکته رو می زدم
خداییش از وقتی این وزیر جدید اومده هی می گه ارزون کنیم نمیدونم عادلانه پهنای باند بدیم و این چیزهاوضع خیلی خیلی بد تر شده 3سال نامحدود داشتم (مخابرات) از 65 پایین تر نیومده بود حالا وضع رو نیگا
سلام دوست عزیز ،اول از همه ورودت رو به فروم تبریک میگم
یه خواهش هم ازت دارم که با فونت معمولی بنویس
با حرفت موافقم این وزیر جدید فقط حرف خوب میزنه وگرنه وضع از قبل بدتر شدهمنم رفتم پشتیبانی مخابرات کرمانشاه میگم چرا سرعت پایینه گفت سرعتت چنده گفتم 15-20 سرویس 512 میگفت اگه زیر هشت بیاد مشکل داره یعنی منو میگی اینطور شدم
گفتم چرا تو این 3 سال که مشترک این مخابرات خراب شده بوده سرعت کم نشده خلاصه تا دلت بخواد چرت و پرت تحویلم داد منم گفتم شما زیر بار نمیری حرف زدن بی فایدس
اینا دارن کاری میکنن که نامحدودا رو کلا جمع کنن همه برن سمت محدود به نفعشونه دیگه ای تف تو ذاتشون![]()
Last edited by behnam-k; 06-03-2014 at 00:24.
سلام دوستان عزیز،
بالاخره اینترنت ما هم وصل شد.
وضعیت سرعت به شرح زیر هستش:
256 نامحدود یک به پنج گرفتم که باید رو 50 باشه سرعتش نهایتن تا 37 سرعت بالا میره.
وضعیت نویز هم عالی شده اما خب سرعتی که مخابرات ارائه میده افتضاست
البته من پست های دوستان رو خوندم فکر کنم تو نامحدود ها من بیشترین سرعت رو داشته باشماما به هر حال به هر دلیلی که هست دعا میکنم همینطورم بمونه ...
دوستانی که از این سرویس های 1 به 5 دارن اینجا اعلام کنن که وضعیت سرعتشون چطوره که مقایسه کنیم کابل نوری رو با مسی ....
تو هر جا بری وضعیتش خراب میشه
سرعت دانلود 256Kbps (کیلوبیت در ثانیه) حداکثر می تونه 32 کیلوبایت باشه
سلام
بالاخره اینترنت من بعد از یک هفته 15 و 20 بودن الان چند روزیه بین 60 تا 70 هست سرعت دانلود ، 2 مگ 1 به 8 ، باز از اون 15 kb بهتره!! ولی برای من که 2 ساله سرعت دانلودم 260kb بوده واقعا تحملش سخته...
من نمیدونم دوستانی که سرعت 512 یا پایینتر نامحدود میگیرن خیلی راحت میتونن برن سراغ محدود ها و خیال خودشون رو راحت کنن ، مگه مثلا 512 نامحدود توی 24 ساعت چقدر دانلود داره؟ خب محدود بگیرین هم سرعتتون بالاتره و هم با استفاده از دانلود شبانه کارتون راه میوفته... اینترنت محدود برای من که روزی 18 تا 20 گیگ دانلود داشتم فاجعه هست ، چون هر چی دارم باید بدم حجم بخرم...
من فردا اینترنتم تموم میشه می خوام 1 مگ 1به 5 بگیرم ببینم اوضاع چطوره ، اگه به قول 2020 یک به پنج ها مشکلی نداشته باشه باید بین 110 تا 120 تا سرعت بهم بده ... حالا باید دید...
همونطور که دوستمون گفتن سرعت دانلود برای 256 حداثر 32kb هست ، پس یعنی وضع شما خوبه البته اگه تا پایان دوره باقی بمونه...
قبلا بین مثلا 2مگ 1 به 8 با 2مگ 1 به 5 از نظر سرعت دانلود تفاوت محسوسی دیده نمیشد ، چون من خودم داشتم میگم ، سرعت 1به5 260kb بود و 1به8 هم 260kb ... ولی الان که 1 به 8 ها اینقدر افتضاه شدن احتمال داره که سرعت 1 به 5 ها خوب باشه هنوز ... خب بالاخره هزینش بالاتره الان باید خودشو نشون بده ... همونطور که بالا گفتم فردا شب 1مگ 1 به 5 میگیرم ببینم اوضاع چطوریاس...
1 مگ 1 به 5 تابستون می گرفتم سرعت حدود 160 تا بود اگه اشنباه نکنم ! هر چند که مطمئنم بالاتر از 150 تا می داد !من فردا اینترنتم تموم میشه می خوام 1 مگ 1به 5 بگیرم ببینم اوضاع چطوره ، اگه به قول 2020 یک به پنج ها مشکلی نداشته باشه باید بین 110 تا 120 تا سرعت بهم بده ... حالا باید دید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)