تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 1298 اولاول ... 4088088588989049059069079089099109119129189581008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه Machid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

یکی از یکی دزد تر مخابرات هم سردسته ی همه ی دزد ها . منم سرعت 5 مگ رو گرفتم از مخابرات . تا ظهر همه چی خوبه اما از ظهر به بعد سرعت به 40 میرسه پینگ داغون میشه و کلا افتضاح میشه
    10 بار زنگ زدم پشتیانی همشون فقط یه مشت چرت تحویل آدم میدن جز 1 نفر که حرف درست زد و گفت آقا همینه که هست ناراضی هستی بیا انصراف بده و منم فردا دارم میرم انصراف بدم

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سرویس خوب و با کیفیت لازم دارید اگر بودجه شما میرسه سراغ وایرلس بروید... این نکته را بگم اصفهان کلا وضعیت تمام ISP ها بهم ریخته سرویس هایی که ضریب اشتراک 1به8 دارند سرور های خارجی محدود شده ... دست به دست دادن پروژه شبکه ملی و فیلترینگ هوشمند در یک سال و پشت سر هم کار و خراب تر کرده... خطوط DLC در حال حاضر تا 50مگ را ساپورت میکنه در صورتی که اگر فیبر نوری تا درب منزل کشیده شود این عدد افزایش پیدا میکند... ولی بخاطره کیفیت بالا این خطوط بلکه با داشتن تجهیزات و بستر مناسب امکان افزایش ریت پورت وجود دارد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت نت من را روی چند بستن ؟ و اینکه Downstream line rate
    چیه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من سرعت دانلودم روی ۱۲۰ بود ٬ بعد خود به خود اومد روی ۲۲۰ . الان ۱ هفته هست که سرعت دانلودم روی ۴۰۰ هست . بدون اینکه کاری کنم .

با اینکه اصلا دلخوشی ندارم و از مخابرات که الان حدود ‍۷-۸ ساله که با فیبر نوری کردن خطوط از اینترنت پرسرعت مارو محروم کرده بود ! اما الان جدا دستش درد نکنه . ایشاال... باز سرعت را بالاتر ببرن

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت نت من را روی چند بستن ؟ و اینکه Downstream line rate
    چیه ؟
    درود بر شما...
    پورت شما تا 5مگ بسته شده ... مودم هم پیغام خطا داده که یا از خط یا از DSLAM...
    چرا DSL Modulation روی G.DMT هست خودت گذاشتی یا بوده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من سرعت دانلودم روی ۱۲۰ بود ٬ بعد خود به خود اومد روی ۲۲۰ . الان ۱ هفته هست که سرعت دانلودم روی ۴۰۰ هست . بدون اینکه کاری کنم .

با اینکه اصلا دلخوشی ندارم و از مخابرات که الان حدود ‍۷-۸ ساله که با فیبر نوری کردن خطوط از اینترنت پرسرعت مارو محروم کرده بود ! اما الان جدا دستش درد نکنه . ایشاال... باز سرعت را بالاتر ببرن
    از مخابرات شکایت کرده بودی به 135؟
    اینکه شما دی ال سی هستی و پورت شما خودجوش افزایش دادن خیلی خوبه ... میشه مرکز مخابراتی خودت را برام پ.خ کنی.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از مخابرات شکایت کرده بودی به 135؟
    اینکه شما دی ال سی هستی و پورت شما خودجوش افزایش دادن خیلی خوبه ... میشه مرکز مخابراتی خودت را برام پ.خ کنی.
    از کجا فهمیدین خطا داره مودم ؟ G.DMT چی هست ؟ من خودم مودم را کانفیگ کردم ولی تاحالا مشکل نداشتم . جی دی ام تی هم نمیدونم چیه

ایشال.. سرعتم را ببرن روی ۸مگ

نه من کاری نکردم خود به خود زیاد شده سرعت. ۲-۳ بر میخواستم برم مخابرات ولی حسش نبود !

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم از سرعت دانلود امشبم

داره خودمونی میشه Machid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

شما ساعت 6 بعد از ظهر هم همین سرعت رو داری ؟

10. این کاربر از Machid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

از کجا فهمیدین خطا داره مودم ؟ G.DMT چی هست ؟ من خودم مودم را کانفیگ کردم ولی تاحالا مشکل نداشتم . جی دی ام تی هم نمیدونم چیه

ایشال.. سرعتم را ببرن روی ۸مگ

نه من کاری نکردم خود به خود زیاد شده سرعت. ۲-۳ بر میخواستم برم مخابرات ولی حسش نبود !
    CRC مقدار ارور هایی هست که مودم باهاش مواجه میشه در حالت استاندارد این عدد باید صفر باشه...توضیح بخوام بدم خیلی طولانی میشه فقط چون DLC هستی باید روی ADSL2+ باشه اگر خط شما نویز زیاد داره بذار روی همینی که هست باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •