دوستان کسی نیست جواب بده لطفا؟
دوستان کسی نیست جواب بده لطفا؟
شبها که همیشه سر ساعات مشخصی قطع میشه. روزانه هم احتمالاً اما چون در تمام ساعات استفاده نمیکنم نمیدونم. این هم یک تست سرویس 512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود 8.5 کیلوبایت. کیفیت هم فاجعه. خیلی وقته اینطوریه.
علیک سلام
مسلما هزینه تمام شده طرح رو به صورت قسط بندی شده
فقط به شرط این که کارت دانشجویی یا پروانه کسب یا یه نامه سربرگ دار از محل کار داشته باشی
خواهش می کنم
شاد باشین
منم 1 مگ دارم با ضریب اشتراک یک به چهار همیشه سرعتم همین بوده توی شبا فقط یه مدت نزدیک یک ماه سرعتم کم شده بود که خدارو شکر درست شد
دو مگ ها افتضاحه دوستان من 512 داشتم سزعتم بهتر بود همون روزی که دو مگ کردم سرعتم نصف شد طرحم هم قدیمی بود پرید ضد حال شد
من 128 چهار گیگ دارم . حدود بیست روز هم e-care من آپدیت نمیشد ولی امروز چک کرذم دیدم آپدیت شده ! تا حالا هم کم نمیکرده!!ولی لامصب سرعت دانلودم بدجوری اومده پایین! تا قبل از این تا 60-70 میرفت ولی الان نهایت رو 40 میمونه!!! لامصبها لیمیت کردن
داداش دمت گرم همه جوره ما رو کمک کردی .![]()
من که دیگه ناامید شدم زنگ زدم نمایندگی گفت امروز یه نفر رو می فرستیم برات درست کنه .
بازم از همه دوستان به خاطر راهنمایی تشکر می کنم . دم همتون گرم.![]()
آقایون ما چه کار کنیم تا زوده برم bm632w رو پس بدم یه dx350 بردارم؟ تورو خدا بگین زودتر اگه تاثیرش زیاده....3تا چراغ روشنه گاهی اوقات بعضی نقاط خونه میشه 4 تا ولی مشکلی نداشتم باش....اختلاف قدرت دریافت سیگنالشون خیلی محسوس و بالاست؟؟؟
سلام به دوستان و اساتید
من میخوام بدونم اگه کسی رمز مودم منو (دسترسی به اینترنت) بدونه آیا میتونه با یه مودم دیگه مثه مال من از جایی دیگه از اشتراک من استفاده کنه یا که نه این رمز فقط توی مودم من تعریف شده؟
ضمنا اشتراک من مبین نته و مودمم هم هواویه
با تشکر از توجه شما![]()
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)