تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 1049 اولاول ... 4088088588989049059069079089099109119129189581008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی ممنون دوست من . بین اسپیکرهای لاجیتک و ادیفایر شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟ اگه میشه یه لطفی بکنید . . .

خواهش می کنم عزیز
    یک مزیت بزرگی هم اسپیکر نسبت به سینما داره این که نیازی به پلیر نداره که موقع اتصال به تلویزیون دستگاه پلیر مدام روشن باشه مثل سینما ها
    اسپیکر ها واتشون واقعی تر هست نسبت به سینما ها
    کیفیت ساخت بالاتری دارند تقریبا
    لاجیتک الان مدله z906 قوی ترین مدلش هست که 500 وات واقعی هست و می تونه راحت سینما های 1000 واتی را شکست بده چون سینما ها اون واتی را که بیان می کنند واقعا همون قدر قدرت ندارند مثلا سینما 1000 واتی ها خیلی بتونند قدرت داشته باشند 200 وات یا 300 وات واقعی که در واقع ضعیف تر از این اسپیکر هستند
    ادیفایر هم که خیلی وقته تو ایران وارد نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فروشگاه راستین که اصلا هیچ جنسی نداشت گفت 2 هفته دیگه میاد جنسای جدید یه مغازه بود پاساز شرکا نمایندگی پایوونیر از اون فعلا 838 رو گرفتیم 1190 که تا پس فردا میاره باسمون از لحاظ صداو کیفیت راضی میکنه این مدل ؟
    سلام .مبارکه[SPOILER][/SPOILER]
    پایونیر 838رسید دستتون؟؟ برامون از امکانات کیفیت صدا تصویر -- کار با منو ها- بنوییسید لطفا

من هم بین این مدل و سینما ال جی موندم .تلوزیون lg-la9600 گرفتم
    د ر برخی سایتهاخارجی بیشتر از مدل های فیپلیپس و ال جی و سامسونک تعریف میکنند
    از پایونیر هم که برخی دوستان مشکل داشتند ادم دو دل میشه نکنه جنس های جدید کیفبت خوبی نداشته باشه
    مثلاخوندم
    1. کنترل حین پخش بلوری خیلی با تاخیر عمل میکنه
    2. یکی بلند گوش از کارافتاده بود براش عوض کرده بودند
    3. صدای خش خش در ولووم بالاتر
    4. کلید ها ولوم روی کنترل خیلی کوچک هستند
    5. منو هاخیلی ساده اند(بقول ایشون یاد ویندوز98 میفته ادم
    6. مدل727خودبخود خاموش میشه و مشکل زیرنویس (که شاید بقیه مارک ها هم داشته باشند )

یا این کاربر:
    سلام
    من یه پایونر 727 گرفتم
    متاسفانه همون روزه اول یه خورده که صداشو زیاد کردم زدو یکی از اسپیکراش سوخت
    فرستادم فروشگاه راستین باند رو عوض کرد یه دونه نو بهم داد
    امروز تو خونه تنها شدم باز یه خورده که ولوم دادم از یکی از باندا فقط صدای باد میاد
    جای 2تا باند عقب رو عوض کردم دیدم باند سالمه ایراد از همون خروجیه که سری قبل زدو باندو سوزوند
    با راستین صحبت کردم گفت ایراد سخت افزاری نیست باید دستگاتو آپدیت کنی
    نظر شما و بقیه دوستان چیه
    م میخواستم 838 بگیرم مردد شدم قیمتش هم از ال جی کمتره.4 تاورودی hdmi داره
    ایا تنظیمی داره که با روشن خاموش شدن tv دستگاه هم روشن خاموش بشه .
    ممنون.
    Last edited by farredsky; 27-04-2014 at 14:47.

3. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .مبارکه
    پایونیر 838رسید دستتون؟؟ برامون از امکانات کیفیتصدا تصویر -- کار با منو ها- بنویی لطفا

من هم بین این مدل و سینما ال جی موندم .
    د ر برخی سایتهایخارجی بیشتر از مدل های فیپلیپس و ال جی و سامسونک تعریف میکنند
    از پایونیر هم که برخی دوستان مشکل داشتند ادم دو دل میشه نکنه جنس های جدید کیفبت خوبی نداشته باشه
    مثلاخوندم کنترل حین پخش بلوری خیلی با تاخیر عمل میکنه
    یکی بلند گوش از کارفده بود براش عوض کرده بودند
    صدای خش خش در ولووم بالاتر
    کلید ها ولوم روی کنترل خیلی کوچک هستند
    منو هاخیلی ساده اند(بقول ایشون یاد ویندوز98 میفته ادم

نظر شما و بقییه دوستان چیه
    داداش پایونیر کیفیت جنس نداره
    اونروز رفتم که سیستم ببندم برای یکی از دوستام رو ماشینش طرف که کارش سیستم صوتی بود گفت پایونیر محصولاتش دوام نداره مثلا پخش هاش و ساب و باند هاش
    گفت پخش سونی بزار خیلی خر کاره و دوام بالایی داره یا کنوود هم گفت خوبه
    در مورد سینما خانگی هم پایونیر زیاد دوام نداره و سینما های سونی و پاناسونیک و فیلیپس خیلی کیفیت جنس و دوام بالایی دارند
    من الان 1 ساله سینما سونی sz1000 دارم مدام روشن هست و روزی 8 ساعت کار می کنه تا الان اخ نگفته خدارو شکر

5. این کاربر از farzadiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سونی زیر 2 م فکر نکنم داشته باشه - با 1300 تا 1700 چی میشه خرید . ال جی تو سایتهای خارجی ازش تعریف میکنند اما اسم مدل هاش با مدل های داخل ایران فرق میکنه!! و نمیشه بررسی یک مدل خاص رو در اینترنت پیدا کرد .میخام بلوری پلیر هم باشه که بعدا اگه نیاز شده دیگه عوضش نکنم. ال جی هم چون تلئزیئن ال جی هست وگرنه فرقی نمی کنه .ایا اکه سینما مارک دیگه باشه با روشن خاموش شدن tv دستگاه هم روشن خاموش میشهوکه زیاد دنبال کنترل ها نباشیم .ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    بنده یک دستگاه سینما خانگی سونی مدل BDV-E880 خریداری نموده ام و به دلیل عدم ساپورت برخی موارد توسط دستگاه،نیاز به آپگرید دستگاه دارم.
    متاسفانه network upgrdare چیزی پیدا نمیکند،همچنین با دانلود کردن ورژن جدید ، گزینه ای در دستگاه که بتوانم از طریق USB دستگاه را UPDATE کنم پیدا نکردم
    لطفا من را راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    ممنون میشم از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من جواب بدید.
    کسی جواب منو نمیده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سونی زیر 2 م فکر نکنم داشته باشه - با 1300 تا 1700 چی میشه خرید . ال جی تو سایتهای خارجی ازش تعریف میکنند اما اسم مدل هاش با مدل های داخل ایران فرق میکنه!! و نمیشه بررسی یک مدل خاص رو در اینترنت پیدا کرد .میخام بلوری پلیر هم باشه که بعدا اگه نیاز شده دیگه عوضش نکنم. ال جی هم چون تلئزیئن ال جی هست وگرنه فرقی نمی کنه .ایا اکه سینما مارک دیگه باشه با روشن خاموش شدن tv دستگاه هم روشن خاموش میشهوکه زیاد دنبال کنترل ها نباشیم .ممنون
    من خودم ال جی داشتم هفته اول یکی از بانداش سوخت دادم برام عوضش کردن در ضمن کنترل خیلی بدی داشت به سختی عمل می کرد فروختمش سونی گرفتم خیلی خیلی بهتره
    سامسونگ هم قبل از ال جی داشتم اونم اپتیکش خراب شد ردش کردم رفت تازه سامسونگ اصل بود
    ال جی و سامسونگ بی خود ترین سینما ها را دارند و اصلا ارزش خرید ندارند
    صداهاشون هم مصنوعی هست و ضعیف
    الان سونی سینما هاش اصل هستند و کم وارد میشه و کیفیت جنس خوبی دارند و صداهاشون خیلی قوی هست به خاطر همین گران تر هستند
    پاناسونیک هم بد نیست
    فیلیپس هم گیرت اومد از رو هوا بزنش
    پایونیر هم صداش خوبه اما همان طور که گفتم پایونیر دوام نداره و به خرکاری سونی نمی رسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

داداش پایونیر کیفیت جنس نداره
    اونروز رفتم که سیستم ببندم برای یکی از دوستام رو ماشینش طرف که کارش سیستم صوتی بود گفت پایونیر محصولاتش دوام نداره مثلا پخش هاش و ساب و باند هاش
    گفت پخش سونی بزار خیلی خر کاره و دوام بالایی داره یا کنوود هم گفت خوبه
    در مورد سینما خانگی هم پایونیر زیاد دوام نداره و سینما های سونی و پاناسونیک و فیلیپس خیلی کیفیت جنس و دوام بالایی دارند
    من الان 1 ساله سینما سونی sz1000 دارم مدام روشن هست و روزی 8 ساعت کار می کنه تا الان اخ نگفته خدارو شکر
    دوستان لطفا قبل از پاسخ یه بررسی توی نت انجام بدین ببین این حرفای فروشندگان درست هست یا نه.
    عزیز من فروشنده دلش به حال من و شما نمیسوزه. این حرفا هم خرافاته که پایونیر جنسش بده و دووم نداره. مث این میمونه بری به یه گیتاریست بگی آقا مارشال هم شد باند! برو سونی یا کنوود یا جی بی ال بگیر. همونحاست که میبینی طرف یه پوزخند میزنه و میگه باشه تو راست میگی.
    فروشنده ها واسه فروش اجناسشون هر دوره یه حرف میزنن. اگه کنوود و سونی رو دستشون باد کنه میگن اینا خوبن اگه پایونییر رو دستشون باد کنه میگن هیچی به پای پایونییر نمیرسه مخصوصا 6975. این حرفارو بریزید دور.
    من خودم و همینطور تمام آشنایانمون چندین ساله از ضبط های پایونییر استفاده می کنیم.هیچ آخی هم نگفته. ضبط خودم ساخت 2009-10 هستش. سیستم اکوالایزر 7 بانده و تنظیمات عالی که برای باند و ساب به صورت مجزا داره بسیار عالیه. جوری که روی باندهای فابریک پراید باهاش آهنگ میذاشتی طرف فکرمیکرد باند بستی.
    هر چیزی رو در حیطه کاری خودش بسنجین. هدف از خرید سینمای خانگی افزایش ولوم در حد 40 نیست. شما میخواید بلندگوهاتون هم زیبا باشن هم صدای خوبی داشته باشن که تنها پایونییر اینگونه هست. دقت کنید که داریم بحث سینمای خانگی رو میکنیم نه اسپیکر.
    منم خودم 1-2 ساله پایونییر 727 دارم ولی داره برام بخوبی کار میکنه و صداش معرکه است.هم زیبایی خاصی داره هم صدای خوب.هم اینجا هم یه تاپیک برای استفاده بهتر ازش زدم.با بودجه 1-2 تومن شما نمیتونی کیفیت باندهای دست سازه 20 میلیونی رو داشته باشی. رویا پردازی نکنین.
    من صدای سونی رو نشنیدم ولی مطمئنا زیبایی داره. هرچند شما باید پول برند و گرون ترین گارانتی بازار رو هم توی سونی بدی. اونم با امکانات کمتر از برندهای مشابه همچون پایونییر

10. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان لطفا قبل از پاسخ یه بررسی توی نت انجام بدین ببین این حرفای فروشندگان درست هست یا نه.
    عزیز من فروشنده دلش به حال من و شما نمیسوزه. این حرفا هم خرافاته که پایونیر جنسش بده و دووم نداره. مث این میمونه بری به یه گیتاریست بگی آقا مارشال هم شد باند! برو سونی یا کنوود یا جی بی ال بگیر. همونحاست که میبینی طرف یه پوزخند میزنه و میگه باشه تو راست میگی.
    فروشنده ها واسه فروش اجناسشون هر دوره یه حرف میزنن. اگه کنوود و سونی رو دستشون باد کنه میگن اینا خوبن اگه پایونییر رو دستشون باد کنه میگن هیچی به پای پایونییر نمیرسه مخصوصا 6975. این حرفارو بریزید دور.
    من خودم و همینطور تمام آشنایانمون چندین ساله از ضبط های پایونییر استفاده می کنیم.هیچ آخی هم نگفته. ضبط خودم ساخت 2009-10 هستش. سیستم اکوالایزر 7 بانده و تنظیمات عالی که برای باند و ساب به صورت مجزا داره بسیار عالیه. جوری که روی باندهای فابریک پراید باهاش آهنگ میذاشتی طرف فکرمیکرد باند بستی.
    هر چیزی رو در حیطه کاری خودش بسنجین. هدف از خرید سینمای خانگی افزایش ولوم در حد 40 نیست. شما میخواید بلندگوهاتون هم زیبا باشن هم صدای خوبی داشته باشن که تنها پایونییر اینگونه هست. دقت کنید که داریم بحث سینمای خانگی رو میکنیم نه اسپیکر.
    منم خودم 1-2 ساله پایونییر 727 دارم ولی داره برام بخوبی کار میکنه و صداش معرکه است.هم زیبایی خاصی داره هم صدای خوب.هم اینجا هم یه تاپیک برای استفاده بهتر ازش زدم.با بودجه 1-2 تومن شما نمیتونی کیفیت باندهای دست سازه 20 میلیونی رو داشته باشی. رویا پردازی نکنین.
    من صدای سونی رو نشنیدم ولی مطمئنا زیبایی داره. هرچند شما باید پول برند و گرون ترین گارانتی بازار رو هم توی سونی بدی. اونم با امکانات کمتر از برندهای مشابه همچون پایونییر
    داداش حرفاتون درسته این فروشنده ها هر دروغی می گویند که جنسشون را رد کنند
    اما من خودم به شخصه پخش سونی داشتم برای ماشین خداشاهده 5 سال کار می کرد و هنوز هم سالم بود که دیگه ماشین را فروختم و هنوز هم سالم بود
    پایونیر هم اصلیش خوبه
    پایونیر های جدید نازک نارنجی هستند و یکم دوامشون اومده پایین
    ولی سونی همیشه کیفیت جنس خودش را داشته و به خرکاری معروف هست حالا برو بپرس
    در مورد سینما خانگی هم پایونیر تا الان دوستان خرابی داشتند و مال یکی از دوستان حتی یکی از بانداش خراب شده
    ولی تا الان کسی از سونی خرابی ندیده
    اینم از سینما که باز سونی خر کار تر از باقی برند ها هست
    پایونیر فقط ژاپن دیگه الان جالب نیست پایونیر
    سونی هم ژاپنش بهتر بود اما بازم مالزی هاش و چینی هاش جنس شون درجه یک هست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینطور که من سرچ کردم فقط اینجا رو پیدا کردم که در مورد سینما خانگی مفصل بحث و تبادل نظر میشه ( برعکس موبایل که تا دلت بخواد بحث و بررسی تخصصی و ... داره)
    حالا اکر تاپیک های مجزا برای مارک های مختلف سینمای سونی -ال جی - پایونبیر و ... ابجاد کنید بحث ها منظم تر میشه .

با تشکراز دوستان
    Last edited by farredsky; 27-04-2014 at 21:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

زاستی پایونیر بلوری غبر ارجینال رو پخش می کنه؟
    مشکل زیر نویس حل شده ؟
    موقع پخش بلوری منو ها و کنترل لگ ندارند؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •