تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 966 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام.
    این سوال رو از طرف یکی از دوستان می پرسم. ایشون در حال حاضر دانشجوی ترم دوم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی هستن و 2 ترم دیگه یعنی تا بهمن سال 94 فارغ التحصیل میشن. ایشون میخوان تو کنکور ارشد آزاد سال 94 شرکت کنن که خرداد ماه برگزار میشه. در صورت قبولی، میتونن بجای مهر ماه 94، بهمن ماه 94 یعنی 1 ترم دیگه برای ثبت نام مراجعه کنن یا اینکه ممکنه در صورت تاخیر در ثبت نام، قبولی ایشون ملغی بشه؟ در صورت توافق دانشگاه باید نرم اول رو مرخصی بگیرن؟ اصلا دانشگاه با توجه به تموم نشدن درسشون به ایشون اجازه میده که مرخصی بگیره؟ چون تا بهمن 94 دانشگاه قبلیشون هیچ مدرک موقتی مبتی بر فارغ التحصیل شدنشون صادر نخواهد کرد. البته تا جایی که بنده از سال های گذشته اطلاع دارم امکانش وجود داره، ولی با توجه به اینکه درس ایشون 1 ترم بعد از تاریخ ثبت نام ارشد تموم میشه، مردد هستم. کسی تحت این شرایط دانشگاه آزاد برای ارشد ثبت نام کرده؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام.
    این سوال رو از طرف یکی از دوستان می پرسم. ایشون در حال حاضر دانشجوی ترم دوم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی هستن و 2 ترم دیگه یعنی تا بهمن سال 94 فارغ التحصیل میشن. ایشون میخوان تو کنکور ارشد آزاد سال 94 شرکت کنن که خرداد ماه برگزار میشه. در صورت قبولی، میتونن بجای مهر ماه 94، بهمن ماه 94 یعنی 1 ترم دیگه برای ثبت نام مراجعه کنن یا اینکه ممکنه در صورت تاخیر در ثبت نام، قبولی ایشون ملغی بشه؟ در صورت توافق دانشگاه باید نرم اول رو مرخصی بگیرن؟ اصلا دانشگاه با توجه به تموم نشدن درسشون به ایشون اجازه میده که مرخصی بگیره؟ چون تا بهمن 94 دانشگاه قبلیشون هیچ مدرک موقتی مبتی بر فارغ التحصیل شدنشون صادر نخواهد کرد. البته تا جایی که بنده از سال های گذشته اطلاع دارم امکانش وجود داره، ولی با توجه به اینکه درس ایشون 1 ترم بعد از تاریخ ثبت نام ارشد تموم میشه، مردد هستم. کسی تحت این شرایط دانشگاه آزاد برای ارشد ثبت نام کرده؟
    هیشکی اطلاعاتی در این مورد نداره آیا؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

هیشکی اطلاعاتی در این مورد نداره آیا؟
    سلام
    گفتین بهمن 94 درسشون تموم میشه خوب چرا همون سال دیگه برای کنکور شرکت نکنن؟
    دانشگاه فعلی باید برای ثبتنام به ایشون گواهی موقت پایان تحصیلی بدن ولی چون درسشون تموم نشده ثبتنام نمیشن اگر هم بخوان مرخصی بگیرند باید شهریه ثابت یک ترم رو بدن که این خودش ضرره.
    منظقیش این هست که سال دیگه بهمن ماه شرکت کنند. شاید اگر امسالم شرکت کنند درصد قبولیشون پایین باشه چون برخی موارد امتحانی رو پاس نکرده باشند هنوز!
    فکر نکنم راهی باشه چون ایشون هنوز 2 ترم دیگه دانشجو هستند.اگر یک ترم بود میشد دانشجوی رزروی بشن ولی الان فکر نکنم امکانش باشه

4. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    در حال حاضر درس های که در دانشگاه آزاد تدریس میشه در دانشگاه های دنیا هم تدریس میشه
    مثلا درس هایی که یک مهندس نرم افزار در دانشگاه آزاد می خونه یک مهندس نرم افزار در خارج هم می خونه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    در حال حاضر درس های که در دانشگاه آزاد تدریس میشه در دانشگاه های دنیا هم تدریس میشه
    مثلا درس هایی که یک مهندس نرم افزار در دانشگاه آزاد می خونه یک مهندس نرم افزار در خارج هم می خونه
    با تشکر
    سلام
    یعضی از درسامون رو من توی کورس های دانشگاه های خارجی دیدم ولی قطعا چیزی که ما میخونیم از نوع تدریس گرفته تا کتاب و ... با اونا فرق داره.
    نرم افزار رشته ایه که خیلی بعضی از استاتید روی متد اصلی دنیا اموزش نمیدن (البته این به رتبه دانشگاه و استاد خیلی بستگی داره)یعنی میاد استاد زبانی رو تدریس میکنه که الان منسوخ شده ولی برای درس های جدید مثل هوش مصنوعی مباحث ویژه و مهندسی نرم افزار و طراحی الگوریتم کتابا و سر فصل ها بروز تره با دنیا .
    خیلی نمیشه روش حساب کرد که حتما بقیه دانشجوهای خارجی هم همین هارو میخونن شاید عنوان درس یکی باشه ولی سر فصل ها و کتاب نه
    مثلا برای درس بانک اطلاعاتی استادی SQL تدریس میکنه یکی دیگه اوراکل
    نکته دیگه نحوه تدریس توی ایران بیشتر همه درسا بصورت کتبیه و استاد زمان زیادی برای کار علمی نمیذاره.بعضی از مباحث هم بیهوده است و کاربردی برای ما نداره بقول استاد بانک اطلاعاتی که میگفت این مباحث عمرا توی کار به درد بخوره و بنوعی دانشجو اذیت کنه!

7. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    یعضی از درسامون رو من توی کورس های دانشگاه های خارجی دیدم ولی قطعا چیزی که ما میخونیم از نوع تدریس گرفته تا کتاب و ... با اونا فرق داره.
    نرم افزار رشته ایه که خیلی بعضی از استاتید روی متد اصلی دنیا اموزش نمیدن (البته این به رتبه دانشگاه و استاد خیلی بستگی داره)یعنی میاد استاد زبانی رو تدریس میکنه که الان منسوخ شده ولی برای درس های جدید مثل هوش مصنوعی مباحث ویژه و مهندسی نرم افزار و طراحی الگوریتم کتابا و سر فصل ها بروز تره با دنیا .
    خیلی نمیشه روش حساب کرد که حتما بقیه دانشجوهای خارجی هم همین هارو میخونن شاید عنوان درس یکی باشه ولی سر فصل ها و کتاب نه
    مثلا برای درس بانک اطلاعاتی استادی SQL تدریس میکنه یکی دیگه اوراکل
    نکته دیگه نحوه تدریس توی ایران بیشتر همه درسا بصورت کتبیه و استاد زمان زیادی برای کار علمی نمیذاره.بعضی از مباحث هم بیهوده است و کاربردی برای ما نداره بقول استاد بانک اطلاعاتی که میگفت این مباحث عمرا توی کار به درد بخوره و بنوعی دانشجو اذیت کنه!
    ممنون از شما
    دقیقا همینه
    من خودم خیلی وقته که کامپیوتر رو یاد میگیرم و اصلا کاری با دانشگاه ندارم
    شبکه رو خودم یاد میگیرم تا برنامه نویسی
    ولی می خواستم اطلاعاتی در مورد سطح دانشگاه ایران با دانشگاه خارج از کشور داشته باشم که اگر در جمعی بحثی شد چیزی بلد باشم
    از کجا می تونم ببینم دانشگاه های های دیگه چه درس هایی می خونن؟
    نه فقط در رشته ی نرم افزار در رشته های دیگه ای مثل فناوری اطلاعات

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

ممنون از شما
    دقیقا همینه
    من خودم خیلی وقته که کامپیوتر رو یاد میگیرم و اصلا کاری با دانشگاه ندارم
    شبکه رو خودم یاد میگیرم تا برنامه نویسی
    ولی می خواستم اطلاعاتی در مورد سطح دانشگاه ایران با دانشگاه خارج از کشور داشته باشم که اگر در جمعی بحثی شد چیزی بلد باشم
    از کجا می تونم ببینم دانشگاه های های دیگه چه درس هایی می خونن؟
    نه فقط در رشته ی نرم افزار در رشته های دیگه ای مثل فناوری اطلاعات
    کار شما درسته چون توی دانشگاه چیزی یادمون نمیدن
    فکر کنم با سر زدن به سایت دانشگاه های بزرگ دنیا چیزی بتونین پیدا کنید
    این سایت هم در زمینه اموزش و درسا کمکتون میکنه :

10. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم
    من پاره وقت میخونم و این ترم 10 واحد (حداقل واحد) برداشتم اگه فقط 8 واحد امتحان بدم یعنی یه درس 2 واحدی رو سر جلسه امتحان نرم حذف میشه؟ آخه یه جا دیدم اگه حداقل واحد برداری باید همشو پاس کنی این درسته؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ثبت نام مقطع کارشناسی برای نیمسال دوم از چه روزی شروع می شه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی میدونه تو مقطع کارشناسی ارشد اگه یه درس رو بیفتیم مثلا با 11.5 بعد ترم بعد برش داریم و مثلا 15 بشیم توی معدل کل هر دو تا نمره حساب میشن یا فقط نمره پاسی ؟
    خیلی فوریه اگه کسی میدونه حتما بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •