کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای بای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای بای
سلام حسين جان.اين مشكل من رو چندتا از دوستان هم داشن و تو همين انجمن ديده بودم.مشكل افت فريم نيست چون سيستمم از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي نداره.تصوير لرزش خفيفي داره كه نمي دونم از كجاست.اما به موزد جالبي اشاره كردي كه بهش توجه نكرده بودم.به سيستمم يه مانيتور CRT LG 17 با پورت آنالوگ و يك LCD Samsung p20500 با پورت ديجيتال ( DVI ) متصل هست.روي ال سي دي اين مشكل رو دارم.روي سي آرتي هنوز امتحان نكردم ولي فكر نكنم فرقي كنه.
راستي لينك اون بنرهاي تماشاگران رو كه نمونه هاش رو گذاشته بودي من پيدا نكردم.اگه لطف كني همراه با بنر ميلان بذاري ممنون ميشم.
ممنون
ولی این تمام کارت ها نیست
تعداد کارتها خیلی بیشتر از اینهاست
كارت ها خيلي توضيح لازم نداره
يعني كاملا مشخصه چيكار مي كنه
دوستان فردا به اميد خدا 7 رو نصب مي كنم
ببينم روي 7 چطوره بازي
مشكلي هم بود سعي مي كنم برطرف كنم و راه هارو بهتون بگم
گیج شدم به قرآن.اگه gaming access نصبیه پس کیت سرور برای چی؟
ثواب کنید یه توضیحی برای من خنگ من احمق قرار بدید از بعد از ظهر تا به حال نشستم پای نت و هزار تا سایت.چشمام کور شد
از چی استفاده کنم؟از gaming access؟کیت سرور هم می خواد؟استفادش چجوریه؟اینو نصب کردم بقیه پچهای ارئه شده را نمی خواد نصب کنم؟
gaming access را کجا نصب کنم؟وقتی نصب میکنم دو تا آیکون میده برای اجرای بازی روی اونها کلیک کنم؟دیگه رو آیکون بازی کلیک نکنم؟
متشکر
Last edited by zibarezaei; 25-12-2009 at 00:24.
ببین عزیز منگیج شدم به قرآن.اگه gaming access نصبیه پس کیت سرور برای چی؟
ثواب کنید یه توضیحی برای من خنگ من احمق قرار بدید از بعد از ظهر تا به حال نشستم پای نت و هزار تا سایت.چشمام کور شد
از چی استفاده کنم؟از gaming access؟کیت سرور هم می خواد؟استفادش چجوریه؟اینو نصب کردم بقیه پچهای ارئه شده را نمی خواد نصب کنم؟
gaming access را کجا نصب کنم؟وقتی نصب میکنم دو تا آیکون میده برای اجرای بازی روی اونها کلیک کنم؟دیگه رو آیکون بازی کلیک نکنم؟
متشکر
من خودم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و دارم ازش استفاده میکنم
بسیار پچ خوب و جالبیه و لوگوها و پیراهن ها رو درست کرده(اسامی رو هم به جز ایران درست کرده)
در کل پچ جالب و با کلاسیه
از این کارایی که مثلا اسکوربورد رو عوض کنه یا کارای ضایع دیگه انجام بده هم نداره
واسه کیت سرور هم من خودم نتونستم کیت سرور رو به این پچ وصل کنم
شاید من بلد نبودم
اگه دوستان راهنمایی دیگه دارن بگن...
وقتی که دکمه R1 یا همان سرعت رو گرفتید و حرکت می کنید همزمان با آن دکمه های L1 و L2 رو با هم بزنید
تا بازیکن خود را به زمین پرت کند.
Last edited by behnammazi; 25-12-2009 at 10:52.
با کیبرد هم میشود این کار را انجام داد؟
بای بای
برای فارسی کردن خودم این را نصب کردم و همه چی فارسی شده.
اگر توضیحاتشو میخواید اینجا مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای بای
میشه آپدیت بازی رو با لینک مستقیم بگذارید و توضیح بدید که چیکارش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)