FEDERATION NEWS
You should be a friend to see thisrofl
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
FEDERATION NEWS
You should be a friend to see thisrofl
Last edited by RedSpoT; 12-05-2009 at 15:18.
این golden hawk یه آیتمه که باید در حال کار پیداش کنی که احتمال پیدا کردنش خیلی سخته ولی یه کوئست هستش که اون دختره بهت میده جایزش همین golden hawk ه پس اون کوئست رو انجام بده تا اینو بدست بیاری .
union flag هم از guardian the fort بدست میاد با شانس 2 درصد .
کوئست ها رو میشه یه چوری انجام داد (با لباس و ..) و مجبور هم نیستی که همه رو انجام بدی اینطوری از بازی عقب میفتی . اسکیل ها رو روی تراپ که بذاری کار چند تا کار خوب با درصد بالای تجربه و پول برات باز میشه جدا از اینکه روی لول های دوئل هم کار کردی . کلا تو این بازی روی هر ایکیلی کار کنی یه کار خوب برات باز میشه .
اينها رو اينجا نزار مي ترسم لو بريم!!FEDERATION NEWS
===
بعد دوباره ميگيره!!این golden hawk یه آیتمه که باید در حال کار پیداش کنی که احتمال پیدا کردنش خیلی سخته ولی یه کوئست هستش که اون دختره بهت میده جایزش همین golden hawk ه پس اون کوئست رو انجام بده تا اینو بدست بیاری .
===
شهر به زودي تخليه ميشه و همه به سيلور ميريم! محمد يا حامد براي اعضاي شهر (لول 15 به بالا) دعوت بفرستيد. بقيه رو ديسميس مي كنم!! چاقال شما هم پس از اين كه ما از اونجا رفتيم به ميل هيچ كس درباره شهر ما جواب نده!!
اوکی حاجی .چاقال شما هم پس از اين كه ما از اونجا رفتيم به ميل هيچ كس درباره شهر ما جواب نده!!
حاجی برای منم یک دعوت نامه به شهر قدیمی که کنار چانگان هست بده:
یوزر: jiigar
ميگم اگه به كسي كه بن شده حمله كني چي ميشه؟
کسی اینجا بازی ir.ikariam.com را انجام داده؟؟
حاجی من با این یوزر جاسوسی میکنم.HajAmoo has withdrawn the invitation for ir-dgm
هر شهری که نیاز باشه میرم توش برای جاسوسی
من قبلا بازی میکردم ...
موفق باشي!!حاجی من با این یوزر جاسوسی میکنم.
هر شهری که نیاز باشه میرم توش برای جاسوسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)