تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 908 از 4751 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958100814081908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس این چیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/LIST]
    منظورش اينه كه اگه شما كه شاتل داري مثلا 2 تا 5 تا كارت به دوستات از طرف خودت بدي و اونا برن مشترك شاتل بشن و از كارت تخفيفي كه تو به اونا دادي استفاده كنند، ماه بعدي كه برات پيش فاكتور دوره بعدي صادر ميكنند 10 درصد تخفيف رو برات حساب ميكنند

بابا يه روز نيومدم تو اين تاپيك چند صفحه رفته جلو!!!! چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید اصلا هنوز فعال نشدی! روشن شدن چراغ رانژه دلیل بر فعال شدن شما نیست،فقط نشونه رانزه شدن خطت هست، باید از طرف شاتل فعال بشی!

خطم فعال هست ولی وصل نمیشه!

امروز یکی از خود شاتل هم اومد و به مودم من که USRobotics هست هی گی میداد و میگفت به خاطر مودمت هست که نمی تونی وصل بشی!!!!! بعد با مودم خودش(ASUS) هم تست کرد دید وصل نمیشه خیلی ضایع شد!!!!!!!! بیچاره

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از بین رفتن نداره اگه فری باشی رزیوم نداره اگه پریمیوم باشی که بلا استثنا رزیوم داره...
    قبلا" فریها هم رزیوم داشت. چه طور شد حالا که سرعت رفت بالا ریزیومش رفته...

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خطم فعال هست ولی وصل نمیشه!
    امروز یکی از خود شاتل هم اومد و به مودم من که USRobotics هست هی گی میداد و میگفت به خاطر مودمت هست که نمی تونی وصل بشی!!!!! بعد با مودم خودش(ASUS) هم تست کرد دید وصل نمیشه خیلی ضایع شد!!!!!!!! بیچاره
    خوب پس ایراد از خودشونه، برات حلش میکنن، کاری به مودم و اینات نداره خیالت راحت، فقط هر روز پیگیر باش.
    قبلا" فریها هم رزیوم داشت. چه طور شد حالا که سرعت رفت بالا ریزیومش رفته...
    بله، برای منم گاهی وقتها پیش اومده به محض اینکه لینک رپید رو گذاشتم تو idm شروع میکنه به دانلود با 16 کانکشن و رزیوم دار! فکر کنم این بستگی به اون شخصی داره که با چه نوع اکانت رپیدشر این فایلها رو آپ کرده باشه. اما خیلی بندرت پیش میاد که اینطوری بشه. 99% لینکهای فری رزیوم ندارند.

6. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

بله برای بیشتر از 128 یا نامه از دانشگاه یا شرکت لازمه
    ای بابا! حالا وسط تابستون مدیر گروه را چطوری پیدا کنیم؟! ما که دیگه یک سال و اندی هست مشتری 128ش بودیم، نمیشه بدون نامه درست بشه؟!
    حالا چه نامه ای باید بگیریم؟! محتواش چی باید باشه؟!

داره خودمونی میشه mmf1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران امیر آباد

پيش فرض

منظورش اينه كه اگه شما كه شاتل داري مثلا 2 تا 5 تا كارت به دوستات از طرف خودت بدي و اونا برن مشترك شاتل بشن و از كارت تخفيفي كه تو به اونا دادي استفاده كنند، ماه بعدي كه برات پيش فاكتور دوره بعدي صادر ميكنند 10 درصد تخفيف رو برات حساب ميكنند

بابا يه روز نيومدم تو اين تاپيك چند صفحه رفته جلو!!!! چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله حق با شماست مشکرم

ای بابا! حالا وسط تابستون مدیر گروه را چطوری پیدا کنیم؟! ما که دیگه یک سال و اندی هست مشتری 128ش بودیم، نمیشه بدون نامه درست بشه؟!
    حالا چه نامه ای باید بگیریم؟! محتواش چی باید باشه؟!
    شاید بشه ها چون تو یکی از قسمت هاش که وارد صفحه کاربریت میشی اون بالا یه تب هست به نام تغییر سرویس فکر کنم از اونجا می شه 128 رو به آرت 2 و 3 و4و... تبدیل کنی ولی پایین تر نمیتونی ببری سرویستو

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز مژده بده شما تو مرکز : شهید مفتح هستید و :
    وضعیت : قابل ارائه

مركز مخابراتي شما تحت پوشش سرويس اينترنت پرسرعت گروه شركت‌هاي شاتل است. شما مي‌توانيد براي دريافت سرويس از طريق سفارش آنلاين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به استقبال چشم‌گيري متقاضيان از سويي و محدوديت امكان ارايه‌ي خدمات، اولويت با افرادي خواهد بود كه زودتر براي دريافت سرويس اقدام فرمايند. با تكميل اطلاعات در اين بخش، كارشناسان فروش شاتل در زودترين هنگام با شما تماس خواهند گرفت. از اين كه با بهره‌گيري از روش‌هاي آنلاين ما را در ارايه‌ي هر چه بهتر خدمات به مشتريان ياري مي‌رسانيد، سپاس‌گزاريم

اگر باور نداری برو تو سایت شاتل و اون زیر بزن خودت ببین
    نه بابا....اینو اونجا نوشته
    لکن اینجانب حدود دو ماه است که در لیست انتظار دارد آب خنک میخورد و هم اکنون هم از این انتظار خسته شده است و این لیست را به رسمیت نمیشناسد
    راستی اینم اضافه کنم که من اول eco سفارش دادم ( که تو مرکز مفتح فعال نیست ) بعد که دیدم نه خیر ، خبری نیست ، دیروز رفتم
    و باهاشون صحبت کردم ( تو سرویس چت خود سایت شاتل ) بعد به یارو گفتم که تو این مرکز eco راه میفته آیا؟....که گفت خیر
    بعد گفتم ما رو بنداز تو ART که بهم گفت همه ی ART ها به جز سرویس 7 و 8 فعلا ارائه نمیشن !!
    منم گفتم برادر من ، خواهر من ؛ فکر کردی داری با بچه ی آنگلا مرکل صحبت میکنی ؟؟! اینا که خیلی گرونن و این حرفا....دیگه یارو گفت ok ، شما توی لیست انتظار ART1 قرار گرفتی....
    الآن که دیگه تابستون داره تموم میشه ( چقدم تابستون و غیر تابستون برا ما فرق داره ) تازه باید لیست نشین بشم ؟؟؟!

داره خودمونی میشه shervin D12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    stormwind city

پيش فرض

سلام من قصد خرید 128 دارم میخوام بدونم
    1. واقعا میارزه؟
    2.کیفیتش خوبه؟
    3.اگه 128 گرفتم بعدا میتونم بدون نامه ارتقا بدم؟
    4.اگه حساب کنیم 128 میشه 16 کیلوبایت در ثانیه.واقعا هست؟

با تشکر

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من قصد خرید 128 دارم میخوام بدونم
    1. واقعا میارزه؟
    2.کیفیتش خوبه؟
    3.اگه 128 گرفتم بعدا میتونم بدون نامه ارتقا بدم؟
    4.اگه حساب کنیم 128 میشه 16 کیلوبایت در ثانیه.واقعا هست؟

با تشکر
    1. بستگي به كارتون با اينترنت داره.
    2. بهترين كيفيت بين ISP هاي ايران.
    3.بله كمتر از 12 ساعت طول ميكشه.
    4. 128 آرت بخواين سرعتش 21 كيلوبايت ثابت هست 128 اكو بخواين سرعتش همون 16 هست.
    Last edited by siamak_mu; 09-08-2009 at 13:18.

12. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmf1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران امیر آباد

پيش فرض

نه بابا....اینو اونجا نوشته
    لکن اینجانب حدود دو ماه است که در لیست انتظار دارد آب خنک میخورد و هم اکنون هم از این انتظار خسته شده است و این لیست را به رسمیت نمیشناسد
    راستی اینم اضافه کنم که من اول eco سفارش دادم ( که تو مرکز مفتح فعال نیست ) بعد که دیدم نه خیر ، خبری نیست ، دیروز رفتم
    و باهاشون صحبت کردم ( تو سرویس چت خود سایت شاتل ) بعد به یارو گفتم که تو این مرکز eco راه میفته آیا؟....که گفت خیر
    بعد گفتم ما رو بنداز تو ART که بهم گفت همه ی ART ها به جز سرویس 7 و 8 فعلا ارائه نمیشن !!
    منم گفتم برادر من ، خواهر من ؛ فکر کردی داری با بچه ی آنگلا مرکل صحبت میکنی ؟؟! اینا که خیلی گرونن و این حرفا....دیگه یارو گفت ok ، شما توی لیست انتظار ART1 قرار گرفتی....
    الآن که دیگه تابستون داره تموم میشه ( چقدم تابستون و غیر تابستون برا ما فرق داره ) تازه باید لیست نشین بشم ؟؟؟!
    خوب باید می رفتی ببینی سرویس اکو پیش شمارهی تورو قبول می کنه یا نه چون اکو با آرت از هم جداست
    حالا نظر منو میخوای برو یه شرکت دیگه آرت 1 مفت نمیرزه خیلی گرونه من خودم از ترافیکم کاملا استفاده نکردم الن هم می خوام برم از پارس آنلاین سرویس بگیرم
    راستی بچه ها الان شاتل دارم برم از پارس آنلاین سرویس بگیرم پول نصب و راه اندازیو اینا میگیره یا نه ؟
    و اینکه کسی می دونه سرعت 128 پارس آنلاین چقدره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •