تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 908 از 1759 اولاول ... 40880885889890490590690790890991091191291895810081408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ایشون خط اینترنتشون با پورت RJ-45 به کامپیوتر میرسه، بنابراین به نظرم ایشون خارج از ایران هستن و از سیستم Annex B استفاده میکنن که در واقع ADSL بر روی ISDN هست که در کشورهایی مثل آلمان از این سیستم استفاده میشه. بر خلاف سیستم ما که ADSL رو بر روی PSTN دریافت میکنیم و از سیستم Annex A استفاده میکنیم، سیستمی که در کشورهایی مثل انگلستان استفاده میشه و با پورت RJ-11 اینترنت رو میگیریم.
    احتمالا تو جایی که ایشون ساکن هستن اینترنت بصورت مستقیم به کامپیوتر میرسه و نیازی به واسطه نیست که مودم نمیخوان.
    بله آفرین در تست هم مشخصه
    حالا روتر رو چه کنم ؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من یک چیز رو متوجه نمیشم اینکه تو تست شما الان نوشته 76.21MB/s یعنی چی این ؟؟ یعنی 7 مگ دانلود میکنه ؟؟ این که 72 مگ است ؟؟ ی نفر توضیح بده ممنون میشم
    کسی جواب من را نمیده ؟؟؟

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط fa13;
    منم همین رو میخوام
    یه دونه وایر برا خودم کافیه
    شرمنده! استاندارد وایرلس رو نمیدونم
    امکانات اضافه ای نمیخوام
    چه رنجی از فضا رو میتونم داشته باشم یه حداقل حداکثر لطفا بهم بدین
    اینم تست پینک برا اون دوستمون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    رنج پوشش وابسته به اینه که فرستنده و گیرنده نسبت به هم چه دیدی داشته باشن و از چه استانداردی استفاده کنن چون مدولاسیون ها فرق داره
    ولی در کل و بطور معمول با استفاده از استاندارد N شما در محیط های بسته مانند خونه بردی معادل 230 فوت (70 متر) خواهید داشت.
    در همین محیط اگر از استاندارد G استفاده بشه پوشش وایرس شما معادل 125 فوت (32 متر) خواهد بود.

حداکثر هم هر چی خدا بخواد
    شما میتونید از آنتن های با بهره بالاتر استفاده کنید تا پوشش وایرلستون بیشتر بشه. مثلا روتر WRT120N حداکثر بهره آنتنش 2 dbi هست که حدود 80-90 متر رو در محیط بسته میتونه پوشش بده (البته کاملا وابسته به نویز و موانع موجود هست + قدرت و بهره آنتن کارت وایرلس کامپیوتر شما)
    حالا شما میتونید از آنتن ها و حتی دیش های با بهره بالاتر استفاده تا بتونید چندین کیلومتر رو پوشش بدید. البته برای دستگاه هایی که قابلیت عوض کردن آنتن رو داشته باشن
    در واقع حداکثر پوشش وایرلس به مقداری به اسم SOM بستگی داره که وابسته به قدرت فرستنده و گیرنده؛ حساسیت دستگاه و بهره آنتن (Antenna Gain) هست.

4. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی جواب من را نمیده ؟؟؟
    عکس تست رو اشتباه دیدی
    تو عکس سرعت حدود 9000 کیلوبایت بر ثانیه هست

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رنج پوشش وابسته به اینه که فرستنده و گیرنده نسبت به هم چه دیدی داشته باشن و از چه استانداردی استفاده کنن چون مدولاسیون ها فرق داره
    ولی در کل و بطور معمول با استفاده از استاندارد N شما در محیط های بسته مانند خونه بردی معادل 230 فوت (70 متر) خواهید داشت.
    در همین محیط اگر از استاندارد G استفاده بشه پوشش وایرس شما معادل 125 فوت (32 متر) خواهد بود.

حداکثر هم هر چی خدا بخواد
    شما میتونید از آنتن های با بهره بالاتر استفاده کنید تا پوشش وایرلستون بیشتر بشه. مثلا روتر WRT120N حداکثر بهره آنتنش 2 dbi هست که حدود 80-90 متر رو در محیط بسته میتونه پوشش بده (البته کاملا وابسته به نویز و موانع موجود هست + قدرت و بهره آنتن کارت وایرلس کامپیوتر شما)
    حالا شما میتونید از آنتن ها و حتی دیش های با بهره بالاتر استفاده تا بتونید چندین کیلومتر رو پوشش بدید. البته برای دستگاه هایی که قابلیت عوض کردن آنتن رو داشته باشن
    در واقع حداکثر پوشش وایرلس به مقداری به اسم SOM بستگی داره که وابسته به قدرت فرستنده و گیرنده؛ حساسیت دستگاه و بهره آنتن (Antenna Gain) هست.
    دستت درست ممنون
    حالا زیاد نمیخوام گرون باشه یه چیز معمولی اگر n باشه خوبه g هم شد مشکلی نیست
    این wrt 120n چنده ؟
    پیشنهادت چیه ؟
    ممنون

7. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ممنون از دوستان که جوابمو دادن ... اما این سوال اینگار مهمتره :

مدل مودم من TP-Link td-8811هستش که میدونید یه دونه Ethernet Port داره و این یه دونه وصل میشه به پشت کامپیوتر !!!

خب اگه من بخوام با کنسولم ( Xbox 360 ) به اینترنت (Live) برم Ethernet Cable کنسولمو باید کجا وصل کنم ؟؟؟

آیا راه حلی هست بغیر از تعویض مودم ؟؟؟

مودم شما در حقیقت روتر هست چون Built-in DHCP server داره . فقط کافیه کابل پشتش رو بکشید بزنید پشت 360 ، همین .

ولی اکر میخواید همزمان استفاده کنید یا باید یک روتر با بیش از یک پورت تهیه کنید و با کلی قمه کشی اضافی وصلش کنید به این که توصیه نمیشه چون گرون در میاد ، راه ساده تری هم هست - یک هاب تهیه کنید که البته این روز ها دیگه نوش گیر نمیاد .

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دستت درست ممنون
    حالا زیاد نمیخوام گرون باشه یه چیز معمولی اگر n باشه خوبه g هم شد مشکلی نیست
    این wrt 120n چنده ؟
    پیشنهادت چیه ؟
    ممنون
    اینجا WRT120N حدود 70 هزار تومن هست. محصول لینکسیس هست و در واقع بهترین مارک تجهیزات شبکه محسوب میشه. از وایرلس N هم پشتیبانی میکنه.
    دو تا آنتن داخلی داره با بهره آنتن حداکثر 2 dbi
    برای خونه هایی که خیلی بزرگ نیستن به نظرم مناسبه. فقط یادت باشه تو شبکه های وایرلس مدولاسیون خیلی اهمیت داره، بنابراین اون عددهایی که گفتم رو مد نظر داشته باش (با توجه به اینکه آنتن داخلی هست و نمیتونی آنتن رو عوض کنی)
    برای پوشش 80-90 متر به شرط استفاده از استاندارد N من همین WRT120N رو پیشنهاد میکنه
    البته من تو سایت لینکسیس مدل های E و Valet رو دیدم که هنوز تو ایران وارد نشده و از کاراییش بی اطلاعم.

بازم صبر کنی بقیه هم در مورد روتر ها نظر بدن بهتره.

11. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینجا WRT120N حدود 70 هزار تومن هست. محصول لینکسیس هست و در واقع بهترین مارک تجهیزات شبکه محسوب میشه. از وایرلس N هم پشتیبانی میکنه.
    دو تا آنتن داخلی داره با بهره آنتن حداکثر 2 dbi
    برای خونه هایی که خیلی بزرگ نیستن به نظرم مناسبه. فقط یادت باشه تو شبکه های وایرلس مدولاسیون خیلی اهمیت داره، بنابراین اون عددهایی که گفتم رو مد نظر داشته باش (با توجه به اینکه آنتن داخلی هست و نمیتونی آنتن رو عوض کنی)
    برای پوشش 80-90 متر به شرط استفاده از استاندارد N من همین WRT120N رو پیشنهاد میکنه
    البته من تو سایت لینکسیس مدل های E و Valet رو دیدم که هنوز تو ایران وارد نشده و از کاراییش بی اطلاعم.

بازم صبر کنی بقیه هم در مورد روتر ها نظر بدن بهتره.
    ممنون حتما
    اگر سایر عزیزان اطلاعی درباره روتر داشتن محبت کنن
    ولی فعلا این که فرمودید خوبه

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز
    من مودمم tp-link8817
    من از 256 استفاده میکنم .
    تنظیمات pppoe رو انجام دادم . اما مطمئن نیستم که درسته یا نه
    به هر حال مودم بدون کانکنیشن به نت وصله
    من مودم رو بوسیله کابل usb به کامپیوتر وصل کردم . و از شبکه هم برای استفاده در ----- کار میکنم
    من کلا این خط رو برای ----- گرفتم
    وقتی کامپیوتر خاموشه چراغ lan - iinternet-adsl-power روشن هستن اما چراغ های اینترنت و لان هی چشمک میزنن .
    دلیلش چیه ؟
    چون احساس میکنم اینجوری اینترنت با تایم اوت شدن به ----- میرسه و اینجوری کانال ها با اذیت باز میشن
    میشه راهنمایی کنید و در آخر روش pppoe کردن مودم من رو مختصرا توضیح بدید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    شب همگی بخیر.
    راستش من یه سوال راجع به مودم داشتم.نظر دوستان رو راجع به Wag120n میخواستم بدونم و
    اینکه فرق دقیقش رو با Wag160n و همینطور مدل های دیگه مثل Wrt120n که در بالا گفتین.
    کلا تا 80 تومن کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
    با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •