بله آفرین در تست هم مشخصه
حالا روتر رو چه کنم ؟
بله آفرین در تست هم مشخصه
حالا روتر رو چه کنم ؟
کسی جواب من را نمیده ؟؟؟
رنج پوشش وابسته به اینه که فرستنده و گیرنده نسبت به هم چه دیدی داشته باشن و از چه استانداردی استفاده کنن چون مدولاسیون ها فرق دارهنوشته شده توسط fa13;
ولی در کل و بطور معمول با استفاده از استاندارد N شما در محیط های بسته مانند خونه بردی معادل 230 فوت (70 متر) خواهید داشت.
در همین محیط اگر از استاندارد G استفاده بشه پوشش وایرس شما معادل 125 فوت (32 متر) خواهد بود.
حداکثر هم هر چی خدا بخواد
شما میتونید از آنتن های با بهره بالاتر استفاده کنید تا پوشش وایرلستون بیشتر بشه. مثلا روتر WRT120N حداکثر بهره آنتنش 2 dbi هست که حدود 80-90 متر رو در محیط بسته میتونه پوشش بده (البته کاملا وابسته به نویز و موانع موجود هست + قدرت و بهره آنتن کارت وایرلس کامپیوتر شما)
حالا شما میتونید از آنتن ها و حتی دیش های با بهره بالاتر استفاده تا بتونید چندین کیلومتر رو پوشش بدید. البته برای دستگاه هایی که قابلیت عوض کردن آنتن رو داشته باشن
در واقع حداکثر پوشش وایرلس به مقداری به اسم SOM بستگی داره که وابسته به قدرت فرستنده و گیرنده؛ حساسیت دستگاه و بهره آنتن (Antenna Gain) هست.
عکس تست رو اشتباه دیدی
تو عکس سرعت حدود 9000 کیلوبایت بر ثانیه هست
دستت درست ممنون
حالا زیاد نمیخوام گرون باشه یه چیز معمولی اگر n باشه خوبه g هم شد مشکلی نیست
این wrt 120n چنده ؟
پیشنهادت چیه ؟
ممنون
مودم شما در حقیقت روتر هست چون Built-in DHCP server داره . فقط کافیه کابل پشتش رو بکشید بزنید پشت 360 ، همین .
ولی اکر میخواید همزمان استفاده کنید یا باید یک روتر با بیش از یک پورت تهیه کنید و با کلی قمه کشی اضافی وصلش کنید به این که توصیه نمیشه چون گرون در میاد ، راه ساده تری هم هست - یک هاب تهیه کنید که البته این روز ها دیگه نوش گیر نمیاد .
اینجا WRT120N حدود 70 هزار تومن هست. محصول لینکسیس هست و در واقع بهترین مارک تجهیزات شبکه محسوب میشه. از وایرلس N هم پشتیبانی میکنه.
دو تا آنتن داخلی داره با بهره آنتن حداکثر 2 dbi
برای خونه هایی که خیلی بزرگ نیستن به نظرم مناسبه. فقط یادت باشه تو شبکه های وایرلس مدولاسیون خیلی اهمیت داره، بنابراین اون عددهایی که گفتم رو مد نظر داشته باش (با توجه به اینکه آنتن داخلی هست و نمیتونی آنتن رو عوض کنی)
برای پوشش 80-90 متر به شرط استفاده از استاندارد N من همین WRT120N رو پیشنهاد میکنه
البته من تو سایت لینکسیس مدل های E و Valet رو دیدم که هنوز تو ایران وارد نشده و از کاراییش بی اطلاعم.
بازم صبر کنی بقیه هم در مورد روتر ها نظر بدن بهتره.
ممنون حتما
اگر سایر عزیزان اطلاعی درباره روتر داشتن محبت کنن
ولی فعلا این که فرمودید خوبه
دوستان عزیز
من مودمم tp-link8817
من از 256 استفاده میکنم .
تنظیمات pppoe رو انجام دادم . اما مطمئن نیستم که درسته یا نه
به هر حال مودم بدون کانکنیشن به نت وصله
من مودم رو بوسیله کابل usb به کامپیوتر وصل کردم . و از شبکه هم برای استفاده در ----- کار میکنم
من کلا این خط رو برای ----- گرفتم
وقتی کامپیوتر خاموشه چراغ lan - iinternet-adsl-power روشن هستن اما چراغ های اینترنت و لان هی چشمک میزنن .
دلیلش چیه ؟
چون احساس میکنم اینجوری اینترنت با تایم اوت شدن به ----- میرسه و اینجوری کانال ها با اذیت باز میشن
میشه راهنمایی کنید و در آخر روش pppoe کردن مودم من رو مختصرا توضیح بدید
ممنون
سلام و خسته نباشید.
شب همگی بخیر.
راستش من یه سوال راجع به مودم داشتم.نظر دوستان رو راجع به Wag120n میخواستم بدونم و
اینکه فرق دقیقش رو با Wag160n و همینطور مدل های دیگه مثل Wrt120n که در بالا گفتین.
کلا تا 80 تومن کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)