تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 940 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه weblox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما اگه تیمت رو دوست داشته باشی نخیر تکراری نمیشه.مهم اینه که انگیزت از مستر لیگ چی باشه.اگرم که خسته شدی خب با یه تیم دیگه یه مستر لیگ دیگه رو شروع کن.
    آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود
    مستر لیگ اصلا برای اینه که یه تیم توپ بسازی واسه مقابل هم بازی کردن اونو برداری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

salam
    یه مشکلی هست که وقتی این بازیکنا(newcomer( رو پر ورش دادی کسی انو از شما نمیخره اونوقت میمونه رو دستمون چی کنیم با این مشکل

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه بازیکنی رو نمی خواهید می تونید آزاد کنید وقتی آزاد میکنید کمی کمتر از قیمتش به بودجه شما اضافه میشه کلا بازیکن از ما نمیخرن تیمها من که تا حالا نشده از دست یه بازیکن بخوام خلاص بشم و بذارمش توی لیست فروش و بعدش هم بهش پیشنهاد داده بشه ریبری رو از اول فصل ترانسفر گذاشتم توی لیست هیچ کس نخرید. این مورد مستر لیگ یکی از بدترین ایراداتشه وقتی گذاشتن توی لیست فروش هیچ تغییری در فروخته شدن اون بازیکن نداره پس چرا گذاشتی البته خوشبختانه این مسایل در بازی بعدی اصلاخ خواهد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون
    ویندوز رو یه بار عوض کن بازی رو از اول روش نصب کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام
    نه عزیز آپشن فایل رو نریختی دیگه وگرنه درست میشد اسامی

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

سلام

کسی یک تیم خوب توی مستر لیگ داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟

برای بازی دو نفره می‏خوام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

شرمنده که تاپیک رو اشغال کردم سوال آخر
    تا اینجای کار درست ،اما این که شما میگید فقط میشه توانایی یک بازیکن رو برد بالا و اگه بخوام همه رو ببرم بالا خیلی طول میکشه،راهی داره که بشه یک تیم با هم و به صورت دسته جمعی توانایشون زیاد بشه؟
    با تشکر از اقا مرتضی گل
    نه عزیز نمیشه
    همون شما باید عدد 99 رو یزنید ویکی یکی ببرید بالا

11. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •