آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود![]()
آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود![]()
مستر لیگ اصلا برای اینه که یه تیم توپ بسازی واسه مقابل هم بازی کردن اونو برداری
salam
یه مشکلی هست که وقتی این بازیکنا(newcomer( رو پر ورش دادی کسی انو از شما نمیخره اونوقت میمونه رو دستمون چی کنیم با این مشکل
اگه بازیکنی رو نمی خواهید می تونید آزاد کنید وقتی آزاد میکنید کمی کمتر از قیمتش به بودجه شما اضافه میشه کلا بازیکن از ما نمیخرن تیمها من که تا حالا نشده از دست یه بازیکن بخوام خلاص بشم و بذارمش توی لیست فروش و بعدش هم بهش پیشنهاد داده بشه ریبری رو از اول فصل ترانسفر گذاشتم توی لیست هیچ کس نخرید. این مورد مستر لیگ یکی از بدترین ایراداتشه وقتی گذاشتن توی لیست فروش هیچ تغییری در فروخته شدن اون بازیکن نداره پس چرا گذاشتی البته خوشبختانه این مسایل در بازی بعدی اصلاخ خواهد شد.
سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون
ویندوز رو یه بار عوض کن بازی رو از اول روش نصب کن
استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام
نه عزیز آپشن فایل رو نریختی دیگه وگرنه درست میشد اسامی
سلام
کسی یک تیم خوب توی مستر لیگ داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟
برای بازی دو نفره میخوام.
نه عزیز نمیشه
همون شما باید عدد 99 رو یزنید ویکی یکی ببرید بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)