تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 1004 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقایون داداشام ، من دیگه مخابرات رو بوسیدم گذاشتم کنار ، رفتم تخلیه کردم و از آسیاتک هم طرح حریر بهاری( ساعت 1 تا 6 صبح 80 درصد تخفیف ) گرفتم . 10 گیگ 12 ماهه هست و به قیمت تمام شده 28 هزار تومن . با سرعت 4 مگابیت .
    نمایندگی آسیاتک در ارومیه همین طرح رو دقیقا با همین مشخصات به من فروخت ۴۰ هزار تومان !!!

شما از کجا گرفتید که ارزون‌تر دادن ؟

تنها مشکلی که داره اینه که سرعت آپلود رو بدلیل رایگان بودنش خیلی پایین میبندن ولی اونم میشه با پشتیبانی و ارتقاء به 768 کیلو بیت حلش کرد . پیشفرض روی 384 بسته بودن !!
    من که هر چی با پشتیبانی تماس گرفتم و چند بار هم حضوری رفتم نتیجه نگرفتم و در حال حاضر آپلودم روی 231kbps هستش !!!
    شما هر وقت موفق شدی آپلود بالا (مثلا 512k) از این‌ها بگیری خبرش رو بده تا دوباره پیگر بشم . . .
    Last edited by robotop; 04-08-2015 at 22:16.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نمایندگی آسیاتک در ارومیه همین طرح رو دقیقا با همین مشخصات به من فروخت ۴۰ هزار تومان !!!

اون طرح 1544 هست که سرعتشم فک کنم فرق میکنه این طرح عید تا عید اسیاتک هست از خود 1544.ir میتونین راحت ثبت نام کنین اینقد به نمایندگی وابسته نشین.

من که هر چی با پشتیبانی تماس گرفتم و چند بار هم حضوری رفتم نتیجه نگرفتم و در حال حاضر آپلودم روی 231kbps هستش !!!
    شما هر وقت موفق شدی آپلود بالا (مثلا 512k) از این‌ها بگیری خبرش رو بده تا دوباره پیگر بشم . . .
    من سرویسم بدون اینکه در مورد آپلود حرفی زده باشم به پشتیبانی، روی 508 بسته شده.

3. 4 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اون طرح 1544 هست که سرعتشم فک کنم فرق میکنه این طرح عید تا عید اسیاتک هست از خود 1544.ir میتونین راحت ثبت نام کنین اینقد به نمایندگی وابسته نشین.
    بله اتفاقا الان تو سایت آسیاتک هم دیدم و قیمت رو زده ۲۵ هزار تومن !!! نمی‌دونم نمایندگی رو چه حساب ۴۰ هزار تومن فروخته !!! نصب و راه‌اندازی هم با خودم بود . . .
    متاسفانه اون موقعی که این طرح رو خریدم تو سایت آسیاتک اثری از این طرح نبود و تو لیست طرح‌هاش دیده نمی‌شد و خبری هم ازش نبود . . .
    فقط از طریق نمایندگی می‌شد خرید . . .

من سرویسم بدون اینکه در مورد آپلود حرفی زده باشم به پشتیبانی، روی 508 بسته شده.
    شما احتمالا سرویس ۱۰ مگابیت خریداری کردید . . . برای سرویس بنده که ۴ مگ هست، آپلود رو زیر ۵۱۲ بستن . . .
    Last edited by robotop; 04-08-2015 at 23:35.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

حریر بهاری رو این بار در قالب طرح عید تا عید میدن ، بدون هزینه نصب و راه اندازی دقیقا شد 28164 تومن ! احتمالا طرح حریر بهاری قیمتش 40 تومن بوده ولی عید تا عید تو سایت هم زده 25 هزار تومن .
    خب دوست عزیز تو پست قبلی گفتم که پیشفرض 384 بسته بودن ، حضوری رفتم و الان 768 بستن ( گاها تا 950 هم تو نوسانه ) ، باید حضوری بری تا رسیدگی کنن . تو ایران تلفنی معنی نداره !

*** فعلا که من خیلی راضیم از سرعت و کیفیت خدماتش ، از مخابرات خیلی بهتره . یه سوال ؟ وقتی در پانل کاربری 1544 روی بروزرسانی حجم استفاده شده کلیک میکنم میگه فعلا مقدور نیست . و مجبورم برای محاسبه حجم استفاده شده مودم رو خاموش و روشن کنم تا موجودیه جدید رو نشون بده ، شما هم این مشکل رو دارید ؟؟ دیگه اینکه احساس میکنم یخورده بیشتر کنتور میندازه و حجمی که مصرف میکنم با حجمی که کسر میکنه تفاوت داره و بیشتر هست . شما امتحان کردید ؟

6. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال ؟ وقتی در پانل کاربری 1544 روی بروزرسانی حجم استفاده شده کلیک میکنم میگه فعلا مقدور نیست . و مجبورم برای محاسبه حجم استفاده شده مودم رو خاموش و روشن کنم تا موجودیه جدید رو نشون بده ، شما هم این مشکل رو دارید ؟؟ دیگه اینکه احساس میکنم یخورده بیشتر کنتور میندازه و حجمی که مصرف میکنم با حجمی که کسر میکنه تفاوت داره و بیشتر هست . شما امتحان کردید ؟
    بله برای من هم همین پیغام رو میده . . . البته من خیلی حجم باقیمانده رو بررسی نمی‌کنم . . . فقط یک بار برای امتحان در تایم شبانه دانلود گذاشتم و بعدش بررسی کردم تقریبا یک‌پنجم حجم دانلودی از حجم اصلی کم شده بود

8. 4 کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستانی که میخوان از آسیاتک سرویس بگیرن در جریان باشن که آسیاتک در ساعات رایگان شبانه سرورهای خارجی رو محدود میکنه و سرعت بیشتر از 150 کیلوبایت نمیره ولی سرورهای داخلی بدون محدودیت هستن !!. در حالیکه مخابرات هیچ سروری رو محدود نمیکنه .

10. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که میخوان از آسیاتک سرویس بگیرن در جریان باشن که آسیاتک در ساعات رایگان شبانه سرورهای خارجی رو محدود میکنه و سرعت بیشتر از 150 کیلوبایت نمیره ولی سرورهای داخلی بدون محدودیت هستن !!. در حالیکه مخابرات هیچ سروری رو محدود نمیکنه .
    اره محدود میکنه حالا بعضی شهرها مثل اینکه سرور داخلیم محدود کرده البته سرور خارجی برای من تا 300 تا سرعت میده
    شما میتونید از اکانت افزایش سرعت دانلود در ساعات رایگان استفاده کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arak88; 06-08-2015 at 15:04.

12. 2 کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان اینکه اسیاتک محدودیت اپلود نداره یعنی کلا رایگانه ؟
    من امروز طرح کیمیا 2مگ گرفتم. برای این طرح شمال میشه ؟
    در پنل کاربری برای من هم موقع بروز رسانی حجم باقی مانده میگه امکانش نیسراستی برا استفاده از دانلود شبانه مودم رو باید ریست کرد؟ تو پارس انلاین و مخابرات همیشه بدون ریست دانلود هارو میذاشتم.

14. این کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان اینکه اسیاتک محدودیت اپلود نداره یعنی کلا رایگانه ؟
    من امروز طرح کیمیا 2مگ گرفتم. برای این طرح شمال میشه ؟
    در پنل کاربری برای من هم موقع بروز رسانی حجم باقی مانده میگه امکانش نیسراستی برا استفاده از دانلود شبانه مودم رو باید ریست کرد؟ تو پارس انلاین و مخابرات همیشه بدون ریست دانلود هارو میذاشتم.
    بله آپلود کاملا رایگان هست
    در مورد ریست کردن مودم نظری ندارم
    چون بنده هم ثبت نام کردم و هنوز منتظریم تا رانژه زده بشه
    امیدوارم به زودی حل بشه
    از شنبه منتظر این رانژه هستم

16. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی برا استفاده از دانلود شبانه مودم رو باید ریست کرد؟ تو پارس انلاین و مخابرات همیشه بدون ریست دانلود هارو میذاشتم.
    برای من تا الان که از زمان ورود به تایم شبانه، ترافیک یک‌پنجم محاسبه میشه و نیاز به ریست نبوده، ولی جهت احتیاط بهتره ریست بشه . . .

18. 3 کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •