تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 1126 اولاول ... 4088088588989049059069079089099109119129189581008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوستان.جمیعا خسته نباشید.یه سوالی بس فنی داشتمبه عنوان مثال بنده ترم پیش مبانی رو برداشتم و افتادم.حالا این ترم هم برداشتم و افتادم.ترم بعد میخوام برنامه سازی پیشرفته بردارم که مبانی پیش نیازش هست.یه قضیه ای هست به اسم هم نیاز که نمیدونم چیه.میخواستم بدونم میشه ترم بعد پیشرفته رو بردارم ولی مبانی رو نه؟یا هر2تاشون رو باهم بردارم؟بعد اگه مبانی رو بیفتم و پیشرفته رو قبول شم تکلیف چیه؟با مهدی عزیز در این مورد صحبت کردم و ایشون راهنماییم کردن.میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان.جمیعا خسته نباشید.یه سوالی بس فنی داشتمبه عنوان مثال بنده ترم پیش مبانی رو برداشتم و افتادم.حالا این ترم هم برداشتم و افتادم.ترم بعد میخوام برنامه سازی پیشرفته بردارم که مبانی پیش نیازش هست.یه قضیه ای هست به اسم هم نیاز که نمیدونم چیه.میخواستم بدونم میشه ترم بعد پیشرفته رو بردارم ولی مبانی رو نه؟یا هر2تاشون رو باهم بردارم؟بعد اگه مبانی رو بیفتم و پیشرفته رو قبول شم تکلیف چیه؟با مهدی عزیز در این مورد صحبت کردم و ایشون راهنماییم کردن.میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم
    اگر برای اولین بار هست که پیشرفته رو بر میداری باید مبانی رو باهاش برداری و اگر پیشرفته رو قبول شدی ولی مبانی رو افتادی ، پیشرفته پاس میشه و مبانی رو دیگه احتیاج نیست برداری ... ولی باید آخر این درس پاس بشه
    دو درس رو وقتی میتونی هم نیاز برداری که پیش نیازش رو مشروط شده باشی
    مثلا فیزیک 1 پیش نیاز فیزیک 2 هست ... در صورتی این دو رو میتونی باهم برداری که یه بار فیزیک 1 رو افتاده باشی ... در اینصورت ترم بعد میتونی فیزیک 1 و 2 رو باهم برداری که میگن هم نیاز
    اما به عنوان مثال در چارت ما ، جلوی درس مدارهای الکتریکی نوشته : فیزیک 2 یا همزمان
    همزمانی با هم نیازی فرق میکنه ... شما اگر اصلا فیزیک 2 رو هم برنداشته باشی میتونی باهم مدارهای الکتریکی و فیزیک 2 رو برداری که میگن همزمانی
    یا همین ترم تابستون من سیستم عامل و شبکه رو باهم برداشتم ... چون میشد شبکه رو همزمان با سیستم عامل برداشت ... اما اینها وقتی بود که معماری کامپیوتر رو پاس میکردم
    مثل این میمونه که مثلا فیزیک 1 در مثال بالا پاس شده باشه

3. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شما الان می تونید این 2 درس رو هم نیاز بردارید
    اگر پیشرفته رو قبول بشید و مبانی رو بیوفتید پیشرفته قبول حساب میشه و مبانی افتاده...بعد اگر دوباره مبانی رو بردارید و بیوفتید پیشرفته هم افتاده حساب میشه
    یعنی اگر هم نیاز کنید فقط 2 بار فرصت دارید تا اون درس پیش نیاز(یعنی مبانی) رو بیوفتید

5. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایتی هست که نمونه سوال همراه جواب داشته باشه؟(رایگان)
    رشته روانشناسی
    کسی جواب نمیده واجبه

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

فکر نکنم برای رشته روانشناسی پیدا کنی که جوابم داشته باشه
      محتوای مخفی: نمونه سوال  
    Last edited by M o h a m m @ d; 28-07-2013 at 16:48.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سوال رو میشه پیدا کرد ولی جوابش یه مقدار سخته
    حالا کدوم درس رو میخوایی ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سوال رو میشه پیدا کرد ولی جوابش یه مقدار سخته
    حالا کدوم درس رو میخوایی ؟
    سایتی باشه که نمونه سوال با جواب داشته باشه همین

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگر برای اولین بار هست که پیشرفته رو بر میداری باید مبانی رو باهاش برداری و اگر پیشرفته رو قبول شدی ولی مبانی رو افتادی ، پیشرفته پاس میشه و مبانی رو دیگه احتیاج نیست برداری ... ولی باید آخر این درس پاس بشه
    دو درس رو وقتی میتونی هم نیاز برداری که پیش نیازش رو مشروط شده باشی
    مثلا فیزیک 1 پیش نیاز فیزیک 2 هست ... در صورتی این دو رو میتونی باهم برداری که یه بار فیزیک 1 رو افتاده باشی ... در اینصورت ترم بعد میتونی فیزیک 1 و 2 رو باهم برداری که میگن هم نیاز
    اما به عنوان مثال در چارت ما ، جلوی درس مدارهای الکتریکی نوشته : فیزیک 2 یا همزمان
    همزمانی با هم نیازی فرق میکنه ... شما اگر اصلا فیزیک 2 رو هم برنداشته باشی میتونی باهم مدارهای الکتریکی و فیزیک 2 رو برداری که میگن همزمانی
    یا همین ترم تابستون من سیستم عامل و شبکه رو باهم برداشتم ... چون میشد شبکه رو همزمان با سیستم عامل برداشت ... اما اینها وقتی بود که معماری کامپیوتر رو پاس میکردم
    مثل این میمونه که مثلا فیزیک 1 در مثال بالا پاس شده باشه
    شما الان می تونید این 2 درس رو هم نیاز بردارید
    اگر پیشرفته رو قبول بشید و مبانی رو بیوفتید پیشرفته قبول حساب میشه و مبانی افتاده...بعد اگر دوباره مبانی رو بردارید و بیوفتید پیشرفته هم افتاده حساب میشه
    یعنی اگر هم نیاز کنید فقط 2 بار فرصت دارید تا اون درس پیش نیاز(یعنی مبانی) رو بیوفتید

من کلا گیج شدم با این نظرات :

یا من اشتباه میکنم یا شماها ،
    من نظرم رو بگم : من به محمد گفتم ، شما میتونی این ترم ( ترم پاییز ) ، هم مبانی رو ورداری هم پیشرفته رو
    بعد در صورتی که مبانی و پیشرفته رو پاس کردی که خوشا به حالت ، اگر پیشرفته رو پاس کنی و مبانی رو بیفتی یعنی پیشرفته رو هم افتادی دلیل : چون پیش نیازش رو نتونستی پاس کنی
    اگر مبانی رو قبول شی و پیشرفته رو بیفتی ، مشکلی نیست ( یعنی مبانی پاس شده و پیشرفته رو ترم بعد میتونی ورداری ) !!!!!

تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجوریه !
    یعنی شما میگی پیشرفته رو قبول شه و مبانی رو بیفته ، پیشرفته رو پاس کرده براش حساب میکنن ؟ در صورتی که پیش نیازش ( مبانی ) رو نتونسته پاس کنه؟

11. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 افزایش ۱۵ درصدی شهریه دوره‌های رسمی دانشگاه پیام نور / کاهش شهریه دوره فراگیر

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : فرشاد ابراهیم‌پور معاون اداری‌ و‌ مالی دانشگاه پیام نور گفت: بر اساس مصوبات هیئت‌ امنای دانشگاه پیام‌نور، شهریه‌های این دانشگاه هر ساله‌ با افزایش حدود ۱۵ درصدی رو‌به‌رو می‌شود.
    وی افزود: با این حال در سال ۹۲ اتفاقی در سیستم شهریه‌های دانشگاه پیام‌نور افتاد و طبق این اتفاق شهریه‌های متغیر دوره‌های فراگیر، رسمی، ورودی‌های قدیم و ورودی‌های سال‌های قبل یکسان شد.
    ابراهیم پور خاطرنشان کرد: طبق یکسان‌سازی شهریه‌های همه دوره‌های پیام‌نور در سال ۹۲، به دلیل افزایش ۲۰ درصدی شهریه‌ دوره‌های فراگیر در سال گذشته، شهریه دانشجویان این دوره با کاهش رو‌به‌رو‌ می‌شود
    وی همچنین تاکید کرد: با این حال دانشجویان دوره‌های رسمی با افزایش شهریه‌ای معادل ۱۵ درصد رو‌به‌رو می‌شوند که این شهریه‌ها برای ثبت‌نام سال تحصیلی جدید دانشجویان اعمال خواهد شد.

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من کلا گیج شدم با این نظرات :

یا من اشتباه میکنم یا شماها ،
    من نظرم رو بگم : من به محمد گفتم ، شما میتونی این ترم ( ترم پاییز ) ، هم مبانی رو ورداری هم پیشرفته رو
    بعد در صورتی که مبانی و پیشرفته رو پاس کردی که خوشا به حالت ، اگر پیشرفته رو پاس کنی و مبانی رو بیفتی یعنی پیشرفته رو هم افتادی دلیل : چون پیش نیازش رو نتونستی پاس کنی
    اگر مبانی رو قبول شی و پیشرفته رو بیفتی ، مشکلی نیست ( یعنی مبانی پاس شده و پیشرفته رو ترم بعد میتونی ورداری ) !!!!!

تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجوریه !
    یعنی شما میگی پیشرفته رو قبول شه و مبانی رو بیفته ، پیشرفته رو پاس کرده براش حساب میکنن ؟ در صورتی که پیش نیازش ( مبانی ) رو نتونسته پاس کنه؟
    نه ... این تبصره رد شده ... شما مبانی رو باید از دوباره برداری ولی پیشرفته رو پاس میکنی
    اما من این رو نمیدونستم که اگر برای بار سوم مبانی رو برداری پیشرفته هم میفتی ... این رو نمیدونستم

یعنی محمد خان مبانی رو یه بار افتاده برای اولین بار ( 1 )
    حالا باید مبانی و پیشرفته رو باهم برداره ( 2 )
    اگر هر دو رو قبول شد که هیچ
    اگر مبانی رو افتاد و پیشرفته رو قبول شد ، مبانی در ترم های بعد باید برداشته بشه و پیشرفته پاس میشه
    اگر مبانی قبول و پیشرفته رو بیفته باید پیشرفته رو با پس نیازهاش برداره در ترم های بعد
    برای بار سوم مبانی رو بخواد برداره ( 3 )
    اگر مبانی رو بیفته در اینصورت اون پیشرفته رو هم که پاس کرده افتاده ( من این رو نمیدونستم که ملا نصرالدین گفت ... ولی اینجوری زنجیر وار درسهای بعدی هم ممکنه افتاده محسوب بشن )

15. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •