كاملا قبول دارم اما ميخوام بدونم كه ايا اين سري يعنس dv6 همچون سري dv5 داغ ميكنه يا نه؟
چون من dv5 1060 داشتم كاملا راضي بودم اما لعنتي بد داغ ميكرد.
كاملا قبول دارم اما ميخوام بدونم كه ايا اين سري يعنس dv6 همچون سري dv5 داغ ميكنه يا نه؟
چون من dv5 1060 داشتم كاملا راضي بودم اما لعنتي بد داغ ميكرد.
اگه p9600 باشه که میشه 2.66
پس حتما p9700 یا t 9600 باید باشه
شما میشه بگین چرا این دو قابل مقایسه نیستن؟
آره نوت بوک شما بجز هارد و گرافیک ، تا حدودی بهتره اما سونی مشکلات خاص خودش را داره !
الان کانفیگی که من دستم هست هیچ کمپانی زیر 2 میلیون نداده بیرون ... اونم با هارد 7200 دور Scorpio Black که 16 مگ بافر هست
من با ویستا rate گرفتم بجز هارد و گرافیک و رم ، تقریبا مشابه شماست
ددسته ... تصحیح می شود T9600
مقایسه این دو مدل :
مزایا نسبت به سونی : داشتن هارد دیسک بیشتر ، (در مدلهای بالاتر که کانفیگ میشه هارد Scorpio Black 7200 هست که بهترین هارد نوت بوک هست از لحاظ سرعت و کم بودن نویز) ، گرافیک بهتر ( more V-Ram) ، داشتن پورت E-sata ، داشتن قابلیت های مولتی مدیا و مدیا سنتر ، داشتن چیپست محافظ Accelerometer ، ساپورت راحت تر در XP ، طراحی استایلیش و زیبا ، داشتن Bluray با قابلیت light Scribe (حکاکی روی دیسک)
معایب نسبت به سونی : Full HD نبودن LCD ، مصرف باتری بیشتر ، تولید حرارت بیشتر نسبت به سونی در قسمت زیرین (باید گفت که نسبت به سری قبلی DV بهتر شده)
همانطوری که می بینید محاسنش بیشتره
Last edited by REGISTERED USER; 06-08-2009 at 11:29.
مگه گرافیک این مدل با fw 46 یکی نیستش؟ جفتشون 4650 1 gb هستن دیگه. درسته ؟
در مورد هارد هم بگم این کانفیگی که تو ایران هستش 500 با دور 5400 هستش و فقط حجمش از fw 46 بیشتره .
رم هم همینطور کانفیگ تو ایران همون 4 gb هستش .
در مورد کیفیت ال سی دیش میشه یکم بیشتر توضیح بدین . قابل تحمل هست ؟ آخه خیلی ازش بد میگن .
من يك عقيده دارم اونم اينه كه لپ تاپايي كه خيلي گرون هستند زود افت قيمت دارن!!
در مورد شما ميتونينت fw 46 gj رو اگه گير اوردين يا fw 490 dfb به قيمت زير 1600 گير اوردين عالي هستند اما اگه برند خوبي ميخواين asus مدل gaming خوبه اما گرونه!!
مدل z670 n/b ژاپنيش هم خوبه!!
Last edited by sepehrppp; 06-08-2009 at 11:19.
میشه بگین قیمت رو از کجا گرفتین؟و اینکه گارانتی داشته یا نه؟
گفته بودم از شركت NPC تو مشهد
فكر كنم بدون گارانتي بوده!![]()
ممنون
آدرس و شماره تماس یا سایت دارن؟
بلي دارن الان زنگ ميزنم 118 مشپرسم براتون و پست ميكنم!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)