تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 2365 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958100814081908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    دوستام من یه پراید hb دارم و میخوام سیستم ببندم از انجایی که کوچکترین اطلاعاتی ندارم ، اینجا اومدم برا راهنمایی گرفتن ...
    فعلا بودجه ای که دارم 1100000 می خواسنم باهاش یه پخش و یک جفت باند و یه امپ بگیرم ، هر وقت تونستم یه ساب هم میگیرم ....
    حالا با این بودجه بهترین انتخایهایی که دارم چیا هستن ؟ اینم اضافه کنم که می خواستم کامپوننت ببندم ! واسه hb مشکلی نداره ؟ اگه نداره مدل بگید ممنون دوستان
    اگه بودجه کمه میتونم فعلا امپ بیخیال شم و فقط پخش و کامپ بگیرم .... بازم ممنون

Last edited by alichalki; 22-01-2013 at 10:03.

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

آقا مرسی از همه. اونقدر جوابا زیاده که ]دم نمیدونه کدومو انتخاب کنه و پیش بره!

بابا کلی سیستم باز هست توی این فروم یکی پیدا نمیشه یه نظری بده..

شاید اینجوری بپرسم بهتر باشه:

1- برای جلو کامپوننت اگر بندازم، فعلا برای عقب هیچی نندازم صداش خیلی تیز نمیشه. بعد اینجوری که اون عقبیا حال نمیکنن!
    2- اگر بعدا برای عقب بخوام چیزی بگیرم باید کواکس باشه یا کامپ؟
    3- اگر عقبو مارک یا مدل دیگه ای ببندم با صدای جلو تداخل نمیکنه.
    4- برای ساب فری ایر حتما باید آمپ مونو ببندم یا همون 4 کانال رو دوتاشو بدم به ساب کافیه؟
    5- هیچ کدوم از نصابایی که میشناسم گیج 0 رو برای اسن سیستم پیشنهاد نمیدن. میگن 4 هم کافیه!
    6- مطمئنید که باطری اضافه یا تقویت دینام نمیخوام؟

خیلی خیلی ممنون میشم از راهنماییتون

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

1- برای جلو کامپوننت اگر بندازم، فعلا برای عقب هیچی نندازم صداش خیلی تیز نمیشه. بعد اینجوری که اون عقبیا حال نمیکنن!
    4- برای ساب فری ایر حتما باید آمپ مونو ببندم یا همون 4 کانال رو دوتاشو بدم به ساب کافیه؟
    5- هیچ کدوم از نصابایی که میشناسم گیج 0 رو برای اسن سیستم پیشنهاد نمیدن. میگن 4 هم کافیه!

سلام دوست عزیز
    تا اونجایی که می تونم جوابتو میدم:
    1-تیزی صدا بستگی به کامپ و تنظیمات و دایور شدنش داره.این که عقبیا حال میکنن یا نه فکر کنم فرقی نداشته باشه ببین الان وقتی یه جفت کواک عقب میزاری مگه خودت که جلویی مشکلی داری!!!!؟؟
    2- هر دو هم میشه ولی ترجیحا با مارک و مدل جلویی یکی باشه
    3- ترجیحا یه مارک و مدل باشه ولی بعضی مارک و مدل ها هم میتونن با هم مچ بشن
    4- اگه میخوای حرفه ای و قوی ببندی و یه چیزی باشه که از نهایت قدرت سابت استفاده کنی باید مونو ببندی و قطعا باید بیشتر پول بدی وگرنه با همون 4 کانال هم میشه.
    5- به حرف نصاب گوش نکن . 0 گیج بزن کاریت نباشه!
    6- اگه بزاری که خوبه ولی بستگی به سابت و سیستمی که میخوای ببندی داره ، اگه سابت قوی باشه قطعا مشکل برق داری.مثل من که وقتی سابم رو عوض کردم با ساب جدید وقتی می کوبید نور چراغ هاکم و زیاد میشد ، جوری شده بود که شبا چراغ خاموش می رفتم.

موفق باشی
    Last edited by Mohammadkiller; 22-01-2013 at 12:15.

4. 4 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

به نظر دوستان بین دو گزینه پخش سی دی پایونیر 2550 و سونی gt45u که هر دو حدود 260 قیمتشونه برتری با کدوم هست؟ایا سونی با داشتن 7 باند اکولایزر نسبت به 5 باند اکولایزر 2550 ارجحیت داره؟

از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من اگه بخوام 3 تا آمپ رو ماشین داشته باشیم آیا مشکل کمبود برق پیش میاد برا ماشین؟دو تا 2 کانال و یک عدد آمپ مونو!

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تا اونجایی که می تونم جوابتو میدم:
    1-تیزی صدا بستگی به کامپ و تنظیمات و دایور شدنش داره.این که عقبیا حال میکنن یا نه فکر کنم فرقی نداشته باشه ببین الان وقتی یه جفت کواک عقب میزاری مگه خودت که جلویی مشکلی داری!!!!؟؟
    2- هر دو هم میشه ولی ترجیحا با مارک و مدل جلویی یکی باشه
    3- ترجیحا یه مارک و مدل باشه ولی بعضی مارک و مدل ها هم میتونن با هم مچ بشن
    4- اگه میخوای حرفه ای و قوی ببندی و یه چیزی باشه که از نهایت قدرت سابت استفاده کنی باید مونو ببندی و قطعا باید بیشتر پول بدی وگرنه با همون 4 کانال هم میشه.
    5- به حرف نصاب گوش نکن . 0 گیج بزن کاریت نباشه!
    6- اگه بزاری که خوبه ولی بستگی به سابت و سیستمی که میخوای ببندی داره ، اگه سابت قوی باشه قطعا مشکل برق داری.مثل من که وقتی سابم رو عوض کردم با ساب جدید وقتی می کوبید نور چراغ هاکم و زیاد میشد ، جوری شده بود که شبا چراغ خاموش می رفتم.

موفق باشی
    سلام محمد جان،
    آقا ممنون از وقتی که گذاشتی برای جواب

تازه متمجه امضات شدم. چند تا سؤال دیگه:
    1- سابت نرمه؟ Delay نداره؟ توی کیک ها سریع عمل میکنه یا عقب میمونه؟
    2- پخشت چند رنگ دقیقا برای بک لایت داره؟ منظورم رنگ زمینه پنل و دکمه هاست که مولتی کالر هست و قابل انتخابه از منوها
    فنی تر:
    3- تیوتر رو باید هم راستای گوش خودم نصب کنم یا میشه کنار آیینه بغل ها یا روی در هم نصب کرد.
    4- محل نصب کراس اوور ها باید نزدیک کامپ باشه یا برای تمیزی کار روی برد کنار آمپیلی نصب بشه؟
    5- در مورد پروسسور و نتوورک اطلاعاتی داری؟

بازم ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان ارزونترین پخشی که میشه خرید چیه؟ که به درد بخوره ؟
    تو این مدلهای چینی چیزی پیدا میشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و درود به دوستان گل
    یه سوالی برام پیش اومده که گفتم بپرسم بلکه فرجی بشه

فرق کامپاننت با مید بیس چیه؟؟؟؟
    بعضی از سایت های فروشگاهی نوشتن مید بیس فلان مارک فروشی یا کامپاننت فلان مارک فروشی

و در کل مید بیس چه جوریه صداش و به چه صدایی گفته میشه؟
    پیشاپیش مرسی از راهنمایی دوستان
    سلام محمد جان.
    فرکانس مید باس حدودا بین 200 الی 5000 هرتزه
    کامپاننت تشکیل شده از دو یا سه قطعه.ووفر/میدباس+تیوتر +کراس اوور در کامپوننتهای دو تکه
    و
    ووفر/میدباس+میدرنج+تیوتر+کراس اوور در سه تکه ها.
    بعضی کاموننتهای متخصص تولید صدای مید باس هستند مثل DLS MS 6A که قبلا داشتم. لامصب در ال 90 رو میخواست بکنه.
    برخی دیگه تخصصشون تو صدای میدرنج هست مثل فوکال.
    برخی میان کامپوننت رو خودشون جمع میکنن. یعنی مید باس رو از یه برند،میدرنج رو ازز یکی دیگه و تیوتر رو هم همینطور بعد همه رو مستقیم میدن به آمپ که اصطلاحا بهش نتورک میگن.

سلام خدمت اساتید محترم که جواب سوالات قبلیمو ندادن.
    امشب kenwood 7016 رو از توپخونه خریدم 395 تومن. خوب خریدم؟

باند LDS 1073 رو قیمت کردم 350 تومن!!!

به نظرتون باند و آمپلی دو کانال چی بگیرم که قیمت نسبتا مناسبی هم داشته باشه؟؟ ساب نمی خوام. فقط می خوام با یه جفت باند، صدای نسبتا با کیفیتی داشته باشه.
    امشب آمپلی Kenwood 7205 رو توپخونه قیمت داد 310 تومن. ولی ترجیحا می خوام آمپلی ارزونتر بخرم.
    ممنون از راهنماییتون.
    بله خوب خریدید.مبارکتون باشه.حتما خرید قبل داشته ایشون. چون امروز لیست شرکت رو دیدم خرید نماینده 418 هست و فروشش هم حدود 438 تومن هست.کجاس برم چنتا بخرم.
    میتونید آدیو سیستم دو کانال بگیرید دو تا 60 وات میده.قیمتشم مناسبه.برای اسپیکرهای تا 80 وات کافیه.
    ممنون دوست من.نه ساری(مازندران) منظورتون از کیفیت چیه؟ خوب نیست؟؟؟ راستی 2 کانال و 4 کانال فرقشون چیه؟؟؟؟ و باطری باید چند باشه برای این امپلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آمپ دو کانال یعنی دو تا اسپیکر رو درایو میکنه (و در حالت بریج میتونه یه ساب ووفر ضعیف رو هم درایو کنه)ولی آمپ 4 کانل دو جفت اسپیکر رو.در حالت بریج هم میتونه دو تا ساب رو درایو کنه البته با توجه به توانائیهاش.

1-شما خودت باید لذت ببری نه دیگران.البته برای استیج عقب هم میتونی بعدا بگیری.کمی تیزی تو تمامی تیوترهائی که جنسشون از فلزه هست. تیوترهای سیلک تیزیه کمتری دارن.
    2-به نظر من کامپ اونم از یک برند کیفیت بهتری داره.
    3-نه ولی یه مدل صدا یکدست تر میشه.بهتره یه مدل باشن.
    4-خب مسلام آمپیلیهای مونو طراحی شدن برای درایو ساب ووفرها. پهنای باند فرکانسیشون خیلی کمه و اگر آمپ با کیفیت باشه از عدم دمپینگ و به قولی ول زدن ساب جلوگیری میکنه.همچنین داغ نمیکنه و مصرفش کمتره و...
    5-گیج 0 برای بالای 2000 وات RMS هست. همون 4 گیج برای سیستم شما کافیه.البته اگر مشکل هزینه نباشه میتونید 0 هم ببندید.
    6- دینام ال 90 ار آمپر بالائی برخورداره فکر کنم 90 آمپره.نه نیاز ندارید.
    موفق باشید.
    با سلام به دوستان عزیز

به نظر دوستان بین دو گزینه پخش سی دی پایونیر 2550 و سونی gt45u که هر دو حدود 260 قیمتشونه برتری با کدوم هست؟ایا سونی با داشتن 7 باند اکولایزر نسبت به 5 باند اکولایزر 2550 ارجحیت داره؟

از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید
    سلام
    تو این رنج به نظر من تفاوتی ندارن.
    دوستان من اگه بخوام 3 تا آمپ رو ماشین داشته باشیم آیا مشکل کمبود برق پیش میاد برا ماشین؟دو تا 2 کانال و یک عدد آمپ مونو!
    ماشین؟دینام؟باطری؟کابل و کلا اکسسوری؟
    البته من فکر میکنم ندید کمبود برق رو دارید.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام دوستان

پخش 2550پایونیر
    و یه جفت باند 6975پایونیر بستم

یه امپ 4 کانال ، تا سقف 300تومن معرفی کنید .. که بیس نرم ، بدون ویبره بگیرم ازش
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عرض سلام خدمت اعضا و مدیران عزیز! من به تازگی یه پراید 131 گرفتم ، از اول روش پخش نداشت و 77 تومن قراراه جاش بدن که پیشکش! می خواهم یه پلیر بگیرم ترجیحا هم فقط فلش خور اما نه از چینی تقلبی ها! اگه چیزیو میشناسین معرفی کنین لطفا!
    از اون مهم تر! هر چی می گردم همه پلیر ها ، هم پایونییر هم جی وی سی حداکثر 20 وات RMS خروجی می دن برای 4 تا باند! خیلــــــی کم نیس؟ من ریو دوستم باند های فابریکش 35 وات RMS قدرت داره اما الان همه پلیر ها زده 50 وات max یا 20-25 وات rms! یعنی بدون آمپلیفایر بیشتر از باند های فابریک پراید (25 RMS) نمی شه صدا گرفت؟ حتی با پلیر های پایونییر و جی وی سی؟ پس چرا یه ضبط فابریکی ریو باندای روش 70 وات max نیرو داره حتی بدون خرخر تا آخر میشه زیاد کرد! lممنون میشم کمک کنین اساتید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •