تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 908 از 2014 اولاول ... 408808858898904905906907908909910911912918958100814081908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نیکبخت : خوشحالم باز هم سپاهان را شکست دادیم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم با یک بازی خوب و پرگل باز هم سپاهان را شکست دادیم و در شادی هواداران سهیم شدیم.
    علیرضا نیکبخت واحدی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود : پرسپولیس امروز یک تیم واقعی بود و با زدن سه گل به تیم سپاهان نشان دادیم هنوز تیم اول فوتبال ایران هستیم.
    نیکبخت اضافه کرد : امروز، روز خوبی برای پرسپولیس ومن بود که توانستم سهمی در خوشحالی هواداران داشته باشم. وی افزود : من در بازیهای قبلی نتوانسته بودم بازی های خوبی برای پرسپولیس انجام دهم چرا که بازیکن فوتبال با فراز و نشیب زیادی روبروست ولی خوشحالم که امروز با زدن دو گل به تیم مدعی سپاهان تاحدودی گذشته را جبران کنم.

وی درخصوص دعوت شدنش به تیم ملی اظهار داشت: در صورتی که به تیم ملی دعوت شوم با تمام وجود در خدمت تیم ملی خواهم بود و اگر هم دعوت نشوم همچنان در خدمت پرسپولیس هستم .

وی با تاکید بر اینکه واقعا برای کسانی که قصد دارند چنین وانمود کنند که با قطبی مشکل دارم متاسفم ، اظهار داشت : من برای این عده واقعا متاسفم چرا که هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد . آنهایی که شایعه درگیری لفظی من با قطبی را مطرح می کنند بهتر است شادی من بعد از گلم را دوباره تماشا کنند.

نیکبخت در مورد عملکرد خط دفاعی پرسپولیس در دیدار با سپاهان گفت : ترجیح می دهم در این باره اظهارنظر نکنم . امروز پرسپولیس برد و هم برای این پیروزی بزرگ زحمت کشیدند.

هافبک پرسپولیس درباره دریافت کارت زرد اظهار داشت : صدای سوت داور را نشنیدم و به همین خاطر به توپ ضربه زدم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کریمی : یکی از مدعیان قهرمانی را شکست دادیم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت : پرسپولیس با پیروزی مقابل سپاهان یکی از تیم های مدعی قهرمانی در لیگ برتر را شکست داد. علی کریمی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود: خوشحالم که امروز توانستیم یک برد خانگی با ارزش را مقابل یکی از بهترین تیم های لیگ برتر و یکی از رقبای همیشگی پرسپولیس بدست آوریم و هواداران را خوشحال کنیم.
    کریمی اضافه کرد : من سالها بود مقابل سپاهان بازی نکرده بودم اما این تیم نشان داد از کیفیت فنی و انسجام تیمی بالایی برخوردار است و بدون شک یکی از مدعیان قهرمانی لیگ برتر خواهد بود که امروز مغلوب بازی بهتر تیم ما شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اختلاف نظرهایی که بین او و سرمربی تیم ملی مطرح می شود اظهار داشت : من بارها گفته ام هیچ مشکلی با دایی ندارم . البته این بدان معنی نیست که با هم اختلاف نظر نداشته باشیم ولی این اختلافات سطحی است. مثل هر خانواده ای که بروز این قبیل اختلاف نظرها در آن کاملا طبیعی است.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد : متاسفانه برخی ها قصد داشتند از دامن زدن به اختلاف بین من و دایی سوء استفاده کنند در حالیکه زمان اینگونه بحث ها گذشته و مردم همه می دانند حق با چه کسی است.
    کریمی تاکید کرد: درحال حاضر برای من تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد و به چیز دیگری فکر نمی کنم .

هافبک تکنیکی تیم پرسپولیس با اشاره به اینکه درحال حاضراحساس می کنم نمی توانم برای تیم ملی بازی کنم، تصریح کرد: اعتقاد دارم در مقطع فعلی بازیکنان جوانتر و بهتری هستند که می توانند به راحتی جای من بازی کنند و در حال حاضر تیم ملی به وجود من نیازی ندارد .

وی تاکید کرد : درحال حاضر از نظر بدنی در شرایطی قرار دارم که احساس می کنم نمی توانم بطورهمزمان در تیم ملی و پرسپولیس بازی کنم و به همین خاطر ترجیح می دهم این فرصت را دراختیار بازیکنان جوان قرار دهم .

کریمی در پایان با انتقاد از رسانه های گروهی در خصوص دامن زدن به موضوع بازگشت وی به تیم ملی یادآور شد : نمی دانم چرا بعد از هر بازی پرسپولیس باید در مورد تیم ملی اظهار نظر کنم درحالیکه بارها درباره این مسئله صحبت کرده ام و گفته ام از تیم ملی خداحافظی کرده ام. من تصمیم خودم را گرفته ام و در حال حاضر تنها و تنها به موفقیت پرسپولیس فکر می کنم و برای تیم ملی هم آرزوی موفقیت دارم .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نیکبخت : همه از ديكارمو حمايت خواهيم كرد

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ همه بازيكنان پرسپوليس حمايت مي‌كنند تا "ديكارمو" شرايط خوبي در خط حمله پرسپوليس پيدا كند. عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل تيم سپاهان گفت:‌ بازي بسيار خوبي بود و خوشحال هستم، در اين بازي كه خاطره قهرماني فصل پيش بود توانستيم پيروز ميدان شويم. اين موفقيت را به تمامي تماشاچيان پرسپوليس كه لطف بسيار زيادي به اين تيم دارند تقديم مي‌كنم. من مديون اين تماشاگران هستم. وي افزود:‌ همچنين از اين كه توانستم 2 گل را از 3 گل تيم پرسپوليس به ثمر برسانم خوشحالم، البته اين گل‌ها زحمت تمامي بازيكنان بود و من تنها كار آن‌ها را تكميل كردم. اكنون فكر نمي‌كنم كه چه كار بزرگي براي پرسپوليس انجام دادم و تنها خوشحالم كه اين دو گل باعث پيروزي تيمم و خوشحالي هواداران شد.

وي درباره بازي ديكارمو در تيم پرسپوليس نيز گفت: او بازيكن خوبي است و تنها جواني‌ و شرايط روحي‌اش باعث شده نتواند با اعتماد به نفس بالا كار كند. من و تمامي بازيكنان پرسپوليس در تمرينات و بازي‌هاي آينده از او حمايت كرده و سعي مي‌كنيم شرايط روحي‌اش را براي مسابقات آتي بهتر كنيم.

نيكبخت در پاسخ به شايعاتي مبني بر اختلاف‌اش با افشين قطبي گفت: خوشحالم كه پس از زدن گل دوم، ‌رفتاري (در آغوش گرفتن قطبي) انجام دادم كه همه ديدند چه ميانه‌اي با قطبي دارم. فكر مي‌كنم اين رفتار جواب دندان شكني به آن رسانه‌هايي بود كه چنين مطالبي را منتشر كردند.

نيكبخت همچنين درباره احتمال حضورش در تيم ملي گفت: من هميشه به تيم ملي ايران فكر مي‌كنم و هر زمان كه از حضورم در اين تيم دعوت شود با كمال ميل و تمام وجود در خدمت آ‌ن خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

افشین قطبی : پاس ندادن برخي بازيكنان به ديكارمو را حس نمي‌كنم
    کانون هوادران پرسپولیس : افشين قطبي گفت: پي‌گيري و صحبت‌هاي هر روز رسانه‌ها درباره بازگشت علي كريمي به تيم ملي اين جريان را سخت‌تر مي‌كند و رسانه‌ها بهتر است به اين دو بزرگ فوتبال ايران (دايي و كريمي) وقت بدهند تا به درستي تصميم‌شان را بگيرند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي 3 بر 2 اين تيم در مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: به خوبي مي‌دانستم كه موفقيت در اين بازي چقدر براي هواداران پرسپوليس با اهميت است، چرا كه آ‌ن‌ها به اين بازي به مانند يك داربي نگاه مي‌كنند و من هم اين بازي را مثل آ‌ن‌ها حساس مي‌دانم، لذا اين موفقيت شيرين را تقديم به آن‌ها كرده و از حضور و تشويق‌شان در استاديوم آزادي تشكر مي‌كنم.

وي در ارزيابي‌اش از تيم سپاهان نيز گفت: در تعداد بازي‌هايي كه تاكنون در ليگ انجام داده‌ايم سپاهان را قوي‌ترين تيم ديده‌ام، آنها به خصوص در نيمه اول بسيار خوب بازي كردند و تيم ما را تحت فشار قرار دادند كه باعث شد يك بازي پرهيجان و بانشاط را شاهد باشيم. من فوتبال زيباي آن‌ها را به اين تيم تبريك مي‌گويم.

قطبي ادامه داد: معتقدم اين بازي دو نيمه متفاوت داشت، در نيمه اول اين تيم سپاهان بود كه با كنترل بازي موقعيت‌هاي خطرناكي را روي دروازه ما ايجاد كرد اما ما هم چندين موقعيت داشتيم كه خوشحالم توانستيم با درخشش كريم باقري و عليرضا نيكبخت كه از تاثيرگذارترين مهره‌هاي ما در پرسپوليس هستند نيمه اول را با تساوي به پايان ببريم. در نيمه دوم تغييراتي در سيستم فوتبال‌مان انجام داديم و طي آن ديكارمو را هم به بازي آورديم. اين تغييرات باعث شد پرسپوليس روند بهتري پيدا كند و موقعيت‌هاي پرشماري را روي دروازه سپاهان ايجاد كند. ما پس از اين كه گل تساوي را هم به ثمر رسانديم و مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري بازي را تمام كنيم اما متاسفانه اين مهم حاصل نشد.

قطبي هم‌چنين گفت: پيش از اين كه به انتقاد از فوتبال ديكارمو بپردازيد درباره او بايد بگويم كه اين بازيكن بسيار جوان است. شما ديديد پس از خراب كردن موقعيت اول روحيه‌اش شكست و حتي در ادامه بازي تلاش زيادي را وارد تيم كرد. فكر مي‌كنم همه بازيكنان پرسپوليس اين مساله را متوجه هستند و سعي مي‌كنند شرايط روحي ديكارمو را بالاتر ببرند. مطمئن باشيد او درآينده براي تيم ما تاثيرگذار خواهد بود.

قطبي هم‌چنين در پاسخ به برخي سوالات خبرنگاران مبني بر حمايت‌اش از حضور علي كريمي در تيم ملي گفت: فكر مي‌كنم رسانه‌ها با صحبت و پيگيري هر روزشان در رابطه با اين مساله جريان را بيش از پيش سخت كرده‌اند. معتقدم رسانه‌ها بايد به علي كريمي و دايي فرصت بيشتري بدهند تا آ‌ن‌ها با آرامش و دقت لازم بهترين تصميم را بگيرند.

قطبي هم‌چنين پاس ندادن برخي بازيكنان پرسپوليس به ديكارمو را رد كرد و گفت: من چنين چيزي را احساس نمي‌كنم چرا هر بازيكني كه در موقعيت حمله قرار دارد سعي مي‌كند بهترين تاثير را در تيم داشته باشد، حتي در چند صحنه هم ديدم كه بازيكنان به ديكارمو پاس مي‌دادند.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

تبریک میگم دوستان .. برد خوبی بود ..
    ولی حقمون بیشتر بود .. باید 5-1 میزدیم تا پوز این سپاهانیا رو میزدیم ..
    ولی خوب قسمت نبود .. ما که مثل بعضی تیما ! شانس نداریم که هرچی بزنیم بره تو گل ! ..

من واقعا تعجب می کنم از نظر بعضی از دوستان ! باور کنید دی کارمو در حد پرسپولیس نیست !! ربطی به روحیه و این حرفا نداره ... متاسفانه قطبی هم در مصاحبه ی بعد از بازی , باز هم از دی کارمو حمایت کرده.
    حسین جان ، به نظر منم بازیکن خوبیه .. ولی مثل اینکه زیادی استرسیه !
    با اون گریه ای هم که کرده ، معلومه زیادی احساسیه ! ..

حالا اینکه در حد پرسپولیس هست یا نه ، موافقم ، شاید نباشه ..
    اما انصافا بازیکن خوبیه ..
    شانس آورد بازی مساوی تموم نشد .. و الا همه ی کاسه کوزه ها سرش میشکست ..
    فقط روحیه میخواد .. هوادارا باید حمایتش کنن ..
    فقط ضربات آخرش ضعیفه که اونم درست میشه ..
    به نظرم اون دروازه خالی رو اگه میزد ، دو تا مدافع سپاهان احتمال داشت نذارن بره تو گل چون سریع رسیدن ..
    البته با توجه به اینکه روی پای تخصصی ش نبود اینو میگم ..

ولی باید نیمه ی پر لیوان رو هم دید .. واقعا خودشو خوب توی موقعیت قرار میده و مثل نیکبخت توی
    آفساید قدم نمیزنه ! ..
    توی صحنه ی تک به تک ، دروازه بان رو خیلی خوب رد کرد ..

خلاصه تنها چیزی که نیاز داره ، روحیه ست ..

دوستان نیکبخت رو با این بازی خوبش در انتخاب محبوب ترین بازیکن سال تنها نذارین.
    خدایی این نیکبخت کلا آدمیه که شانسش خیلی خوب و زیاده !
    اگه 40 درصد شانسش رو دی کارمو داشت ، الان دو تا گل زده بود ..

نیکبخت توی بدترین بازیهاش و تو بازیهایی که اصلا رو فرم نباشه هم یا گل میزنه و یا پاس گل میده ..
    مثل بازی با ابو مسلم که دو تا پاس گل داد .. و توپهای زیادی رو که خراب کرد رو پوشوند ..

کلا به نظر من لیاقت محبوب ترین بازیکن رو نداره ..
    محبوب ترین بازیکن ، فقط علی کریمی ...
    یا کریم باقری ..

=-=

واعظی (3) باقری ها (1) سپهر حیدری (2) آتسو (2) پژمان نوری (3) مجتبی شیری (3) مازیار زارع (3) علی کریمی (4) کریم باقری (4) نیکبخت ( 4) پترویچ (5) دی کارمو (3) منصوری ( 3)

بهترین : پتروویچ ( کاملا موثر و در خدمت تیم .. فوق العاده ست این بازیکن ! )

بدترین : کلا خط دفاعیمون مثل همیشه بد بودن ..

=-=

یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصاحبه با یک هوادار // پرسپوليس امسال بيشتر از يك جام نمي تواند بگيرد

کانون هواداران پرسپولیس : تصميم گرفتيم با يكي از كاربران سايت پرسپوليس نيوز بيشتر آشنا شويم براي اين كار هم انتخاب هاي زيادي داشتيم اما در نهايت تصميم بر اين شد تا با دوست عزيزمون و هوادار تازه عضو شده سايت يعني آقاي كوثري كه با نام كاربري م.كوثري در سايت فعاليت مي كنند به گفتگو بنشينيم .شايد نهايتا دو هفته است كه ايشون عضو سايت پرسپوليس نيوز شدن اما در همين مدت كوتاه نشون دادن كه خيلي با تجربه هستن و كاملا با فكر مطلب مي نويسند اين حتي باعث شد در ابتدا در مورد سن ايشون ما دچار اشتباه شويم . شايد قشنگ ترين كامنت ايشون كه هنوز در ياد ها هست همون كامنت \\\" قطبي ديگر نمي خندد\\\" باشه كه واقعا عالي و تاثير گذار بود البته ايشون يك كار فوق العاده ديگه رو هم شروع كردن كه در اون هواداران رو هر هفته با يكي از ستاره هاي سرخ پوش جهان بيشتر آشنا مي كنند كه اميدواريم استمرار داشته باشه.

سيد محمد رضا كوثري متولد سال 1354 در تهران است ايشان در رشته مهندسي صنايع غذايي تحصيلاتشون رو به پايان رسوندن و الان هم يك شركت پشتيباني كامپيوتري دارند. از هفت سالگي با پرسپوليس آشنا شدند و در آن زمان عاشق تكنيك علي پروين بودند. در يك خانواده ي پرسپوليسي بزرگ شدن كه اين مسئله هم در شناخت ايشون از پرسپوليس بي تاثير نبود.
    گفتگوي ما رو با اين هوادار سرخ دل كه قبل از بازي با سپاهان انجام شد در زير مي خوانيد...

• قبل از هر چيز مي خواستم بدونم شما با مجري برنامه ي ورزش از نگاه دو نسبتي داريد؟
    - نه، شايد بايد بگم خوشبختانه نه چون ظاهرا ايشون يك استقلالي هستند !!

• آيا شما تا به حال به ورزشگاه هم رفته ايد؟
    - وقتي كوچك بودم و وضعيت ورزشگاه ها مثل الان بد نبود كسي منو نبرد چون خانواده ام از نظر شخصيتي صلاح نمي دونست . زماني هم كه بزرگ تر شدم جو ورزشگاه ها مناسب نبود و من علاقه اي به رفتن به ورزشگاه نداشتم البته يك بار در سال 74 به اصرار دوستم بازي بهمن و ذوب آهن رو در ورزشگاه شريعتي كرج از نزديك ديدم آن زمان خداداد عزيزي در بهمن بازي مي كرد و در جام باشگاه هاي آسيا هم يار قرضي پرسپوليس بود من دوست دار بازي زيبايش بودم .

• مشكلات فرهنگي ورزشگاه هاي ما از كجا نشأت مي گيرد و چه راه كاري براي حل آن پيشنهاد مي كنيد؟
    - متاسفانه مشکلات فرهنگي ورزشگاه ها ريشه در فرهنگ جديد جامعه ي ما دارد زماني در جامعه احترام و ادب حرف اول را ميزد اما هر چه جلوتر ميرويم جامعه بيشتر روبه زوال ميرود.متأسفانه در همين سايت بعضی از دوستان نه تنها نسبت به هم بلکه به کل جامعه ورزش از الفاز خوبی استفاده نمي کنند.اگر خواهان دموکراسی هستيم اين دموکراسی نيست.در جامعه ي دموکراسی هر کس حق اظهار نظر دارد اما با نهايت احترام. خيلی از مشکلات به مرور زمان درست ميشود اما مسئله فرهنگ به اين شکل نيست.ميگويند بايد فرهنگ سازی کنيم،چه فرهنگ سازي؟ يعنی 2500 سال بی فرهنگ بوديم که حالا بسازيم.چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد.

• آيا عدم اجازه به زنان ايراني براي حضور در ورزشگاه ها كار درستي است و چگونه مي توان اين مشكل را حل كرد؟
    - خير ، من از طرفداران پر و پا قرص حضور زنان در ورزشگاه هستم چون فكر مي كنم حضور آنها مي تواند جو ورزشگاه ها را آرام كند گرچه اعتقاد به رو به انحراف رفتن جامعه را دارم ولي بايد قبول كرد كه هنوز در خون ايراني غيرت و نجابت يافت مي شود. در ضمن در جامعه اي كه دم از برابري حقوق زن و مرد ميشود اين خود نشانه ي بارزي از عدم برابري حقوق جنسيتي است.باور كنيد اگر همين الان اعلام شود كه رفتن زنان به ورزشگاه ها آزاد است يك گام موثر براي ارتقا ء فرهنگ برداشته ايم.

• شما چطور با سايت پرسپوليس نيوز آشنا شديد؟
    - بنده ماه هاست كه اين سايت و نظرات شما هواداران را مطالعه مي كردم امروزه با وجود فن آوري ارتباطات ميتوان در مورد هر موضوعي مطلب يافت كرد .در اين سايت عضو شدم چون احساس کردم با نوشته هايم و اطلاعات و عقايدم مي توانم خطه جديدی به هواداران بدهم. اما اگر روزی احساس کنم فايده ندارد ادامه نخواهم داد.

• فضاي فعلي سايت پرسپوليس نيوز را چطور مي بينيد و چه راه حلي براي بهتر شدن آن داريد؟
    - نمي توان گفت عالي است ولي بد هم نيست عضويت من در سايت بيشتر به خاطر شما دوستان بود.مسئولين سايت واقعا زحمت مي کشند ولی بيشتر حالت خبرگذاری را دارند.مثلاً چرا با اعضا ارتباط برقرار نمی كنند،يا چرا از ديگر رشته هاي ورزشی باشگاه خبری نمی گذارند.چرا اخبار ديگر سايتها را به اسم خود و بدون ذکر منبع مي نويسند . درحالی که حتي با اين همه كاربر و بازديد كننده ميتوانند خبرنگار افتخاری داشته باشند اين كار انجام نمي شود و البته مسائل ديگر که بعدها خواهم گفت.

• شرايط فني پرسپوليس را در فصل جاري چگونه ديديد و چه مشكلاتي در تيم وجود دارد؟
    - از نظر جذب بازيکن خوب بوديم اما در دفاع داشتن يک دفاع وسط سرعتی و يك دفاع چپ تخصصی ضروري است.در جام باشگاه هاي آسيا مخصوصاً زمانی که با شرق اسيا در مراحل بعدي بازی داريم مشکل دو چندان ميشود.در ضمن داشتن يک دروازه بان باتجربه ديگر هم ضروري است .البته در بازي هاي کشوری مشکل ما تنها دفاع نيست بلکه کل تيم و مخصوصاً دو هافبک وسط مقصر مي باشند.سال گذشته در اين پست آشوبي و باقری حضور داشتند گرچه معتقدم آشوبی در حد الونگ الونگ نيست ولی خوب کار کردند. اما امسال دو بازيکن اين پست هنوز کارايي لازم را ندارند . درحال حاضر سيستم 4-2-3-1 بهترين است و 5 هافبک بي نهايت نقش حساسی در تيم دارند چه هنگام دفاع و چه حمله و بايد پوشش لازم را داشته باشند.

• قطبي را چگونه مربي مي بينيد و در قهرماني فصل قبل پرسپوليس چقدر نقش داشت؟
    - از نظر شخصيتي بهترين مربي كه در جهان مي شناسم و از نظر فني هم بهترين مربي ايران اما در فصل قبل اگر كنارش افرادي مثل خودش چه ايراني و چه خارجي بودند مطمئن باشيد كه موفق نمي شد نقش استيلي براي سال اول كاملا حياتي بود و اختلاف نظر ها هم نهايتا به نفع تيم تمام شد ولي هيچ كدام به تنهايي هم قادر به قهرمان كردن پرسپوليس نبودند

• آيا قطبي نسبت به فصل قبل تغيير كرده است؟
    - مطمئناً فرق کرده. اول اينکه تمام قدرت نيمکت در اختيار اوست.دوم اينکه امسال با هدف اول قهرماني پرسپوليس در آسيا وارد شد و بعد نيم نگاهی هم به دو جام ديگر داشت و همواره جهت پيدا کردن بهترين تاکتيک براي آينده بود،تا قبل از بازی با برق شيراز .ولی شرايط به نحوی شد که اگر نتيجه نمي گرفت متاسفانه هوادارن و مديران ديگر فرصتی به او نمي دادند.سال گذشته استيلی در کنارش بود که از تجربه بالايي در شرايط سخت در ايران برخوردار بود.اعتقاد من بر اين است كه يک مربی حتی با داشتن دانش بالا بايد دستياران و مشاوران قوی هم داشته باشد.اما متاسفانه در ايران اين خود حاشيه ساز ميشود.اصولا ما هر کسي را که در حال پيشرفت باشد را به پايين مي کشيم.

• آيا پرسپوليس امسال مي تواند به قهرماني اميدوار باشد و به نظر شما ما امسال چند جام مي گيريم؟
    - پرسپوليس امسال تمام ابزار هاي لازّم را از بازيکن تا مدير را دارد ولی بيشتر از يک جام نميتواند بگيرد.هر سال نسبت به سال قبل ليگ برتر دارای تيمهاي قويتری ميشود و در حالي كه هيجان بيشتری مي بينيم اما کار براي پرسپوليس سخت تر ميشود.البته ما در اين فصل با دو جام باشگاهی و حذفی ايران روبرو هستيم که بايد حتما يکی را بگيريم.

• حبيب كاشاني چه تفاوت هايي با مصطفوي دارد و شما مديريت كدام يك را مي پسنديد؟
    - کاشانی يک مديرغير فوتبالي بود که در باشگاه ساخته شد ولی اشکال كارش اين بود که بيشتر رفاقت داشت تا مديريت. آن چيزی که محبوبش کرد صداقتش بود.اما مصطفوی يک مدير کارکشته،باسابقه و از همه مهمتر يک بازيکن قديمی فوتبالّ است.اما اشکال كارش محافظه کاريش است همانند اکثر مديران ايران.آفت جان ورزش ما تغييرات زود به زود است ،چه مربيان چه مديران.کدام مربی را ميشناسيد که 5 سال در تيمی بماند. غلام پپرواني يک استثنا است و مقاومت شيراز شرايطش با ديگر تيمها فرق مي کند.بهتر بود امسال کاشانی مدير عامل مي بود و از مصطفوی به عنوان يکی از اعزاي هيئت مديره استفاده ميشد.

• اينكه مي گويند استيلي نمي خواهد قطبي موفق شود را تا چه حد قبول داريد؟
    - به هيچ وجه قبول ندارم تنها اشكال كار استيلي اين است كه دوست دارد نفر اول باشد آن هم امسال و پارسال خودش براي سرمربيگري با قطبي به توافق رسيد. اميدوارم ابتدا در تيم هاي ديگر امتحان پس بدهد وسپس با قدرت به پرسپوليس بيايد پرسپوليس جايي براي آزمون و خطا نيست در مورد قطبي هم موضوع فرق مي كرد شاگردي هدينگ وادوكات و سه دوره حضور در جام جهاني كم نيست.

• تيم ملي را با سرمربيگري دايي چگونه مي بينيد؟
    - دايي به واقع موفق ترين بازيکن ايران است که متاسفانه به علت رک گويی طبق معمول ما که تحمل نداريم مورد غضب بعضي هاست.همانطور که گفتم يک مربي بزرگ هم بايد دستياران بزرگی داشته باشد.اما دايي به علت مغرور بودنش و عدم اعتماد به اکثر مربيان ايراني تصميم به حضور يک مربي خارجی گرفت.اگر اريش رته مولر نباشد بي شک ضعيف ترين کادر فنی را در چند دهه گذشته داريم.اگر به بازي هاي تيم ملی را نگاه کنيم هدف خاصی دنبال نمي شود. مانند اين است كه گفته شود اين سيستم تيم است ،جايگاه هر کدام کجاست،برويد و بازی کنيد.اميدوارم باحضوره مولر بار فني تيم ملي بيشتر شود.

• چرا کريمی از تيم ملی دور شد و آشتي دايي و كريمي در ورزشگاه درست بود؟
    - متأسفانه کريمی احساسی تصميم مي گيرد. 8 سال پيش زمانی که تيم هاي اروپايي مي خواستن اش،گفت دوست ندارد از ايران زياد دور باشد و رفت به امارات.اگر درست تصميم گرفته بود باور کنيد در بهترين تيم هاي ايتاليا يا اسپانيا توپ مي زد چون فوتبال اکثر فوتباليستهاي ما در اين 2 کشور کارايي بيشتری دارد.در خداحافظيش بيشتر فدراسيون مقصر است تا دايي.در آن ديدارشان در آزادی عوامل اجرايي استاديوم کار درستی نکردند و نه تنها مديران پرسپوليس را در عمل انجام شده گذاشتند بلکه به شخصيت هر 2 نفر توهين کردند.

• وظيفه ي يك هوادار فوتبال نسبت به تيمش چه بايد باشد؟
    - هواداری روشهاي مختلفی دارد.يکی با پول کمک ميکند.يکی امکانات سخت افزاري در اختيار تيم مي گذارد.يکی بر سر تمرينات و استاديوم ميرود. يکی هم در رسانها،روزنامه ها و سايت ها مطلب مي نويسد.اما اينكه چه بگويد يا بنويسد بسيار مهم است.بعضي ها آنچنان کور كورانه مي نويسند که ضررش بيشتر از منفعت اش است .انتقاد واجب است اما با احترام و همراه با پيشنهاد و راه كار تا خواننده را به فکر وادارد.

• چرا بعضي ها نمي خواهند نام باشگاه هماني باشد كه هواداران دوست دارند و براي حل اين مشكل هواداران چه كاري مي توانند انجام دهند؟
    - خوب اين يک اقدام سياسي است.اگر در ابتداي انقلاب رخ مي داد مطمئناً امروز پرسپوليس نام ديگری داشت.در 16-17 سال پيش که اين تصميم گرفته شد خيلی از مديران سياسی آن را لازم الاجرا مي دانستند.اما تا کنون توده ي هواداران به شدت مخالف آن هستند.بهترين راه مقابله با آن هم اين است که چه در گفتار و چه نوشتارمان فقط نام پرسپوليس را ببريم. زمان مشکل را حل خواهدکرد.

• بهترين خاطره ي شما از دوران هواداري پرسپوليس ايران چيست؟
    - اولين قهرماني پرسپوليس در جام در جام باشگاههايي آسيا در سال 70 با مربيگري پروين،البته قهرماني فصل قبل هم واقعا دلچسب بود که اميدوارم با قهرمانی آسيا بي انجامد. در کلکسيون افتخارات باشگاه جای اين جام خالي است.

• براي هر يك از كلمات زير يك جمله كه بيانگر احساسات شما باشد را بگوييد:

• افشين قطبي :
    - بهترين مربي فعلي ايران.
    • دايي :
    - موفق ترين بازيکن ايران
    • مصطفوي :
    - مديری به شدت محافظه کار
    • پرسپوليس نيوز:
    - اميدوارم آينده درخشانی داشته باشد
    • هواداران پرسپوليس ايران :
    - عزيزترين دوستان من
    • در پايان اگر حرف خاصي با هواداران پرسپوليس ايران داريد بفرماييد.
    - در درجه اول برايشان آرزوي سلامتی دارم.دوماً سعی کنند صبورتر باشند و با يک باخت تصميم عجولانه نگيرند و سوماً همواره گفتارنيک رفتارنيک و کردارنيک را سرلوحه ي زندگيشان قرار دهند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

تبریک میگم دوستان .. برد خوبی بود ..
    ولی حقمون بیشتر بود .. باید 5-1 میزدیم تا پوز این سپاهانیا رو میزدیم ..
    ولی خوب قسمت نبود .. ما که مثل بعضی تیما ! شانس نداریم که هرچی بزنیم بره تو گل ! ..

حسین جان ، به نظر منم بازیکن خوبیه .. ولی مثل اینکه زیادی استرسیه !
    با اون گریه ای هم که کرده ، معلومه زیادی احساسیه ! ..

حالا اینکه در حد پرسپولیس هست یا نه ، موافقم ، شاید نباشه ..
    اما انصافا بازیکن خوبیه ..
    شانس آورد بازی مساوی تموم نشد .. و الا همه ی کاسه کوزه ها سرش میشکست ..
    فقط روحیه میخواد .. هوادارا باید حمایتش کنن ..
    فقط ضربات آخرش ضعیفه که اونم درست میشه ..
    به نظرم اون دروازه خالی رو اگه میزد ، دو تا مدافع سپاهان احتمال داشت نذارن بره تو گل چون سریع رسیدن ..
    البته با توجه به اینکه روی پای تخصصی ش نبود اینو میگم ..

ولی باید نیمه ی پر لیوان رو هم دید .. واقعا خودشو خوب توی موقعیت قرار میده و مثل نیکبخت توی
    آفساید قدم نمیزنه ! ..
    توی صحنه ی تک به تک ، دروازه بان رو خیلی خوب رد کرد ..

خلاصه تنها چیزی که نیاز داره ، روحیه ست ..

خدایی این نیکبخت کلا آدمیه که شانسش خیلی خوب و زیاده !
    اگه 40 درصد شانسش رو دی کارمو داشت ، الان دو تا گل زده بود ..

نیکبخت توی بدترین بازیهاش و تو بازیهایی که اصلا رو فرم نباشه هم یا گل میزنه و یا پاس گل میده ..
    مثل بازی با ابو مسلم که دو تا پاس گل داد .. و توپهای زیادی رو که خراب کرد رو پوشوند ..

کلا به نظر من لیاقت محبوب ترین بازیکن رو نداره ..
    محبوب ترین بازیکن ، فقط علی کریمی ...
    یا کریم باقری ..

=-=

واعظی (3) باقری ها (1) سپهر حیدری (2) آتسو (2) پژمان نوری (3) مجتبی شیری (3) مازیار زارع (3) علی کریمی (4) کریم باقری (4) نیکبخت ( 4) پترویچ (5) دی کارمو (3) منصوری ( 3)

بهترین : پتروویچ ( کاملا موثر و در خدمت تیم .. فوق العاده ست این بازیکن ! )

بدترین : کلا خط دفاعیمون مثل همیشه بد بودن ..

=-=

یا حق

بابا دمت گرم با این تحلیلت
    تا حالا کجا بودی
    من درباره دی کارمو با هات موافقم
    باید بهش زمان داد
    همش تقصیر ای فردوسی پوره که هم توی نود و هم توی بازی با برق بد جوری این دی کارمو رو خراب کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

انالیز بعد از یازی پرسپولیس و سپاهان

محل برگزاري مسابقه :‌ ورزشگاه آزادي تهران
    نتيجه نهايي : پرسپوليس 3 _‌ سپاهان 2
    تماشاگر : 70 هزار نفر
    كيفيت مسابقه : بسيار خوب و جذاب
    ستاره مسابقه : عليرضا واحدي نيكبخت
    وضعيت داوري : متوسط ( گل اول سپاهان آفسايد بود و يك پنالتي پرسپوليس سوخت )

بدون شك اين بازي حساسترين بازي فصل فوتبال ايران بعد از دربي تهران است . پرسپوليس و سپاهان كه به تازگي دو رقيب جدي و ديرينه براي يكديگر شدند ( سپاهان چند سالي است مدعي قهرماني شده است ) در اين بازي نيز نمايش دهنده يك فوتبال زيبا و تماشايي بودند كه حاصل كارآنها پنج گل بود .

پرسپوليس مثل بيشتر بازي هاي اين فصل خود چند دقيقه ابتدايي رو خوب شروع نكرد و چيزي نمانده بود بازهم گل اول را دريافت كند اما با تصاحب ميانه زمين از مردان سپاهان كه گفته بوديم به دليل نبود بهادراني ضعف هاي زيادي خواهد داشت و تيز چنگي كريم باقري پرسپوليس ورزشگاه را مملو از شادي كرد و به گل اول رسيد .

چند دقيقه بعد از گل سپاهان باز هم اين تيم پرسپوليس بود كه مي توانست به گل بعدي برسد آنجايي كه كريم باقري پشت محوطه صاحب توپ شد مي توانست به جاي شوت زدن پتروويچ را با رحمان احمدي كه يكي از بدترين روزهايش را سپري مي كرد تك به تك كند .

بعد از همين صحنه بود كه سپاهاني ها ديگر چيزي براي از دست دادن نداشتند و با تعداد بازيكن زيادي به سمت دروازه پرسپوليس حمله كردند و در نهايت بازهم از اشتباه خط دفاعي ارتش سرخ و بازهم به دليل اشتباهات فرانك آتسو و تركيب نا هماهنگ او با نبي باقري ها سپاهان به گل مساوي رسيد .

بعد از گل مساوي سپاهان پرسپوليس تقريبا روي به بازي احساسي آورد و نتوانست برتري خود را با كارهاي تركيبي و تاكتيكي به حريف قدرتمندش ديكته كند و در نهايت با يك پاس بلند از جمشيديان عمادرضا دروازه پرسپوليس در عين ناباوري براي دومين بار باز كرد . كاملا مشخص بود كه پرسپوليس بعد از اين گل از نظر روحي كاملا به هم ريخت و حتي نمي توانست همان حملات احساسي را روي دروازه حريف ترتيب ببيند و حتي در يكي دو صحنه تا آستانه دريافت گل سوم پيش رفت كه دستپاچگي بازيكنان سپاهان مانع اين اتفاق شد .

براي پرسپوليس هيچ اتفاقي بهتر از گل مساوي نيكبخت نبود كه اگر آن گل به ثمر نمي رسد سخت مي شد 3 امتياز اين بازي را به چنگ آورد . پاس خوب سپهر حيدري براي باقري و ضربه سر استادانه كاپيتان پرسپوليس و صد البته تيزچنگي نيكبخت پرسپوليس را به گل مساوي رساند تا نيمه اول با نتيجه مساوي به پايان برسد .

در بازي هاي قبلي از افشين قطبي و كادرفني پرسپوليس انتقاد مي كرديم و از تعويض هاي آنها متعجب مي شديم اما پرسپوليس بازي روان و زيباي خود را مديون كار شاهكار افشين قطبي است . آنجايي كه فرانك آتسو در قلب خط دفاع با نمايش نا اميد كننده اش بي تاثير در دو گل سپاهان نبود از بازي بيرون رفت و يك مهاجم به زمين آمد اما همين يك تعويض اساس كار پرسپوليس را تغيير داد چرا كه سپهر حيدري به مركز دفاع بازگشت و در كنار نبي باقري ها يك بار ديگر نشان داد كه اين دو بازيكن مي توانند عمق دفاع را به خوبي پوشش دهند و مجتبي شيري با بازي بي نقص خود در سمت راست باز هم يكي از ستارگان ارتش سرخ بود . كريم باقري نيز يك خط عقب آمد و در كنار مازيار زارع به عنوان هافبك دفاعي ايفاي نقش نمود . براستي چند مربي را در ايران مي شناسيد كه در چنين مسابقه اي چنين تعويضي انجام دهند ؟

همه اين تغييرات فني باعث شد پرسپوليس در نيمه دوم يكي از شاداب ترين بازي هاي خود را انجام دهد و چندين و چند موقعيت روي دروازه حريف ايجاد كند كه اين فقط يكي از آنها تبديل به گل شد و ديگر هيچ !

از سپاهان بايد گفت . سپاهان در اين فصل بي هيچ عنوان در حد هزينه اي كه كرد نتيجه نگرفته اما از نظر نوع بازي چندان تغييري با زمان مربيگري لوكا بوناچيچ نداشته و شايد اگر فيرات نيز نويدكيا و كريمي را داشت بهتر نتيجه مي گرفت . سپاهان مثل زمان لوكا يك تيم دفاع - ضد حمله بود . كاري كه خود پرسپوليس آنرا در نيمه دوم و در بيست دقيقه پاياني بازي به خوبي انجام داد هرچند كه ديكارمو دو فرصت طلايي را هدر داد .

ديكارمو با اينكه فرصت هاي بي شماري را هدر داد اما بازيكني است كه خوب در موقعيت گلزني قرار ميگيرد و اگر دقتش را بيشتر كند و اين چنين مبتديانه فرصت ها را خراب نكند مهاجمي است كه بايد رويش حساب باز كرد .
    در اين مسابقه بدون شك نيكبخت ستاره ميدان بود . او علاوه بر اينكه 2 گل زيبا زد بارها و بارها توپ گيري هاي خوبي نيز داشت و چندين بار نيز براي مهاجمان تيم پاس هاي طلايي فرستاد كه از آنها استفاده نشد .

در كل پرسپوليس در روزي كه خيلي از به اصطلاح كارشناسان كه متاسفانه يكي از آنها يكي از مربيان تيم ملي ما نيز هست شانس چنداني به پيروزي اش نمي دادند موفق شد با ارائه يك فوتبال زيبا 3 امتياز را كسب كند و نشان دهد در اين فصل هم مدعي اصلي قهرماني است .

نمرات بازيكنان :
    اين نمرات از 7 مي باشد .
    مهدي واعظي ( 6 )‌ _ مجتبي شيري ( 5 ) _ سپهر حيدري ( 6 ) _ نبي باقري ها ( 5 ) _ پژمان نوري ( 6 )‌ _ فرانك آتسو ( 3 ) _ مازيار زارع ( 5 ) _ كريم باقري ( 6 ) _ علي كريمي ( 6 ) _ ايوان پتروويچ ( 5 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 7 )
    بازيكنان ذخيره : لئوناردو ديكارمو ( 4 ) _ محمد منصوري ( 4 ) _ محمد علوي ( ____‌ )
    سرمربي : افشين قطبي ( 7 )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بچه ها ما هم می تونیم از بازی بعد مثل سایت پرسپولیس به قطبی هم امتیاز بدیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

گل باقری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •