تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 908 از 1667 اولاول ... 40880885889890490590690790890991091191291895810081408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,071 به 9,080 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا رو یه نگاهی بنداز شاید کمکت کنه :

آموزش قدم به قدم نحوه دانلود تا نصب بازی ها

!
    آره اين تاپيك را هم مرور كرده بودم ولي مشكل حل نشد.ممنون

روی mk که کلیک میکنی چی میگه؟؟
    اصلا فرمتش رو چی زده؟؟
    سلام.اين فايل mk_icon.exe هست.وقتي كليك مي كنم يك فايل tmp.crc توليد مي كنه كه با كليك به روي آن هيچ اتفاقي نميفته.ممنون

دوستان اين بازي ريپ شده هست.به نظر شما با بازي هاي ديگر فرقي مي كنه؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا کسی بازی knight rider رو بازی کرده ؟؟

کسی میدونه تو اون مرحله ای که هلیکوپتر میفته دنبال ماشین و میزنه جلوی تونل رو با تریلی آتش گرفته شده مسدود میکنه چیکار باید کرد ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من حدود 7 8 ماه پيش بازي NBA2k9 رواز اين سايت خريدم ولي متاسفانه دگمه هاي اين بازي طوري هستش كه نمي شه اين بازي روباكيبورد انجام داد لطفا كمكم كنيد option file چيزي داريد لطف كنيد بذاريد
    باسپاس

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب دوست عزیز این پیام میگه که کارت گرافیک شما shader 3 رو ساپورت نمی کنه. مدل کارت شما چیه؟
    ممنون از همگی دوستان
    من گرافیکم Intel هست. داداشم که Nvidia داره بهش خورد.
    شنید یه راهها و یه دستکاری هایی هست که میشه درستش کرد. همچین چیزی ممکنه؟ آخه یکی از دوستام توی یه بازی دیگه دست کاری کرد و درستش کرد.
    ممنون میشم کمکم کنید. آخه من با لبتاپ کار میکنم و نمیتونم گرافیکم رو عوض کنم.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

روی آیکون اصلی توی فولدر بازی کلیک کن بعد از قسمت properties برو به compability و اونجا یه رزولوشن پایین رو انتخاب کن اگر هم توی vista هستی گزینه run in windows xp رو انتخاب کن ببین میره توی بازی...
    در کل این رو هم بگم در اکثر بازیها یه جایی توی پوشه اصلی بازی معمولا یه فایلی به نام lungher یا editor یا config (حالا تحت هر فرمتی حتی word) وجود داره که اگه یه کم وارد باشی میتونی تقریبا همه چیز بازی از جمله کیفیت گرافیک و رزولوشن رو تغییر بدی...

برادر اينو ميذارم ببين چيزي ميفهمي؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فايل كانفيگشه........ببين ميدوني از كجاش بايد تنظيم كنم؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ممنون از همگی دوستان
    من گرافیکم Intel هست. داداشم که Nvidia داره بهش خورد.
    شنید یه راهها و یه دستکاری هایی هست که میشه درستش کرد. همچین چیزی ممکنه؟ آخه یکی از دوستام توی یه بازی دیگه دست کاری کرد و درستش کرد.
    ممنون میشم کمکم کنید. آخه من با لبتاپ کار میکنم و نمیتونم گرافیکم رو عوض کنم.
    به ظور کاملا غیر محتمل شاید بشه چنین کاری کرد(چون معمولا توی سیستم بازی کارتهایی رو که تا اون زمان تولید شده و موتور بازی باهاشون به مشکل برمیخوره معرفی شده تا وقتی خواستی با اونها بازی رو اجرا کنی چنین اخطاری یا یه چیزی شبیه این بده)ولی مطمئن باش اگر هم بتونی با این گرافیک حتی در رزولوشن 480*640 نمی تونی 10 فریم هم بگیریپس بهت پیشنهاد میکنم قیدش رو بزنی...
    برادر اينو ميذارم ببين چيزي ميفهمي؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فايل كانفيگشه........ببين ميدوني از كجاش بايد تنظيم كنم؟
    ممنون
    والا توی این فایلی که شما گذاشتی چیزی در مورد رزولوشن و تنظیمات گرافیک نیست فقط یه توضیح مختصری در مورد سخت افزارهای ساپورتی بازی داده...
    راه حل اول جواب نداد؟؟

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض مشکل سیو silent hill home coming 4

سلام من بازی silent hill 4 را در درایو f نصب کردهام و مقدار زیادی از این بازیو رفته ام ولی باید ویندوز را عوض کنم نمی دونم محل ذخیره این بازی کجاست داخل mydocument and seting چیزی از آن نیست داخل فولدر های محل بازی هم چیزی پیدا نکردم می خواهم سیو هایش را بر دارم که اگر بعد از عوض کردن ویندوز بالا نیامد با دوباره نصب کردن سیو ها را انتقال بدم

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض نصب pes 2009

رفیق اگه بازی رو از شرکت اچ آی وی یو نصب داری بهتره که پاکش کنی بعد از شرکت پردیس نصب کنی ، فکر میکنم به خاطر این باشه که اینقدر طول میکشه بازی نصب بشه

من فولدر و فیل های اچ آی وی را پاک کرده ام باز هم مشکل داره نصب نمیشه پیغام خطا میده
    آیا این امکان وجود داره یک فایل ویندوزی مانع نصب بشه اگر هست کدام فایل یا نرم افزار میتونه باشه

لطفا کمک کنید مشکل حل بشه در 42% گیر میکنه پیغام خطا میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام اساتید .
    تو بازی Super.Stars.V8.Racing زمانی که تمام تنظیمات رو در لانچر انجام میدم و play رو میزنم یه لحظه صفحه ی بازی میاد و بعد هم سریع بسته میشه و هیچ اروری هم نمیده ... دوستان راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟
    سیستم بنده هم اینه :
    گرافیک : XfX 8600 GTX 1 GIG
    سی پی یو : Intel 3.4 giga hertz
    رم : 1 GIG
    خیلی تشکر میکنم . دست و کیبردتون درد نکنه .

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به ظور کاملا غیر محتمل شاید بشه چنین کاری کرد(چون معمولا توی سیستم بازی کارتهایی رو که تا اون زمان تولید شده و موتور بازی باهاشون به مشکل برمیخوره معرفی شده تا وقتی خواستی با اونها بازی رو اجرا کنی چنین اخطاری یا یه چیزی شبیه این بده)ولی مطمئن باش اگر هم بتونی با این گرافیک حتی در رزولوشن 480*640 نمی تونی 10 فریم هم بگیریپس بهت پیشنهاد میکنم قیدش رو بزنی...

والا توی این فایلی که شما گذاشتی چیزی در مورد رزولوشن و تنظیمات گرافیک نیست فقط یه توضیح مختصری در مورد سخت افزارهای ساپورتی بازی داده...
    راه حل اول جواب نداد؟؟
    نه برادر راه اولم جواب نداد............روي حالت 256 color گذاشتم روي حالت RUN In 640 x 480screen resolution هم گذاشتم
    حتي كار به جاي كشيد كه disable visual theme رو هم تيك زدم اما بازم خروج از توان رو نشون داد
    والا ديگه دارم ميميرم
    هيچ راه ديگه اي به نظرت نميرسه رفيق؟
    حوصلم سر رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •