اول باید سفارش یه ماله چوبی بدیم تانفر بعدی بتونه این ریده کاریشون رو ماله کنه![]()
اول باید سفارش یه ماله چوبی بدیم تانفر بعدی بتونه این ریده کاریشون رو ماله کنه![]()
چرا اگه یه روز بیاد که از صدر تا عزل و از مدیر کل تا آبدارچی مخابرات رو بندازن بیرون و آدمای کاربلد بیارن میشه امیدوار بود .
خداییش من منتظرم ببینم جناب مهندس چی جوابی واسه این گرون فروشی تابلو داره که بگه.
بچه ها حتما درباره این موضوع(گرون فروشی حجم ترافیک از سرورهای داخلی )که واقعا مساله مهمی هست برین و ثبت شکایت کنید
بابا شما چرا اینقدر جوش دانلود میزنید؟! من یکی رو تو مشهد میشناسم هر ۴ گیگ رو فقط ۵ هزار تومن دانلود میکنه هرکی خواست پ.خ بده مشخصاتش رو بهش بدم، ظرفیت دانلود روزانش هم ۵۰ گیگ هست که من ۵ گیگشو واسه خودم برداشتم.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بحث جوش دانلود نیست وقتی بچه ها میگن مثلا روزی 2 گیگ دان منظور ترافیک مصرفیه که شامل دان و آپلود حین وبگردی هم میشه. .همین طور حین گیم آنلاین و...
بعد یعنی یکی میخواد یه ویدئو آنلاین تماشا کنه لینک بده که طرف واسش دانلود کنه چند روز بعد نیگاه کنه یا اومدیم و کسی مثل من نرم افزار تلویزیون اینترنتی داشت خواسته باشه شبکه های بین المللی رو ببینه برنامه های زنده، مسابقات ورزشی و....
شما طرز فکرت مثل یکی از دوستامه که اوائل فکر میکرد سرعت پایین نت ایران بخاطر اینه که ملت شب روز در حال دانلود هستند. فکر میکرد ADSL فقط واسه چک کردن ایمیل هاست البته بعدا خودش روشن شد که واسه اون کارا یه دیال آپ هم کافیه و دردسرش هم کمتره. تو دنیا دارند به سمت سرعت های چند صد مگ حرکت میکنند(که برای و بگردی ساده لازم نیست) حجم عظیمی از دیتای موجود در وب داده های ویدیوی هستند نزنید از این حرفا مسئو**لین اینجا کم دنبال بهانه میگردندن این هم روش اضافه میشه.
گرون حساب میکنه اخوی خیلی هم زیاد گرون حساب میکنه ! گیگی 400 نهایت نهایت توی اینترنت ریخته خیلی ها دانلود میکنند ! البته سفارش زیاد 4-5 گیگ هم چیزیه آدم سفارش بده !هر ۴ گیگ رو فقط ۵ هزار تومن
بعدش از فردا به مردم میگن نامه هاتون رو با پیک موتوری بفرستید اگه فایلی دارید بریزین رو فلش جابجا کنیدو....خلاصه سرعت نت که چیز مهمی نیست شلوغش کردین
دلم واسه خودم میسوزه تا به حال یک باز مثل آدم نشده از امکانات گوگل بتونم استفاده کنم .
این همه فناوری و این همه تکنولوژی که باعث بهتر شدن خدمات عمومی میشه رو باید همه حسرتش رو بخوریم .
انسان عقل داره . انسان قدرت تصمیم گیری داره . خوب و بد رو خودش باید تشخیص بده .
ولی اینجا . همه چیز زوری ـه
تست الان من :
دمش گرم :
محتوای مخفی: .
Last edited by OMiD.1080p; 10-12-2013 at 00:57.
آدم و از همه چی بیزار میکنن به خدا اینم از وضع اینترنتشون همش ادعا همش ادعا....
اینم از گلدنت داغون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ملک جعفریان در خواب خوش...
Last edited by David4None; 10-12-2013 at 01:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)