تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 1805 اولاول ... 40780785789790390490590690790890991091191795710071407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کسی نمیدونه این گند قراره جمع بشه یا نه؟؟؟ سرعت شبا رو درست نمیکنن؟
    اول باید سفارش یه ماله چوبی بدیم تانفر بعدی بتونه این ریده کاریشون رو ماله کنه

2. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی نمیدونه این گند قراره جمع بشه یا نه؟؟؟ سرعت شبا رو درست نمیکنن؟
    چرا اگه یه روز بیاد که از صدر تا عزل و از مدیر کل تا آبدارچی مخابرات رو بندازن بیرون و آدمای کاربلد بیارن میشه امیدوار بود .

4. این کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان!
    طبق مصوبه ای ک دوستمون عکسشو گذاشتن محاسبات زیر رو در نظر داشته باشید :
    با سرعت 1024 ، ما 128 دان میکنیم!
    ینی هر ساعت 460 مگ (در بهترین حالت)
    ینی روزی 10.54 گیگ!
    و با نرخ مصوب : ینی روزی 4463 و به عبارتی ماهی 134000 تمن!

ولی به ما هر گیگ رو 4200 میدن!
    در طول روز ک نهایتا 500 مگ دان میکنیم!
    در طول شب با 128 میرسه به 2.5 گیگ!
    ینی روزانه 3 گیگ!
    ک این 3 گیگ واسه ما 2100 آب میخوره! (اگه خیلی به مخابرات حال بدیم و در طول روز کم دان کنیم)
    در حالی ک با نرخ 432 تمن میشه 1300 تمن! ینی تا اینجای کار مخابرات روزی 800 تمن در بهترین شرایط دانلود و کمترین مقدار دانلود ما در روز ، از ما بالا میکشه!!!

حالا حرف من بیشتر از ایناس!
    الان مخابرات کاری کرده ک ما هر گیگو 4200 میخریم ولی در طول شب ک بخش عمده دانلود ماس نهایتا 500-600 مگ میشه دان کرد!
    در طول روز ک دانلود بیشتر از 500 نداریم (معمولا حجم رو مدیریت میکنیم ک تا آخر ماه دوام بیاره) در طول شب هم ک همش 500 مگ!!
    ینی واسه ما نهایتا روزی 2100 تموم میشه ولی واسه مخابرات 432 تمن!
    اختلاف = 1670 تمن!!!!

کلاه برداری و کم فروشی رو میبینید؟
    سیاست مخابرات این بود ک قیمت هر گیگ رو بیشتر میکنیم ولی دانلود شبانه رایگان میدیم
    حالا همون دانلود شبانه رو برای طرح های جدید برداشتن! و خریداران پیشین رو هم به گریه انداختن!!
    ما الان برای هر گیگ 10 برابر پول میدیم! ولی نه کیفیت کافی داریم نه دانلود شبانه!!

پسر خالم تو استرالیا اینترنت 3مگ داره! ک ماهی 29 دلار میده! جالبیش اینجاس ک نامحدوده! و کیفیت گند اینجا رم نداره!
    خداییش من منتظرم ببینم جناب مهندس چی جوابی واسه این گرون فروشی تابلو داره که بگه.
    بچه ها حتما درباره این موضوع(گرون فروشی حجم ترافیک از سرورهای داخلی )که واقعا مساله مهمی هست برین و ثبت شکایت کنید

6. این کاربر از wownasser2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا شما چرا اینقدر جوش دانلود میزنید؟! من یکی رو تو مشهد میشناسم هر ۴ گیگ رو فقط ۵ هزار تومن دانلود میکنه هرکی خواست پ.خ بده مشخصاتش رو بهش بدم، ظرفیت دانلود روزانش هم ۵۰ گیگ هست که من ۵ گیگشو واسه خودم برداشتم.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

بابا شما چرا اینقدر جوش دانلود میزنید؟! من یکی رو تو مشهد میشناسم هر ۴ گیگ رو فقط ۵ هزار تومن دانلود میکنه هرکی خواست پ.خ بده مشخصاتش رو بهش بدم، ظرفیت دانلود روزانش هم ۵۰ گیگ هست که من ۵ گیگشو واسه خودم برداشتم.

بحث جوش دانلود نیست وقتی بچه ها میگن مثلا روزی 2 گیگ دان منظور ترافیک مصرفیه که شامل دان و آپلود حین وبگردی هم میشه. .همین طور حین گیم آنلاین و...
    بعد یعنی یکی میخواد یه ویدئو آنلاین تماشا کنه لینک بده که طرف واسش دانلود کنه چند روز بعد نیگاه کنه یا اومدیم و کسی مثل من نرم افزار تلویزیون اینترنتی داشت خواسته باشه شبکه های بین المللی رو ببینه برنامه های زنده، مسابقات ورزشی و....
    شما طرز فکرت مثل یکی از دوستامه که اوائل فکر میکرد سرعت پایین نت ایران بخاطر اینه که ملت شب روز در حال دانلود هستند. فکر میکرد ADSL فقط واسه چک کردن ایمیل هاست البته بعدا خودش روشن شد که واسه اون کارا یه دیال آپ هم کافیه و دردسرش هم کمتره. تو دنیا دارند به سمت سرعت های چند صد مگ حرکت میکنند(که برای و بگردی ساده لازم نیست) حجم عظیمی از دیتای موجود در وب داده های ویدیوی هستند نزنید از این حرفا مسئو**لین اینجا کم دنبال بهانه میگردندن این هم روش اضافه میشه.

9. 3 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

هر ۴ گیگ رو فقط ۵ هزار تومن
    گرون حساب میکنه اخوی خیلی هم زیاد گرون حساب میکنه ! گیگی 400 نهایت نهایت توی اینترنت ریخته خیلی ها دانلود میکنند ! البته سفارش زیاد 4-5 گیگ هم چیزیه آدم سفارش بده !

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

بحث جوش دانلود نیست وقتی بچه ها میگن مثلا روزی 2 گیگ دان منظور ترافیک مصرفیه که شامل دان و آپلود حین وبگردی هم میشه. .همین طور حین گیم آنلاین و...
    بعد یعنی یکی میخواد یه ویدئو آنلاین تماشا کنه لینک بده که طرف واسش دانلود کنه چند روز بعد نیگاه کنه یا اومدیم و کسی مثل من نرم افزار تلویزیون اینترنتی داشت خواسته باشه شبکه های بین المللی رو ببینه برنامه های زنده، مسابقات ورزشی و....
    شما طرز فکرت مثل یکی از دوستامه که اوائل فکر میکرد سرعت پایین نت ایران بخاطر اینه که ملت شب روز در حال دانلود هستند. فکر میکرد ADSL فقط واسه چک کردن ایمیل هاست البته بعدا خودش روشن شد که واسه اون کارا یه دیال آپ هم کافیه و دردسرش هم کمتره. تو دنیا دارند به سمت سرعت های چند صد مگ حرکت میکنند(که برای و بگردی ساده لازم نیست) حجم عظیمی از دیتای موجود در وب داده های ویدیوی هستند نزنید از این حرفا مسئو**لین اینجا کم دنبال بهانه میگردندن این هم روش اضافه میشه.
    بعدش از فردا به مردم میگن نامه هاتون رو با پیک موتوری بفرستید اگه فایلی دارید بریزین رو فلش جابجا کنیدو....خلاصه سرعت نت که چیز مهمی نیست شلوغش کردین

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دلم واسه خودم میسوزه تا به حال یک باز مثل آدم نشده از امکانات گوگل بتونم استفاده کنم .
    این همه فناوری و این همه تکنولوژی که باعث بهتر شدن خدمات عمومی میشه رو باید همه حسرتش رو بخوریم .

انسان عقل داره . انسان قدرت تصمیم گیری داره . خوب و بد رو خودش باید تشخیص بده .
    ولی اینجا . همه چیز زوری ـه

13. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تست الان من :
    دمش گرم :

محتوای مخفی: . 

جدی نگیرید. قلابی هستند
    Last edited by OMiD.1080p; 10-12-2013 at 00:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

دلم واسه خودم میسوزه تا به حال یک باز مثل آدم نشده از امکانات گوگل بتونم استفاده کنم .
    این همه فناوری و این همه تکنولوژی که باعث بهتر شدن خدمات عمومی میشه رو باید همه حسرتش رو بخوریم .

انسان عقل داره . انسان قدرت تصمیم گیری داره . خوب و بد رو خودش باید تشخیص بده .
    ولی اینجا . همه چیز زوری ـه
    آدم و از همه چی بیزار میکنن به خدا اینم از وضع اینترنتشون همش ادعا همش ادعا....

اینم از گلدنت داغون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و ملک جعفریان در خواب خوش...
    Last edited by David4None; 10-12-2013 at 01:05.

16. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •