بسیار مهم
قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید![]()
بسیار مهم
قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید![]()
حالا تابستون کچل کردن که کلا حال میده. ولی امان از زمستون. یه منطقه سردی هم باشی. اونجا دقیقا معنای سرما رو حس می کنییکی از آشناها(سرباز نیست) رفته بود کوه های کردستان می گفت باد برف رو بلند می کنه می زنه تو صورتت
. اونجا هم سرباز هست البته دیگه الان عادت کردن.
سلام
من صفحه ی اول رو خوندم. حالا یه سوال اساسی
توی آموزشی چه چیزایی رو ببری حکم طلا رو برات داره؟ و چه چیزایی هم اگر ببری از مواد مخدر هم بدتره (توی دردسر میافتی)
با سلام،
ایشالا به سلامتی بری و خدمت خوبی داشته باشی.
واسه من که 04 بیرجند بودم تقریبا تمام چیزای لیستو بردم و همشون کارایی داشتن. فقط بدیش این بود که بقیه که وسائل کم داشتن همیشه دنبال گرفتن از این و اون بودن که من سر این قضیه چندبار وسائلم گم و گور شد! پس سعی کن زیاد آمار وساولتو به اینو اون ندی!
وسائل غیر مجاز هم بستگی داره کجا باشی. اما گوشی و دخانیات خیلی گیر داره مخصوصا که تو دوره آموزشی خیلی حساستر هستند. کلا اونا میخوان توی 2 ماهی که باهاشون هستی کمترین دردسرو داشته باشن.
یادش بخیر منم 5-6 ماه پیش همش این سوالا ذهنمو مشغول کرده بود. من که هنوزم باورم نمیشه سرباز باشم. خدایا برسون تابستون سال دیگه رو...
با امید سلامتی همتون.
آره واقعا که سرما و کله کچل دردسریه.
مخصوصا اگه نزارن کلاه کشی سرت باشه که گوشات کلا بی حس میشه.
اما کچلی تابستون این حالو داره که 2 سوته با یه لیوان آب هم میتونی سرتو بشوری!!
سلام به سربازان گرامی
من تو اموزشی جوادنیای قزوین دارم خدمت میکنم. پوست ادمو میکنن . ولی به مرخصی های اخر هفته میارزه ( چهار شنبه و پنجشنبه) 48 ساعته + استخر + ورزش + تلویزیون lcd (فقط 1 ساعت ) غذاش نسبتا خوبه قیمه .قورمه.مرغ. ماکارونی . چهارشنبه هم کباب کوبیده میدن .
روزی 4 ساعت رژه میریم با یه اصلحه ژ-3 دهنمون سرویس شد. فقط لباسامون از این خاکی هاست موقع روز اخر باید لباس کادری (پیرهن طوسی با شلوار پارچه ای خاکستری ) رژه بریم جلوی فرمانده پادگان.
جات خالی زمستون ما تو اموزشی صبح ها ساعت 5 میبایست دور میدون بچرخیم
بدتر از همه نه کلاه کشی میزاشتن بزاری سرت نه دستکش بپوشی
تو اون هوا وقتی اسلحه هم دستت میگرفتی دیگه بی حس میشدی
دورانی بود من 90/1/1 توموم کردم انشالله شما هم به سلامتی تموم میکنی .....
دوستان چند سوال
بالاخره برگ سبز منم اومد امروز رفتم واسه درخواست امریه (آتش نشانی) که گفتند شنبه بیا دیر اومدی رفته
حالا یه سوال بعد از پذیرش واسه امریه برگ سبز رو میگیرن نگه میدارن یا نه کپی شو نگه میدارن؟ برگ سبز رو پس میدن؟ ماله خودمه
دوستان پیشاپیش تشکر
Last edited by rewab; 22-06-2012 at 01:35.
یه پرونده برات تشکیل میشه و برگ سبز و سایر نامه هایی که در اینده خواهی داشت تو اون پرونده بایگانی میشه.
سلام آموزشی من هم بالاخره تمام شد روز آخر خیلی ناراحت بودیم داشتیم از هم جدا می شدیم!(02 نزاجا) کلا خیلی خوش گذشت! یه سوال: این مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی (نزاجا) که تو لویزانه دقیقا کجاست؟(دوره کد) روز اول چیا با خودم ببرم؟ لباس نظامی بپوشم؟ اصلا ساعت چند باید اونجا باشم؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)