تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 4105 اولاول ... 407807857897903904905906907908909910911917957100714071907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بسیار مهم
    قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بسیار مهم
    قابل توجه بچه هایی که کچل کردن من همین الان رفتم کله رو کردم تو یخچال یک حالی میده به نظر من شما هم امتحان کنید
    حالا تابستون کچل کردن که کلا حال میده. ولی امان از زمستون. یه منطقه سردی هم باشی. اونجا دقیقا معنای سرما رو حس می کنی یکی از آشناها(سرباز نیست) رفته بود کوه های کردستان می گفت باد برف رو بلند می کنه می زنه تو صورتت. اونجا هم سرباز هست البته دیگه الان عادت کردن.

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

من صفحه ی اول رو خوندم. حالا یه سوال اساسی

توی آموزشی چه چیزایی رو ببری حکم طلا رو برات داره؟ و چه چیزایی هم اگر ببری از مواد مخدر هم بدتره (توی دردسر میافتی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام

من صفحه ی اول رو خوندم. حالا یه سوال اساسی

توی آموزشی چه چیزایی رو ببری حکم طلا رو برات داره؟ و چه چیزایی هم اگر ببری از مواد مخدر هم بدتره (توی دردسر میافتی)
    با سلام،
    ایشالا به سلامتی بری و خدمت خوبی داشته باشی.
    واسه من که 04 بیرجند بودم تقریبا تمام چیزای لیستو بردم و همشون کارایی داشتن. فقط بدیش این بود که بقیه که وسائل کم داشتن همیشه دنبال گرفتن از این و اون بودن که من سر این قضیه چندبار وسائلم گم و گور شد! پس سعی کن زیاد آمار وساولتو به اینو اون ندی!
    وسائل غیر مجاز هم بستگی داره کجا باشی. اما گوشی و دخانیات خیلی گیر داره مخصوصا که تو دوره آموزشی خیلی حساستر هستند. کلا اونا میخوان توی 2 ماهی که باهاشون هستی کمترین دردسرو داشته باشن.
    یادش بخیر منم 5-6 ماه پیش همش این سوالا ذهنمو مشغول کرده بود. من که هنوزم باورم نمیشه سرباز باشم. خدایا برسون تابستون سال دیگه رو...
    با امید سلامتی همتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

حالا تابستون کچل کردن که کلا حال میده. ولی امان از زمستون. یه منطقه سردی هم باشی. اونجا دقیقا معنای سرما رو حس می کنی یکی از آشناها(سرباز نیست) رفته بود کوه های کردستان می گفت باد برف رو بلند می کنه می زنه تو صورتت. اونجا هم سرباز هست البته دیگه الان عادت کردن.
    آره واقعا که سرما و کله کچل دردسریه.
    مخصوصا اگه نزارن کلاه کشی سرت باشه که گوشات کلا بی حس میشه.
    اما کچلی تابستون این حالو داره که 2 سوته با یه لیوان آب هم میتونی سرتو بشوری!!

6. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به سربازان گرامی
    من تو اموزشی جوادنیای قزوین دارم خدمت میکنم. پوست ادمو میکنن . ولی به مرخصی های اخر هفته میارزه ( چهار شنبه و پنجشنبه) 48 ساعته + استخر + ورزش + تلویزیون lcd (فقط 1 ساعت ) غذاش نسبتا خوبه قیمه .قورمه.مرغ. ماکارونی . چهارشنبه هم کباب کوبیده میدن .
    روزی 4 ساعت رژه میریم با یه اصلحه ژ-3 دهنمون سرویس شد. فقط لباسامون از این خاکی هاست موقع روز اخر باید لباس کادری (پیرهن طوسی با شلوار پارچه ای خاکستری ) رژه بریم جلوی فرمانده پادگان.

8. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

آره واقعا که سرما و کله کچل دردسریه.
    مخصوصا اگه نزارن کلاه کشی سرت باشه که گوشات کلا بی حس میشه.
    جات خالی زمستون ما تو اموزشی صبح ها ساعت 5 میبایست دور میدون بچرخیم
    بدتر از همه نه کلاه کشی میزاشتن بزاری سرت نه دستکش بپوشی
    تو اون هوا وقتی اسلحه هم دستت میگرفتی دیگه بی حس میشدی

دورانی بود من 90/1/1 توموم کردم انشالله شما هم به سلامتی تموم میکنی .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان چند سوال

بالاخره برگ سبز منم اومد امروز رفتم واسه درخواست امریه (آتش نشانی) که گفتند شنبه بیا دیر اومدی رفته
    حالا یه سوال بعد از پذیرش واسه امریه برگ سبز رو میگیرن نگه میدارن یا نه کپی شو نگه میدارن؟ برگ سبز رو پس میدن؟ ماله خودمه

دوستان پیشاپیش تشکر
    Last edited by rewab; 22-06-2012 at 01:35.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان چند سوال

بالاخره برگ سبز منم اومد امروز رفتم واسه درخواست امریه (آتش نشانی) که گفتند شنبه بیا دیر اومدی رفته
    حالا یه سوال بعد از پذیرش واسه امریه برگ سبز رو میگیرن نگه میدارن یا نه کپی شو نگه میدارن؟ برگ سبز رو پس میدن؟ ماله خودمه

دوستان پیشاپیش تشکر
    یه پرونده برات تشکیل میشه و برگ سبز و سایر نامه هایی که در اینده خواهی داشت تو اون پرونده بایگانی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام آموزشی من هم بالاخره تمام شد روز آخر خیلی ناراحت بودیم داشتیم از هم جدا می شدیم!(02 نزاجا) کلا خیلی خوش گذشت! یه سوال: این مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی (نزاجا) که تو لویزانه دقیقا کجاست؟(دوره کد) روز اول چیا با خودم ببرم؟ لباس نظامی بپوشم؟ اصلا ساعت چند باید اونجا باشم؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •