اشالا زود خوب میشی بر میگردی به عرسه LoL![]()
اشالا زود خوب میشی بر میگردی به عرسه LoL![]()
اینترنتم اوضاعش خیلی خراب شده تا میرم تو بازی ریکانکت میزنه همینطور مفتی مفتی 1 روز بن شدم تو East
نظم first win هام بهم میخوره این خیلی حال ادمو میگیره
-------------------------
این تغییراتیه که قراره رو رنگار انجام بشه برادر Gl&Hf این یکی درسته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قراره تو S4 سیستم جانگلینگ و ساپورت و واردگذاری هم عوض بشه و مثل اینکه بعدش رنگار ریورک میشه
تنها نکته مثبتی که دیدم اینه که با 5تا ferocity اگه savagery بزنی 3 تا دیکه ferocity میده اینطوری میشه 4تا savagery زد با اولتش البته با hydra میشه 5 تا![]()
شرکت i-net در نظر دارد تا با همکاری شما دوستان عزیز اطلاعات جامع و کاملی از بازیکن های ایرانی League of Legends تهیه و پس از آماده سازی ، مسابقاتی را نیز برگزار کند.
لطفاً فرم زیر را کامل کنید و لینک این فرم را در اختیار دیگر دوستان خود قرار دهید تا بزودی شاهد برگزاری مسابقات و تشکیل تیم های حرفه ای باشیم.
با تشکر از شما
لینک فرم :
الان مدت هاست بعضی سایت ها میخوان مسابقات لول برگزار کنن . اما مثل اینکه این کار از برگزاری المپیک تو ایران سخت تره!
سلام مجدد
مهمترین قسمت بودن بازیکن هست
لطفاً اون فرم رو تکمیل کنید تا ما ببینیم توی کدوم سرور بیشترین بازیکن وجود داره تا بتونیم سریع تر مسابقات رو شروع کنیم
توجه کنین که حداقل 8 تیم 5 تایی احتیاج داریم. یعنی 40 نفر در یک سرور
لطفاً لینک رو به اشتراک بگذارید
با تشکر
دوستان کسی هست که این بازی رو داشته باشه و در خوزستان باشه؟؟؟
بیخیال این بازی هنوز مثل دوتا و وارکرفت تو ایران جا نیفتاده به طور مثال از اردبیل فقط من دارم بازی میکنم ما ایرانیا کهنه پرستیم باید LoL هم مثل دوتا و وارکرفت 10 سال از مد افتادنش تو دنیا بکذره تا ما ایرانیا تازه استارت بزنیم![]()
متاسفانه راسته : دی
زیادن دوستای من که بهشون میگم بیاید دوتا2(شما دوست داشتید بخونید لول : دی) میگن نه دوتا تو Warcraft3 بهتره . میگم چرا ؟ از همه نظر که ضعیف تره از دوتا2 و لول . میگن مهم نیست اصالت داره :|
هنوز که هنوزه این اصالت رو درک نکردم !
اقا اگه یه جایزه ی خوب بگذارین مثل این که هر هفته به سه تیم اول یه 400 RP بدینمن با کله میام.دیگه بقیه رو نمیدونم.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)