تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 1298 اولاول ... 4078078578979039049059069079089099109119179571007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یاعلی اجب پینگی این طوری که ادم خودش پاشه بره اطلاعات رو بده خیلی زود تر میرسه فکر کنم صفحه باز کردن هم زحمت داشته باشه چه برسه به دانلود و بازی و...
    خیلی جالب است که تا همین چند ماه پیش شرکتهایی مثل پیشگامان و شاتل سرویس 2 مگ میفروختند و 512 تحویل می دادند و الان که مخابرات این چنین سرویس می دهد امثال شما به مضحکه می گیرند
    بد نیست مثل من چند سالی از شاتل استفاده کنید تا قدر این سرعت را بیشتر بدانید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من هر لظه تست پهنای باند نمیگیرم ، ولی یک لحظه مثل تست قبلی می شود و یک لحظه مثل این تست

نتایجی که می شود گرفت این است که مخابرات پهنای باندی مابین 2 تا 10 مگ را روی سرویس ADSL باز گذاشته ، ممکن است در یک لحظه سرعت 2مگ باشد
    چند دقیقه بعد 4.8 مگ و چند دقیقه بعد 8 مگ
    این هم بخاطر این است که در واقع این سرویس اشتراکی است و نه پهنای باند اختصاصی و من و دیگر مشترکین مخابرات قیمت سرویس اشتراکی را میدهیم
    شما صحبتهای من را قبول ندارید؟؟
    ببین دوست عزیز اولا شما رفتی از ارمنستان تست گذاشتی که همین بقله ایرانه.شا برو از فرانکفورت تست بزار
    دوما اینکه میگی: "من هر لظه تست پهنای باند نمیگیرم ، ولی یک لحظه مثل تست قبلی می شود و یک لحظه مثل این تست"این دلیلش چیه به جز کمبود پهنای باند ؟
    این تست منه از ارمنستان شما ببین:

سرعت بعد از ساعت 12 میشه این.هیچ بالا پایینی هم نداره وضعیت همینطوره تا ساعت 3 و 4 که خلوت میشه و ملت میرن میخوابن و سرعت میره روی همون 8 مگی که باید بره
    این هم تست از تهران

حتی وضعیت سرور های داخلی هم داغونه!
    و این هم تست از اصفهان.سرعت همونیه که باید باشه

همونطور که میبینی مخابرات مشکل پهنای باند داره.لطفا ندونسته نیا بگو که مخابرات خوبه و عالیه و همیشه خوبه و شما ها قدر نمیدونید و و و...
    در ضمن مشکل از لینک شهر ما به اصفهان نیست چون سرعت با اصفهان خوبه
    حالا شما چرا سرعتت بهتر از منه ؟چون که آی پیه شما از یه رنج دیگه است برای همین پینگ ها و سرعت تفاوت داره چون روتینگشون فرق داره شانس شما اون آی پی رنجی که شما الان بهش متصلی سرعتش خوبه.ولی این دلیل نمیشه که بقیه هم وضعیتشون این باشه.

3. 3 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من سنگ مخابرات را به سینه نمیزنم ،من فقط حقایق را میگم ، تست پهنای باندی هم که گذاشتم هم سند صحبتهایم است اگر مخاطبش درکش را داشته باشد
    شما هم لطفاً اگر اینقدر از اینترنت مخابرات ناراضی هستید می توانید خیلی راحت از شرکت دیگری اینترنت بگیرید لازم هم نیست خودتان را اینقدر اذیت کنید و در 4 جا تست بگیرید!!!
    قربون آدم چیز فهم ..... من میخوام از دست مخابرات راحت شم اونا نمیزارن د آخه خودت که بهتر میدونی عزیز دل ... با این مسخره بازی هایی که در آوردن خطوط DLC و فیبر نوری مگه میزارین شرکت های دیگه نفس بکشن ..البته سیاست کاری هست بیشتر!!!!! حرف از درک مخاطب زدید یادم افتاد به زمانی که از آسیاتک نت داشتم وقتی صفحه عکس گوگل را برای سرچ عکس میزدم تا صفحه 4 عکسا سریع باز میشد که دغدغده من باز شدن سرع عکس ها و از دست رفتن حجمم بود!!!!!!!! نه مثل مخابرات که حالا یکی بود یکی نبود 4 تا عکس برات باز میکنه

اینم تست پهنای باندی هم که گذاشتم هم سند صحبتهایم است اگر مخاطبش درکش را داشته باشد. سرویس 10 مگ ساعت 19:50 روز جمعه مورخ 93/10/05

5. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی جالب است که تا همین چند ماه پیش شرکتهایی مثل پیشگامان و شاتل سرویس 2 مگ میفروختند و 512 تحویل می دادند و الان که مخابرات این چنین سرویس می دهد امثال شما به مضحکه می گیرند
    بد نیست مثل من چند سالی از شاتل استفاده کنید تا قدر این سرعت را بیشتر بدانید
    من خودم از صبانت دارم ولی از وقتی شبانه رو حذف کرد میخواهم بیام مخابرات ولی خوب پینگ خیلی بالا هست ۳۰۰ میلی خیلیه من الان فکر کنم ۱۸ هست اگر اشتباه نکنم یا نه ۳۰ رو که مطمئنم هست ۱ دهم مخابراته
    شما تو کدوم مرکزی؟ کسی شهید قندی داره تست بزاره من تصمیم بگیرم بیام یا نه ؟ یه چیزی بگه ببینیم خوبه یا نه

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مخابرات کمبود پهنای باند داره مخصوصا از سرور های خارجی این حرف را آخرین باری که به 135 شکایت کردم مسولین مخابرات گفتند که یک سری افراد حاضر نیستند برای این موضوع هزینه کنند... واقعا این مورد جای بحث نداره اصل با کیفیت بودن سرویس را از عملکرد روی سرور های خارجی میشه فهمید داخلی که همش شبکه ملی هیچ جای کمبود سرعت وجود نداره...

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    کسی در حوالی فیض هست که تست سرعت به خصوص شبانه برای من بگذارد
    تا ببینم ارزش دارد بیایم مخابرات و یا نه
    با تشکر

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع...
      محتوای مخفی: تست 

سرویس مخابرات نیست...
    Last edited by nini bad; 26-12-2014 at 23:42.

11. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت CmanDesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای تست سرعت دانلود ، پیشنهاد میکنم از این لینک استفاده کنید که ما اکثرا روی سرور هامون باهاش تست میگیریم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

برای تست سرعت دانلود ، پیشنهاد میکنم از این لینک استفاده کنید که ما اکثرا روی سرور هامون باهاش تست میگیریم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک رو مخابرات cache کزده روی سرور های خودش.همیشه سرعتش بالاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با این فایل که شما دادید هم تست کردم سرعت همان هست که همیشه بوده

چه جوری بگم اینترنت اصفهان فرق داره

تو همین انجمن من از بچه تهران هاااااااااااا
    پرسیدم گفتند اینترنت نامحدود دارند هنوز ثبت نام میکنند

حالا شما گیر سرعت هستید

ما تو اصفهان اینترنت توم فرق داره

1 ما نباید نامحدود دداشته باشیم

2 ما با این که فیبر نوری هستیم نباید 2 مگ واقعی داشته باشیم من خودم هر طرحی مخابرات داه تا 10 مگ را برداشتم

این فیبر نوری را گیر دادن میگنند نمیشه ادم خندش مگیره اخه فیبر نوری را بین دو مرکز مخابراتی میکشند تا سرعت پایین نیاد و افت نکنه

حالا همه جه حای دنیا فیبر میشه بالا میره ما محدود شدیم مرکز من سپاهان شهر هست

هیچ محدودیتی روی فیبر نوری نیست

چرا چون من یک دوست دارم تو شهرک ولی عصر که قبلا اینترنت نداشت و نمیدادن بهش حالا بعد گرفت کیفیتش خراب بود حالا همون دوستم سرعتش با این که فیبر هست تا 5 مگ بالا رفته ولی من که دو سال هست مجبورم از مخابرات بردام

هنوز 1 نیم مگ هستم

دومین چیزی که تو مخابرات اصفهان دیده میشه

تست های فیلترینگ بوده هر طرحی جدید میخواند اجرا بشه روی اصفهان تست میشه نمیدنم ولی میشه

چند روز پیش داشتند با دستکاری api های گوگل ور میرفتند که قسمت مترجم گوگل و گوگل مپ کلا دیگه باز نمیشد

بیشتر زیر دامنه های گوگل و وب سایت های بزرگ داره فیلتر میشه و یا محدود میشه

حالا تو چهارمین هفته وارد شدیم که سرعت دانلود همه مثل قبل هست ولی سرعت پیج باز کردن کند شده و رسیده به 18 تا 50 کیلو بایت

با این سایت تست کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بعضی زمان ها و مرکز های مخابراتی ممکن هست تا 250 کیلو بالا بره ولی مثل قبل نیست

قبلا تا یک مگ را راحت رد میکرد

حالا برای من که دو مگ هستم فقط میشه این

مخابرات خوب که نیست بی خودی ترین خدمات را میده

اگر میتونید از جای دیگه بگرید بگرید ولی مخابرات نکرید

چون سامانه یا همان پنل مدریت مخابرات همیشه خرابه و حجم کاربران را میخوره این پنل اول نبود و یک پنل خارجی نصب بود هیچیشنبود

کرم که داشت مخابرات بدزده رفت پنل ایرانی نصب کرده که حجمش از بس زیاده و سنگین با ای دی اس ال فقط میشه لودش کرد و سرعت اینترنت پایین تر نمیتونه لودش کنه

پشتیبانی 2020 هم فقط حق ریست کردن مک را دارند

مثلا مشکل کم شدن سرعت داشتید یا هر مشکلی فقط کافیه بگید مکم را ریست کن اونم میکنه

همین هیچ کار دیگه ای نمیکنند

اگر هم یک نفر بخواد بیاد مشکل شما برطرف کنه از یک کامپتوری کم سواد درخواست میده از مغازش بیاد بیرون بیاد تو خانه شما و یک کانفیگ مودم را تست کنه و مودم را ببره سر خط

بعد بگه نمیتونه کاری کنه

اگر شرکت خصوصی باشه اینجوری نیست راحت این که شما را از دست بده و درآمدش کم بشه زود رسیدگی میکنی

و یا خدماتش به اندازه مخابرات نیست که دستگاه ها و افراد همیشه درگیر خرابی یک مرکز باشند

ترافیک کم بیاره سرعت کم بشه

نهایتش اینه طرح هاش را گران میکنه همین
    چیزیه که تو این 14 ساله تو ایران

تا 6 ماه دیگه وضعیت اینترنت ایران خراب تر هم میشه تا فیلترینگ کامل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •