تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 1049 اولاول ... 4078078578979039049059069079089099109119179571007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

((مرسی دوست خوبم
    داریوش یه دنیاست همینو بس از همونایی که تو چند قرن یکی ازشون پیدا میشه
    برادر جااااااان نمی دوونی))

یه توضیح مختصر در مورد موارد زیر بهم بدید لطفا
    1- تعداد کانال در یک سینمای خانگی
    2- DTS چه کاری انجام میده
    3-ورودی و خروجی اپتیکال
    4- دالبی دیجیتال
    5-پورت کامپوننت و کامپوزیت
    6- در مورد قسمت آخر پست قبلیم که گفتم : ((در ضمن اگه از بودجه من بگذریم بفرمائید بهترین های بازار چه قابلیت های شاخصی رو دارن و تو چه رنج قیمتی هستن.))
    7- ارزون ترین سینمای سونی که بشه باهاش 3D و بلوری دید.
    1- تعداد بلندگو ها و ساب ووفر مثلا 5.1 می شه 5 بلندگو و یک ووفر که البته فیلمی که می گیری باید ببینی چند کاناله هست بیشتر فیلم ها 5.1 و برخی هم 7.1
    2- DTS مخفف Digital Theater Systems هست که اسم یک شرکته و یک تکنولوژی صدای چند کاناله هست بهترین کیفیت صدا هم DTS-HD
    3- ورودی و خروجی نوری/دیجیتال صدا از دستگاه های مختلف تلویزیون، رسی ور، کنسول بازی و ...
    4- دالبی هم که یک تکنولوژی صوتی صدای فراگیر هست مثل DTS
    5- کامپوننت همون 5 کابله های DVD سه تصویر دو صدا و کامپوزیت همون کابل A/V معمولی یک تصویر و دو صدا

2. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سیستم صوتی موتاکی سونی که شما با نام m3 و m5 و m7 نام بردید فاقد لوح خوان هستند. یعنی DVD یا بلوری رو پخش نمی کنند. خواستم موضوع رو روشن کنم.
    به نظر من بهترین سینمای خانگی حال حاضر سونی n9100 هست. هم از لحاظ طراحی،کارایی و کیفیت صدا.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saebonic; 13-04-2014 at 22:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    سیستم صوتی موتاکی سونی که شما با نام m3 و m5 و m7 نام بردید فاقد لوح خوان هستند. یعنی DVD یا بلوری رو پخش نمی کنند. خواستم موضوع رو روشن کنم.
    به نظر من بهترین سینمای خانگی حال حاضر سونی n9100 هست. هم از لحاظ طراحی،کارایی و کیفیت صدا.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره الان مشخصات را خوندم شما درست می گی. این n9100 هم چیز خوبیه ولی قدرت سری m را نداره اما از بقیه خیلی بهتره
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    بنده یک دستگاه سینما خانگی سونی مدل BDV-E880 خریداری نموده ام و به دلیل عدم ساپورت برخی موارد توسط دستگاه،نیاز به آپگرید دستگاه دارم.
    متاسفانه network upgrdare چیزی پیدا نمیکند،همچنین با دانلود کردن ورژن جدید ، گزینه ای در دستگاه که بتوانم از طریق USB دستگاه را UPDATE کنم پیدا نکردم
    لطفا من را راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    ممنون میشم از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من جواب بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام میشه بگید چه فرقی بین این دو تا مدل هست ؟
    HTP-RS783
    HTP-ES353
    ایا مدل اولی سری جدید RS777 هستش ؟ دو مدل هم قیمتشون 2100 بود فروشنده تاکیید داشت مدل ES فقط تو روکش باند فرق میکنه راسیتش تست صدا گرفت به نظرم زیاد حجم صدا نداشت
    مدل ES یا گوشای من مشگل داره؟
    فروشگاه راستین که اصلا هیچ جنسی نداشت گفت 2 هفته دیگه میاد جنسای جدید یه مغازه بود پاساز شرکا نمایندگی پایوونیر از اون فعلا 838 رو گرفتیم 1190 که تا پس فردا میاره باسمون از لحاظ صداو کیفیت راضی میکنه این مدل ؟
    Last edited by DJ_EBI; 19-04-2014 at 21:08.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    آیا میشه به بلندگوهایی با توانهای 150 وات و 120 وات با مقاومت 8 اهم آمپلی یی با این مشخصات زد؟

الف)
    Power Output Per Channel(20Hz-20kHz,.08%THD@8ohm) 90
    Power Output Per Channel (1kHz@8ohm) 120
    Power Output Per Channel (1kHz,1%THD@6ohm) 165

ب)
    Power output per channel 150W
    Condition 1kHz, 1% THD, 6Ω

آیا امکان آسیب به بلندگوها هست؟

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان . من یه تومن پول دارم و قصد خرید یه سیستم صوتی با کیفیت بسیار عالی رو دارم . اما بین سینمای خانگی و اسپیکر رومیزی موندم . نمی دونم سینمای خانگی بخرم یا اسپیکر . من از اسپیکر های edifier و logitech خیلی خوشم اومده اما نمی دونم که کدوم کیفیت بهتر و صدای بم غنی تری داره . اگه میشه یه راهنمایی به ما بکنید . . . !

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان . من یه تومن پول دارم و قصد خرید یه سیستم صوتی با کیفیت بسیار عالی رو دارم . اما بین سینمای خانگی و اسپیکر رومیزی موندم . نمی دونم سینمای خانگی بخرم یا اسپیکر . من از اسپیکر های edifier و logitech خیلی خوشم اومده اما نمی دونم که کدوم کیفیت بهتر و صدای بم غنی تری داره . اگه میشه یه راهنمایی به ما بکنید . . . !
    بستگی داره کجا میخوای ازش استفاده کنی؟ اسپیکر کامپیوتر که جاش روی میز کامپیوتر. سینما حتما میتونه بهتر باشه چون هرچی باشه طراحی یه برند معتبر داره اما لاجیک و غیره فقط بدرد گیم میخورن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حرف های اقا داوود تا حدودی درست هست
    ولی بعضی از مدل های حرفه ای از اسپیکرهای لاجیتک و ادیفایر مثل z5500 یا z906 لاجیتک و s550 ادیفایر می تونه انتخاب بهتری باشه نسبت به سینما چون از ساب های بزرگتر و قوی تر بهرمند هستند

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

حرف های اقا داوود تا حدودی درست هست
    ولی بعضی از مدل های حرفه ای از اسپیکرهای لاجیتک و ادیفایر مثل z5500 یا z906 لاجیتک و s550 ادیفایر می تونه انتخاب بهتری باشه نسبت به سینما چون از ساب های بزرگتر و قوی تر بهرمند هستند

خیلی ممنون دوست من . بین اسپیکرهای لاجیتک و ادیفایر شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟ اگه میشه یه لطفی بکنید . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •