بابا این جواب ها پس کی میاد.راستش یه ساله درس نخوندم نمیدونم کدومش رو درست جواب میدم کدومش اشتباهه.
الان سریال عشق ممنوع شروع میشه.من رفتم.
بابا این جواب ها پس کی میاد.راستش یه ساله درس نخوندم نمیدونم کدومش رو درست جواب میدم کدومش اشتباهه.
الان سریال عشق ممنوع شروع میشه.من رفتم.
خب توی کارشناسی گرایش نداری مثلا من مکانیک دانشگاه تهران میخونم دیگه ساخت وتولید یا سیالاتو اینا نیس کامپیوترم همینهسعید جان منم الان چند سال تو دفترچه میبینم اینو چند ساعت بهش فکر میکنم این یعنی چی؟
تکلیف اینا چیه؟اگه ازشون پرسیدن چی میخونی باید بگن سخنم افزار؟؟؟؟![]()
توی فوق لیسانس انتخاب میکنی اما واحد های اختیاریو میتونی با توجه به گرایش بعدت انتخاب کنی یعنی با واحد هایی که انتخاب میکنی خودتو متمایل کنی به سیالات یا جامدات یا ساختو تولید اما تو کارشناسی نداره
باید بگن کامپیوتر![]()
shoma ha hamegi mikhayn javabatono check konid?
لذتبه نظرتون قبل اعلام نتایج بهتره برم درصدامو بگیرم یا بیخیال شم واسه بعد اعلام نتایج و از تابستون لذت ببرم.![]()
لذت
![]()
ایول داری والا! همانا که آخره فروم بازی!
دفترچه ای که توی سایت سنجش زدن دفرچه ی A هست ؟ واسه ی کلید باید کد دفترچه ی A رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كليدا اومدن !!!
بر اساس كد دفترچه زده !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر خوب که کد دفترچه ها رو واستون جدا کردن!!
من یه چیزی بپرسم؟
چرا یه سری هاتون میگید ادبیات سخت بود؟
الان فکر میکنید ادبیات امسال سخت بوده؟
من الان که حالم بیشتر جا اومده دارم فکر میکنم میبینم ادبیات خیلی افتضاح بود.خدایی انتظار داشتید ادبیات رو انقدر ساده بدن؟نه تست قرابت آنچنانی داشت نه تست زبان فارسی درست و حسابی.
آرایه هاشم ساده بود.فقط چندتا سوال اول(املا و لغت) شکل باقی کنکورا بود.اما بعد از اون مزخرف شد که.
مقایسه کنید ادبیات امسال رو سال 87،یا حتا با پارسال.
بی انصافی میکنید اگه بگید سخت بوده
چه باحال
بعدش یه سوال دیگه توش میشه کل دروس سخت و نرم رو پاس کرد؟؟؟
اون موقع برای ارشد دو تا انتخاب داری
(برق مخابرات هم توش میاوردن خوب بود)
باحاله هاااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)