احتمالا منظورشون اين بوده كه ضريب اطمينان به برند هاي معتبر بيشتر استمنظورتون از این جمله چی بود
"تا جايي كه ميتوني پول مارك بده ضرر نميكني
البته HP تو زمينه لپ تاپ از سوني بيشتر نباشه كمتر نيست
احتمالا منظورشون اين بوده كه ضريب اطمينان به برند هاي معتبر بيشتر استمنظورتون از این جمله چی بود
"تا جايي كه ميتوني پول مارك بده ضرر نميكني
البته HP تو زمينه لپ تاپ از سوني بيشتر نباشه كمتر نيست
Last edited by Pami; 05-08-2009 at 23:17.
ایران اچ پی که با گارانتی 2 ساله زده 1770 . با گارانتی 18 ماهه هم فکر کنم 1670 باشه .
رایانه همراه هم با گارانتی 1 ساله قیمت دارم 1650 .
حالا این دوستمون از کجا 1560 قیمت دارن من نمیدونم.
مشخصاتشو پیدا کردم تو سایت iranhp
ولی به نظر من هفته بعد رو صبر کن fw 46 بیاد اون بیشتر می ارزه به نظرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعیت تو دقیقا مثل خودمه .
-------------------------------------
یه سوال هم داشتم.
اگه از دوبی یه لپتاپ مثلا همین fw46 بشه آورد میشه ایران رهجو واسمون گارانتی بکنه یا نه ؟
Last edited by h_starboy; 05-08-2009 at 23:41.
1770اگه منظورتون سایت ایران اچپیه اونجا هم به روز نیست هم به خاطر بیمه و موس وکیف و... گرونتر می ده و قیمت واقعی نیست. رایانه همراه هم من یه بار رفته بودم قیمت بگیرم خیلی خوب تخفیف می داد ولی فکر کنم 1600 باشه به هر حال من ترجیحا نمی خوام سونی بگیرم چون به لپتاپ هاش (به خصوص چینی) اعتماد ندارم. هرکی اچپی داشته واقعا ازش راضیه و لپتاپ هاش کیفیت خوبی دارن.
خب فعلا قیمت می کنم اگه زیر 1600 بود که می گیرم وگرنه باید در انتظار بود...![]()
در حال حاضر 1225 قویترین نوت بوک HP هست ... سری جدید HP را از نظر قدرت با سونی مقایسه نکنید
به نظر من صبر کنید حدود دو ماه دیگر به قیمت حقیقی خودش یعنی حدود 1550 برسه
من که لپ تاپ خودمو بهتر از این مدل hp میدونم هم گارانتی بهتری داره هم نمایشگر full hd داره![]()
من الان یه هفتس دارم زنگ میزنم ایران رهجو همیشه هم میگه یه هفته تا 10 روز دیگه میاد .
ای بابا چه گیری کردیم .
شما اين دوتا pdf رو بخون :نوشته شده توسط eshtebahe khelghat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا به اين صفحه برو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( در رابطه با پردازنده )
گرافيك 3450 هم گرافيك خيلي معمولي و متوسطي هست كه زياد تعريف و تمجيد نداره
لپ تاپ خوبي هست ولي با 100 هزار تومن افزايش ميتونيد سري DV6 مدل 1103 رو بگيريد كه گرافيك ATI 4530 رو داره
Last edited by Pami; 06-08-2009 at 10:37.
با سلام خدمت دوستان.
من بايد يك سري چيزارو اينجا مشخص كنم:
نكته ي اول اينكه:اين تاپيك براي مشاوره و رفع مشگل دوستان ميباشد.پس به جاي خنم مارپل بازي سعي كن به ديگران كمك كنين و ايمقدر راحت به كسي تهمت نزنين.
نكته ي دوم اينكه:براي من هيچ سودي نداره كه بيام اينجا و از اينو ايون بد بگم .بنده ي فوق ليسانس عمران دارم و رشته ي من هيچ ربطي به اين كارا نداره.
نكته ي سوم:براي اينكه يك تاپيك موفق باشه بايد توي اون تاپيك بحث داشته باشيم.اما اينكه همه بيايين و يك جنسي رو تاييد كنند پس نشد مشاوره اين شد تبليغ.
بنده يك سري نظرات داشتم و بيان كردم انتخاب با بقيه ميباشد!
ضمنا پسر كوچولوي خوب شما هم نظراتونو ميتونين بگين و من و شايد ديگران را متقاعد كننين.اما اينكه صرفا كسي بر ضد شما سخني بگه و شما اينطوري به تهمت بگيرين طرفو اين كه نشد تاپيك.
بنده گفتم بازم ميگم جنس چينس مثل يك پژو ميمونه كه تو ايران منتاژ شده اصلا قابل مقايسه با پژوي اصل فرانسه نيست.هرچند قطعات اون فرانسوي باشن(كه ديگه الانم نيست)
پس از مدير محترم اين تاپيك خواهشمندم اين موضوع را به شدت مورد بررسي قرار بده.
با تشكر از تمامي دوستان.
دقيقا اما بيشتر منظورم ASUS بود.![]()
با سلام . مدتیه در مورد یه ورود یه مدل بسیار خاص از hp شنیدم به نام dv7 2040 entertainment که پردازنذه ی quad 9000 و کارت گرافیک بسیار خوبی داره . حدود 2 تومان قیمت داره کسی ازین مدل خبر داره ؟
من بین سونی fw 490 dfb و dell 1640 و hp dv7 2040 موندم . حدود تا سقف 2 تومان میخوام هزینه کنم .... هر چی پست هم میذارم کسی جواب نمیده . لطفا راهنمایی کنید .
اپر شما درین رنج قیمت یعنی حذاکثر 2 ..مدل بهتری سراق دارید لطفا بگید . خیلی خیلی ممنون میشم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)