کفی ضبط 7150 ام رو دیشب دزدیدن
راهنمایی کنین چکار کنم!؟
کفی دسته 2 بگیرم یا پنلمو بفروشم یه ضبط دیگه بگیرم؟
کفی ضبط 7150 ام رو دیشب دزدیدن
راهنمایی کنین چکار کنم!؟
کفی دسته 2 بگیرم یا پنلمو بفروشم یه ضبط دیگه بگیرم؟
سلام و درود به دوستان گل
یه سوالی برام پیش اومده که گفتم بپرسم بلکه فرجی بشه
فرق کامپاننت با مید بیس چیه؟؟؟؟
بعضی از سایت های فروشگاهی نوشتن مید بیس فلان مارک فروشی یا کامپاننت فلان مارک فروشی
و در کل مید بیس چه جوریه صداش و به چه صدایی گفته میشه؟
پیشاپیش مرسی از راهنمایی دوستان
اره سوال جالبیه منم یه چند جا دیدم نوشته بود فروش کامپوننت ولی بعضی کامپوننتا دارای میدرنج و تیوتر بودن بعضی دارای میدبیس وتیوتر
فقط چند جا خوندم و اینجوری متوجه شدم که میدرنج صداش تیزه ولی میدبیس بم تره میدبیس فرکانس 120 تا 160 هرتز رو اجرا میکنه
اگه دوستان راهنمایی کنن به معلوماتمون اضافه شه خیلی خوب میشه
ممنون![]()
Last edited by لنگرود1371; 20-01-2013 at 17:38.
دوستان به این مدل هم یه نگاه بندازین یه سایت پیدا کردم که قیمت برا فروش گزاشته 135 ت
ولی هر چی سرچ میکنم این مدل وجود نداره فقط3350 رو پیدا کردم نه 3300 میخواستم بدونم این مدل اصلی مال خود پایونیر هست که تولید شده؟
ممنون
رادیو پخش اتومبیل پایونیر PIONEER DEH - 3300UB
صفحه نمایش ال سی دی (10 کاراکتر)
کنترل USB مستقیم برای آی پاد ® / آی فون ® (CD - IU50 لازم)
بندر جبهه USB
ورودی AUX (جلو)
MP3/WMA پخش
سگ مخصوص یافتن شکار و مجروحین صدا پیشرفته
MOSFET 50W x 4 ، با آمپلی فایر
Supertuner ® IIID
RCA Preouts X 2 (2V)
اکولایزر 3 - باند (بالا / متوسط / ضعیف)
ضد گرد و غبار طراحی
کنترل دوره روتاری
کنترل کارت از راه دور
امنیت صورت انفصال
RDS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل هستند
محمد جان و لنگرود جان ببینید ما سه رنج های فرکانسی مشخص شده ای داریم.
مثل لو ، مید ، های، که هر کدوم این ها از یکسری رنج های زیر مجموعه ای تشکیل شده اند.
برای مثال ما یه ست کامپ داریم که تشکیل شده از تیوتر و کراس و ووفر.
اینجا وظیفه پخش فرکانس ها به چه صورت هست ؟
به این صورت که فرکانس های های . های کلا به تیوتر های توسط کراس اور انتقال پیدا میکنند. که تکلیفشون معلوم هست (یعنی کات شیب کراس هرچه بیشتر باشد صدا با دقت بیشتری تجزیه و به تیوتر ها روانه میشوند) در این مورد هم کراس اور و هم تنظیمات پخش شرط هستند که حرف آخر را میزنند.
در قسمت بعدی محدوده فرکانسی مید وجود دارند که به دو شکل مید و های مید شکل میگیرند.
فرکانس های مید اصولا از تشکیل فرکانسهای صدایی میانی مثل وکال و نواختن ساز هایی مانند پیانو و گیتار اشاره کرد.
قسمت دیگر که میشود گفت های مید برعکس آن عمل میکند یعنی با تقویت آن صدا شفافیت بیشتر و دیتل بیشتری پیدا خواهد کرد به طور مثال صدای سه تار رو شما در نظر بگیرید هنگام نواخته شدن درون یک سیستم که از کامپی بهره ببرد که میدرنج دارد وقتی تیوتر نداشته باشیم در سیستم یکسری فرکانس رو برایمان پخش میکنند که ووفر به تنها از اجرای صحیح آن عاجز است.
تو تاپیک حالا یه مقاله کامل میذارم که قبلا نوشتم یه مقدار بدرد دوستان خواهد خورد.
به طور کلی در تولید صداها اصولا رنج های فرکانسی و تعیین کننده ی حالت و نوع صوت تولید شده میباشند.به طور واضح تر میتوان گفت که وقتی صدایی به سمت و سوی بم بودن میرود میگویند صدا رو به فرکانس های low و mid رفته و برعکس آن وقتی صدایی رو به تیزی و یا در اصطلاح ریز تر میرود میگویند رنج فرکانسی high صورت گرفته است.
فرکانس های به صورت اصلی و کلی به 3 رنج پایه تقسیم بندی شده اند که در شکل زیر به آنها اشاره شده است.
در ادامه به محدوده و تن صدای آنها اشاره خواهد شد
----------------------------
همانطور که در بالا نشان داده شده است فرکانس ها سه حالت اصلی دارند که این 3 نوع هر یک دارای محدوده ی فرکانسی خاصی میباشند که به آن خواهیم پرداخت.
low frequency (فرکانس های پایین) :
این بازه یکی از کم تراکم ترین فرکانس های اجرایی صوت میباشد که به بم بودن معروفیت دارند اما در عین حال از قدرتمند بودن صدای آن نمیشود چشم پوشی کرد برای درک این موضوع میتوان به صدای تولید شده توسط سـاب ووفر ووفر که یک صدای بم و قدرتی میباشد توجه کرد.
در ساز های موسیقی میتوان به کیک درام اشاره کرد.
رنج اجرایی low از پایین ترین فرکانس ها شروع میشود که گاها بعضی از آنها را با گوش انسان شنیده نمی شوند
تقریبا می توان گقت که از فرکانس کمتر از 8 هرتز شروع و تا فرکانس 500 هرتز ادامه دارد و این صدا هرچه از فرکانس 20 به سمت فرکانس 50 میرود صدا به حالت بیس خشک و کوبشی تر سوق پیدا میکند.تراکم این فرکانس بیشتر از low میباشد.
Middle frequency (فرکانس های میانه) :
برای توضیح این مدل از فرکانس بهتر است که با یک مثال کلیدی قضیه را روشن و واضح کرد!
تابحال به این دقت کرده اید که صدای انسان ها در چه رنج و بازه ای قرار دارد؟
در پاسخ ساده و روان میشود گفت که به طور دقیق اکثر انسان ها از فرکانس مید برای گفتگو استفاده میکنند که به اصطلاح یک صدای تو دماغی هم هست!
و اما از بحث علمی و پرداختن به این موضوع میتوان گفت که این فرکانس از حدود 500 هرتز تا 2 کیلو هرتز ادامه دارد.
اصوات در این رنج دارای صدای گرم و دلنشین و در عین حال بسیار واضح تر از low فرکانس هستند.از ساز هایی که هنگام نواختن صدایی در بازه این فرکانس اجرا میکنند میتوان به گیتار و پیانو اشاره کرد.
High frequency (فرکانس های بالا):
فرکانس بالا در اصطلاح برای اصواتی به کار میروند که صدای شفاف و ریز دارند که در مقابل low و mid از سطح تراکم و پیوستگی فرکانس بیشتر و پیوسته تری برخوردار هستند برای مثال میتوان به صدای ریز هیت درام (سنج) اشاره کرد.
------------------------------------
------------------------------------
در حالت اول Low توسط گیتار بیس تولید شده است و طول موج خود را ثبت کرده.
در حالت دوم High توسط سوت زدن یک فرد تولید و طول موج را ثبت کرده است.
نتیجه ای که از تصاویر نمایان میشود گواه برا این است که طول موج های ثبت شده از لحاظ تراکم و فشردگی با یک دیگر متفاوت میباشند و فرکانس High از رنج تکمیل و پیچیده تری استفاده میکند.
به طور کلی 3 رنج فرکانسی اصلی نیز از رنج های فرکانسی زیر مجموع برخوردار هستند که به آنها مهم ترین آنها پرداخته میشود
Low Bass : اين قسمت در محدوده فرکانسي 40 هرتز تا 80 هرتز قرار گرفته . همانطور که در بالا توضيح داده شد اصواتي که در رنج low قرار دارند صدايي پرقدرت و پر حجم دارند . در نتيجه با تقويت اين محدوده ميتوان در اصواتي مانند کيک ، حجم و قدرت را افزايش داد .
Bass : اين قسمت در محدوده 80 هرتز تا 250 هرتز قرار دارد . اصواتي که در اين رنج فرکانسي قرار دارند صدايي کوبنده و پر حجم دارند . ميتوان با زياد کردن اين محدوده ، به صدايي کوبنده و پرحجم در کيک و همچنين ايجاد حجم در اصواتي که داراي فرکانس Middle هستند رسيد .
Low Mid : اين قسمت در محدوده فرکانسي 250 هرتز تا 500 هرتز قرار دارد . اصواتي در اين رنج قرار دارند داراي صدايي گرم و تو دماغي هستند . از تقويت اين محدوده براي ايجاد بيس تو دماغي و شفاف استفاده ميشود . همچنين تقويت اين محدوده بر روي صداي خواننده ، موجب گرمي و پختگي صدا ميشود.
Middle : اين قسمت در بر گيرنده محدوده فرکانس هاي 500 هرتز تا 2 کيلو هرتز است و اصوات در اين محدوده داراي صدايي غليظ هستند . تقويت اين محدوده باعث ايجاد پانچ در صداهاي کوبنده وتقويت ضرب صدا ميشود . همچنين از ايجاد تضعيف در اين محدوده براي نرمي صداي خواننده و پيانو و همچنين گيتار و امثال انها استفاده ميشود .
Hi Mid : اين قسمت در محدوده فرکانسي 2 کيلو هرتز تا 4 کيلو هرتز قرار دارد و اصواتي که در اين محدوده قرار دارند داراي صدايي شفاف پر ضرب هستند . تقويت در اين محدوده باعث ميشود که اصوات ضرب بيشتري پيدا کنند ، شفافيت صداي خواننده و هر سازي که در محدوده فرکانسي Middle قرار دارد زياد شود .
High يا Treble : اين قسمت شامل فرکانس هاي 4 کيلو هرتز تا 1500 کيلو هرتز ميباشد و اصواتي که در اين محدوده قرار دارند داراي صدايي زير هستنتد. تقويت در اين محدوده باعث شفافيت صدا در ساز هاي سيمي مانند صداي سيم پيانو ميشود . همچنين صداي هاي هت درام و کلمه (س) در صداي خواننده در اين محدوده قرار دارند .
محدوده فرکانسي صفر تا 40 هرتز معمولا براي جلوگيري از ايجاد هوم و بيس زائد در صدا بايد بسته شود .
همچنين فرکانس هاي بيشتر از 13 کيلو هرتز هم براي جلوگيري از آزار گوش و همچنين صاف و بدون نويز کردن صدا معمولا حذف يا تضعيف مي شود .
Last edited by mohamad reza_2010; 20-01-2013 at 20:48.
سلام خدمت اساتید محترم که جواب سوالات قبلیمو ندادن.
امشب kenwood 7016 رو از توپخونه خریدم 395 تومن. خوب خریدم؟
باند LDS 1073 رو قیمت کردم 350 تومن!!!
به نظرتون باند و آمپلی دو کانال چی بگیرم که قیمت نسبتا مناسبی هم داشته باشه؟؟ ساب نمی خوام. فقط می خوام با یه جفت باند، صدای نسبتا با کیفیتی داشته باشه.
امشب آمپلی Kenwood 7205 رو توپخونه قیمت داد 310 تومن. ولی ترجیحا می خوام آمپلی ارزونتر بخرم.
ممنون از راهنماییتون.
سلام مجدد به همه
حمید جان خیلی ممنون از راهنماییت.
دوستان و اساتید نظرتون با این ترکیب روی L90 چیه:
فقط مشکل اینه که این آمپ میتونه هر دوتا کامپ و ساب رو درایو کنه؟پخش: KENWOOD 7016
استیج جلو: کامپوننت Audio System MX 130 Plus
عقب: ساب Audio System MX 12 Plus بصورت Free Air
آمپ: M-Line 75.4 برای دوتا کامپ جلو و ساب عقب
اگر نه که آمپ رو با توجه به بودجم اینجوری عوض کنم:
M-Line 60.2 برای جلو و یه مونوی مناسب ارزون برای ساب؟
ممنون
دوستان یک امپلی دست2 بسیار تمیز گیر اوردم marshal me-x400 1200 watt برای (ضبط پايونير 7150) (باند كنوود اكس 718) قیمت 100تومان میده گارانتی نداره!!! چطوره؟؟؟؟به نظرتون بگیرم؟؟؟ اهل ساب نیستم
میدونم کدوم آمپو میگی
(دامغان)
اگه بتونی ازش تخفیف بگیری خوبه من نمیشناس طرفو ولی دقت کن اگه همشهریش نیستی موقه تحویل وجه
مارشاله دیگه فشار نیار بهش ولی کیفیت![]()
ممنون دوست من.نه ساری(مازندران) منظورتون از کیفیتچیه؟ خوب نیست؟؟؟ راستی 2 کانال و 4 کانال فرقشون چیه؟؟؟؟ و باطری باید چند باشه برای این امپلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)