سلام دوستان
کسی فن آوا از منطقه 5 مخابراتی تهران یعنی سیدالشهدا(پیش شماره 55) داره لطفا بگه سرویسش چطوره
سلام دوستان
کسی فن آوا از منطقه 5 مخابراتی تهران یعنی سیدالشهدا(پیش شماره 55) داره لطفا بگه سرویسش چطوره
فناوا شماره سراسری نداره؟ مثل 1565 1544 و...
فن آوا یزد ( میبد )
جالبه با گوشی هر موقع تست می گیرم 14 مگ به بالا میزنه
تک کانکشن با IDM
سرور دانلودها
32 کانکشن
پینگ
در کل نوسان زیاد داره اکثر دوستان هم ناراضی ان ، ولی واسه من که حداقل پینگش خیلی خوبه و ثبات داره![]()
دوستان کسی منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران، از فن آوا سرویس داره؟ راضی هستین؟
میخوام از پارس آنلاین بیام فن آوا، به نظرتون بمونم یا تغییر بدم؟
کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون
- - - Updated - - -
کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون
من راضیم، میانگین نزدیک 1.7 مگابایت بر ثانیه هم سرعت دانلودم هست، شبا هم افت سرعت نداره، البته همهی اینها به منطقهی مخابراتی و کشش خطتون بستگی داره، من تو مرکز نبوت هست خطم.
خب امروز صبح دوباره پهنای باند رو از 8 گذاشتن رو 6 مگ ولی سرعت افتضاح هست!در بهترین حالت سرعت دانلود به ۴ مگابیت میرسه ولی اکثرا 2 یا زیر 2 مگابیت هست ! پینگ با فرانکفورت به 300 میلی ثانیه هم میرسه !
الان تنها ISP که می تونم برم پارس آنلاینه که اونم حجمش کم و قیمتش زیاد هست البته خیلی ها هم میگن حجم دزدی زیادی داره ! دیگه نمی دونم باید چه غلطی کنم !!![]()
حجم دزدی پارس دیگه به این وحشتناکیم نیست. در عوض کیفیتش خوبه. من هنوز تستهای سرویسم زمانی که پارس بودم تو تاپیک هست (البته برای باقی دوستانم هست) واقعا نت 1 به 1 میداد. تک کانکشن عالی، پینگ خیلی خوب بدون تایم اوت. سرعت هم همونی که خریده بودم همشب هم روز.
مقداری دغل کاری در محاسبه حجم داره که خب به محاسنش اگه چاره ای نباشه میشه بخشید. قیمت 8 مگش هم خوبه.
این دوتا شرکت فن آوا و پیشگامان بگیر نگیر دارن و بیشتر برای کسانی خوبه که یا تو منطقشون خوبه و جواب داده یا براشون فقط حجم مهمه.
والله با این سرعتی که اینها میدن اصلا نمیشه از حجمش استفاده کرد !
شما چرا پارس رو تخلیه کردی ؟ من قبل از اینکه تعرفه های جدید بیاد رفتم نمایندگی پارس گفتم سرعت 8 مگ میخوام گفت که امکان نداره و حتما برای بار اول باید سرعت 2 مگ رو بخری اونم برای 3 ماه تا ما خطتون رو به صورت هوشمند ! چک کنیم بعد اگه دیدیم خطتون میکشه سرعت بیشتر هم اضافه می کنیم . من گفتم بابا به من 8 مگ بدید اگه نکشید ضررش با خودم که بازم قبول نکردن .
هنوز هم از این مسخره بازی ها دارن ؟ چون من خطم 8 مگ رو میکشه .
تخلیه من بخاطر مسائل فنی نبود. یه پست بعد از تخلیه هم اونجا گذاشتم در مورد کیفیتش توضیح دادم که همه چی خوب بوده از لحاظ کیفیت. من چون مدتی بود توی لیست انتظار پورت شاتل بودم تخلیه کردم (البته پورت باز خالی نشد و کمی مشکل پیش اومد) منم دیدم حجم دیده بان نت خوبه و بابت این دله دزدی های پارس هم ناراحت بودم موقتا اومدم دیده بان
شکر خدا اینم خیلی خوبه. اگه به پارس مقیاسش 100 باشه دیده بان رو 90 میدم. پینگ اینم خوبه. سرعتش تا 90 درصد از لحاظ تک کاکشن خوبه. و حجمش هم خیلی بیشتره....
اون مانیتورینگ سرعت رو هنوزم دارن و اولش سرعت شما رو چک میکنن ببینن میکشه خط یا نه. برای من چون نویز داشت مشکلی نبود و نهایت کشش خطم و حتی بیشتر حاضر بودن ببندن!!! اگه مطمئن هستی 8 مگ میکشه قبل تماس مودم رو بزار سر خط و شبکه تلفن رو قطع کن که مودمت تنها سر خط باشه. بعد بزنگ اینطوری چک کنن همراه خودت و خط رو اوکی میده برای 8. بعد میتونی همه چی رو سرجاش بزاری بعد بسته شدن خط رو سرعت مورد نظرت فوقش نویز باشه که درستش میکنی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)