تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 949 اولاول ... 407807857897903904905906907908909910911917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی فن آوا از منطقه 5 مخابراتی تهران یعنی سیدالشهدا(پیش شماره 55) داره لطفا بگه سرویسش چطوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فناوا شماره سراسری نداره؟ مثل 1565 1544 و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

فن آوا یزد ( میبد )

جالبه با گوشی هر موقع تست می گیرم 14 مگ به بالا میزنه

تک کانکشن با IDM

سرور دانلودها

32 کانکشن

پینگ

در کل نوسان زیاد داره اکثر دوستان هم ناراضی ان ، ولی واسه من که حداقل پینگش خیلی خوبه و ثبات داره

4. 6 کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان کسی منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران، از فن آوا سرویس داره؟ راضی هستین؟

میخوام از پارس آنلاین بیام فن آوا، به نظرتون بمونم یا تغییر بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون

- - - Updated - - -

کسانی که 16 مگ دارن بیان بگن این یه ماه چطور بوده براشون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من راضیم، میانگین نزدیک 1.7 مگابایت بر ثانیه هم سرعت دانلودم هست، شبا هم افت سرعت نداره، البته همه‌ی اینها به منطقه‌ی مخابراتی و کشش خطتون بستگی داره، من تو مرکز نبوت هست خطم.

8. این کاربر از mjjarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

منم سرویس 8 مگ دارم و دقیقا همین نتیجه رو تست ها نشون میدن . روز اول که وصل شد پهنای باند رو 6 مگ بود که من تماس گرفتم و گذاشتن رو 8 مگ. بعد از چند روز دیدم دوباره رفته رو 6 مگ ! دوباره تماس گرفتم که گفتن ما تو مرکز شما نمیتونیم 8 مگ رو در طول شبانه روز تضمین کنیم . که من گفتم مشکلی نیست و سرعت رو همون 8 مگ ببندید . معمولا با IDM سرعت دانلود به طور متوسط رو ۷ مگه . البته نوسان داره و بین 6 تا 8 مگ متغیره . راستش تو شهر ما ۲تا مرکز مخابراتی هست . یکی که به بازار نزدیک تره و تقریبا تمام شرکت ها داخلش سرویس میدن و یکی هم (که من بهش وصلم) که زیاد کسی بهش اهمیت نمیده ! زمانی که تعرفه های جدید اومدن من شماره تلفن خودمون رو داخل سایت فن آوا چک کردم که تو مرکز ما سرویس نداشت اما تو اون یکی مرکز سرویس میداد .بعد از دو هفته همینجوری گفتم الکی یه امتحان دیگه بکنم با اینکه 99 درصد مطمئن بودم تو مرکز ما سرویس نمیده . درکمال تعجب دیدم مرکز ما هم اضافه شده ! که احتمالا از شرکت های دیگه پورت اجاره کرده . و ظاهرا کنترل دقیقی هم روش نداره چون هر دفعه با پشتیبانیشون تماس میگیرم نمی تونن مودم من رو پیدا کنند ! جالب تر اینکه الان 12 روز از سرویس من گذشته و بیشتر از 100 گیگ دانلود کردم و حجم سرویس من رو نوشته 399 گیگ و حتی یک کیلو بایت هم ازش کم نمیشه !
    خب امروز صبح دوباره پهنای باند رو از 8 گذاشتن رو 6 مگ ولی سرعت افتضاح هست! در بهترین حالت سرعت دانلود به ۴ مگابیت میرسه ولی اکثرا 2 یا زیر 2 مگابیت هست ! پینگ با فرانکفورت به 300 میلی ثانیه هم میرسه !
    الان تنها ISP که می تونم برم پارس آنلاینه که اونم حجمش کم و قیمتش زیاد هست البته خیلی ها هم میگن حجم دزدی زیادی داره ! دیگه نمی دونم باید چه غلطی کنم !!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب امروز صبح دوباره پهنای باند رو از 8 گذاشتن رو 6 مگ ولی سرعت افتضاح هست! در بهترین حالت سرعت دانلود به ۴ مگابیت میرسه ولی اکثرا 2 یا زیر 2 مگابیت هست ! پینگ با فرانکفورت به 300 میلی ثانیه هم میرسه !
    الان تنها ISP که می تونم برم پارس آنلاینه که اونم حجمش کم و قیمتش زیاد هست البته خیلی ها هم میگن حجم دزدی زیادی داره ! دیگه نمی دونم باید چه غلطی کنم !!

حجم دزدی پارس دیگه به این وحشتناکیم نیست. در عوض کیفیتش خوبه. من هنوز تستهای سرویسم زمانی که پارس بودم تو تاپیک هست (البته برای باقی دوستانم هست) واقعا نت 1 به 1 میداد. تک کانکشن عالی، پینگ خیلی خوب بدون تایم اوت. سرعت هم همونی که خریده بودم همشب هم روز.

مقداری دغل کاری در محاسبه حجم داره که خب به محاسنش اگه چاره ای نباشه میشه بخشید. قیمت 8 مگش هم خوبه.

این دوتا شرکت فن آوا و پیشگامان بگیر نگیر دارن و بیشتر برای کسانی خوبه که یا تو منطقشون خوبه و جواب داده یا براشون فقط حجم مهمه.

11. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

حجم دزدی پارس دیگه به این وحشتناکیم نیست. در عوض کیفیتش خوبه. من هنوز تستهای سرویسم زمانی که پارس بودم تو تاپیک هست (البته برای باقی دوستانم هست) واقعا نت 1 به 1 میداد. تک کانکشن عالی، پینگ خیلی خوب بدون تایم اوت. سرعت هم همونی که خریده بودم همشب هم روز.

مقداری دغل کاری در محاسبه حجم داره که خب به محاسنش اگه چاره ای نباشه میشه بخشید. قیمت 8 مگش هم خوبه.

این دوتا شرکت فن آوا و پیشگامان بگیر نگیر دارن و بیشتر برای کسانی خوبه که یا تو منطقشون خوبه و جواب داده یا براشون فقط حجم مهمه.
    والله با این سرعتی که اینها میدن اصلا نمیشه از حجمش استفاده کرد !
    شما چرا پارس رو تخلیه کردی ؟ من قبل از اینکه تعرفه های جدید بیاد رفتم نمایندگی پارس گفتم سرعت 8 مگ میخوام گفت که امکان نداره و حتما برای بار اول باید سرعت 2 مگ رو بخری اونم برای 3 ماه تا ما خطتون رو به صورت هوشمند ! چک کنیم بعد اگه دیدیم خطتون میکشه سرعت بیشتر هم اضافه می کنیم . من گفتم بابا به من 8 مگ بدید اگه نکشید ضررش با خودم که بازم قبول نکردن .
    هنوز هم از این مسخره بازی ها دارن ؟ چون من خطم 8 مگ رو میکشه .

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والله با این سرعتی که اینها میدن اصلا نمیشه از حجمش استفاده کرد !
    شما چرا پارس رو تخلیه کردی ؟ من قبل از اینکه تعرفه های جدید بیاد رفتم نمایندگی پارس گفتم سرعت 8 مگ میخوام گفت که امکان نداره و حتما برای بار اول باید سرعت 2 مگ رو بخری اونم برای 3 ماه تا ما خطتون رو به صورت هوشمند ! چک کنیم بعد اگه دیدیم خطتون میکشه سرعت بیشتر هم اضافه می کنیم . من گفتم بابا به من 8 مگ بدید اگه نکشید ضررش با خودم که بازم قبول نکردن .
    هنوز هم از این مسخره بازی ها دارن ؟ چون من خطم 8 مگ رو میکشه .
    تخلیه من بخاطر مسائل فنی نبود. یه پست بعد از تخلیه هم اونجا گذاشتم در مورد کیفیتش توضیح دادم که همه چی خوب بوده از لحاظ کیفیت. من چون مدتی بود توی لیست انتظار پورت شاتل بودم تخلیه کردم (البته پورت باز خالی نشد و کمی مشکل پیش اومد) منم دیدم حجم دیده بان نت خوبه و بابت این دله دزدی های پارس هم ناراحت بودم موقتا اومدم دیده بان

شکر خدا اینم خیلی خوبه. اگه به پارس مقیاسش 100 باشه دیده بان رو 90 میدم. پینگ اینم خوبه. سرعتش تا 90 درصد از لحاظ تک کاکشن خوبه. و حجمش هم خیلی بیشتره....

اون مانیتورینگ سرعت رو هنوزم دارن و اولش سرعت شما رو چک میکنن ببینن میکشه خط یا نه. برای من چون نویز داشت مشکلی نبود و نهایت کشش خطم و حتی بیشتر حاضر بودن ببندن!!! اگه مطمئن هستی 8 مگ میکشه قبل تماس مودم رو بزار سر خط و شبکه تلفن رو قطع کن که مودمت تنها سر خط باشه. بعد بزنگ اینطوری چک کنن همراه خودت و خط رو اوکی میده برای 8. بعد میتونی همه چی رو سرجاش بزاری بعد بسته شدن خط رو سرعت مورد نظرت فوقش نویز باشه که درستش میکنی.

14. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •