جون من اين بازى ها براش قراره بياد؟!؟!؟!واي خداى من RESIDENT EVIL!!!!آقاميگيرم يه 3000 ميگيرم!
ممنون که اين ليستو گذاشتى!
جون من اين بازى ها براش قراره بياد؟!؟!؟!واي خداى من RESIDENT EVIL!!!!آقاميگيرم يه 3000 ميگيرم!
ممنون که اين ليستو گذاشتى!
بله همش توی نمایشگاه E3 امسال معرفی شد.
خواهش میکنم.
Last edited by choory; 16-07-2009 at 16:13.
سلام دوستان من psp رسیده دستم و به چند تا مشکل بر خوردم.
اومدم اینجا از تعداد صفحه ها وحشت کردم؛ حتما شما هم انتظار ندارین که این همه رو بخونم!؟! پس خواهشن اگه تکراریه دوباره جواب بدین.
اولا که فکر می کنم کپی خور نیست چون تازه از جعبه درش آوردم و خودشونم فکر نمی کنم کپی خورش کرده باشنپس لطفا بگین که باید اول آپدیت شه بعد کپی خور یا نه مستقیما آپدیتش کنم و اینکه از همون اولین پست آموزش کپی خور کردن برم یا تو صفحه های بعدیش راه بهتری وجود داره؟
2.چه رمی می خوره؟ memory stick pro duo بهش وصل کردم مثل آدم جا رفت ولی وقتی می رم توش توی قسمت ویدئو یا گیمش که میرم میگه there is no memory stick inserted. هر چی هم تکونش می دم بازم نمی فهمه!رمه رو فرمت کردم گذاشتم توش بازم نشد. چی کارش کن؟
3.بازی که دانلود می کنم رو چه جوری روش نصب کنم؟ و اینکه آیا حتما باید کپی خور باشه؟ تا بازیه نصب بشه؟
ازتون خواهش می کنم جواب بدین آخه رفتم بیرون یارو گفت 15 تومن می گیره. کپی خور کنه و بهم یاد بده.
سلام.
اول از همه مبارک باشه.اینشاا... که لحظات خوشی باهاش داشته باشی.
شما ابتدا ورژن فریمور را بگو تا راهنماییت کنم.
برای دیدن فریمور به مسیر زیر برو
Settings=>System Settings=>System Information
هرچی جلوی System Software نوشته را بگو
رم هم همین Memory Stick PRO Duo میخوره.شما از سلامت رم مطمئن هستید؟(اگر امکانش هست با یک مموری دیگه امتحان کنید)
وقتی مموری را داخل دستگاه میزارید باید چراغ مموری(چراغ بالایی سمت چپ-همان جایی که درگاه مموری هست) باید چند ثانیه چشمک بزنه.
برای اجرای بازی ها ابتدا باید دستگاه را کپی خور کنید و بازی ها را داخل مموری در پوشه ISO بریزید و از داخل کنسول اجرا کنید.(بازی ها احتیاج به نصب ندارند)
فروشنده ها را بیخیال.
اینجا بدون صرف هیچ هزینه ای میتونی دستگاه را خودت کپی خور کنی.
Last edited by choory; 16-07-2009 at 16:34.
ببخشید من حدودا تا صفحه ی 500 تایپیکو خودنم(دو روز طول کشید)
حالا یه سوال برام پیش اومده:
من الان می خوام برم پی اس پی 3000 بگیرم.
1-برم چی بگم؟
2-چه فریمور و ورژنی باید باشه؟
3-پی اس پی 3000 به طوره کامل کپی خورشده یا اگه بریک کنه باید خر بیارمو باقالی بار کنم؟
4-بازی های پرطرفدار فعلا چی هستش؟
5-چه لوازم جانبی براش بگیرم؟
ببخشید که این قدر سوال می پرسم.![]()
500 صفحه را از اول خوندی یا آخر؟؟!!!
اگر از آخر خونده بودی تو 30-40 صفحه اخر جواب سوالات را پیدا میکردی.
1-میری میگی یک psp 3000 میخواهم.
2-فریمور هم 5.03 به پایین
3-خیر فعلا به طور کامل کپی خور نشده.اگه هم بریک کرد همان خر بیار و باقالی بار کن هست(البته بهش الکی ور نری و تنظیمات را بهم نزنی چرا بریک کنه؟)
4-بازی توی همین چندتا پست اخر بود.(البته یک ارشیو 600-700 تایی شاید هم بیشتر-اطلاع دقیقی ندارم-بازی داره.)
5-لوازم جانبی به خودتون بستگی داره(من خودم فقط یک عدد برچسب lcd خریدم و یک کیف-البته مموری هم فراموش نشود که جزو اصلی psp هست- )
خواهش میکنم.
ما اینجا هستیم که به سوالات جواب دهیم.
آقا علی بریک چی چی هست؟؟؟
پی اس پی چند تا جی تی داره؟؟
این که داره میاد چندمیه؟؟
Last edited by *QWERT*; 16-07-2009 at 19:12.
تشکر از جواب فوقه سریعتون.من از اول خوندم
معلوم نیست کی کامل هک میشه؟
الان اگه بگیرم باید روی استند بای باشه.درسته؟
اگه خاموش شد چی؟
![]()
VERSION 4.01
دست شما درد نکنه
سلام
مبارک باشه از بن خارج شدی
آقا علی بازی rockband رو یادش رفت بگه
اگه از تنیس هم خوشت میاد3 virtua tennis خیلی حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)