خود رییسشون داره میگه نامحدود واسمون نمیصرفه بعد این جوجه ها میان میگن به خاطر اعتراض ملت بوده که جمع کردن![]()
خود رییسشون داره میگه نامحدود واسمون نمیصرفه بعد این جوجه ها میان میگن به خاطر اعتراض ملت بوده که جمع کردن![]()
این خبر که خدابیامرزه مال خیلی وقت پیش بود!
دوستان الان ساعت 20:45 روز دوشنبه و وضعیت پینگ اینه : کسی دیگه هم اینطوری هست؟ چه خبره؟
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=435ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=236ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=232ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=356ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=241ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
منکه منتظرم حجمم تموم شه برم شاتل هم توی روز سرعتش بالاست هم شبانش حداقل 2 گیگ میگیری دیشب زور زده 300 مگ دانلود کرده
توی روز هم سرعت ماشاا..خدایی چندتا شرکت قبل مخابرات بودم هرچقدر شبانش خراب میشد توی روز افت سرعت نبود و همیشه چند برابر سرویس سرعت داشتی ولی مخابرات ما هرسرویسی باهر سرعتی رو یکدست کرده
![]()
سلام دوستان!
طبق مصوبه ای ک دوستمون عکسشو گذاشتن محاسبات زیر رو در نظر داشته باشید :
با سرعت 1024 ، ما 128 دان میکنیم!
ینی هر ساعت 460 مگ (در بهترین حالت)
ینی روزی 10.54 گیگ!
و با نرخ مصوب : ینی روزی 4463 و به عبارتی ماهی 134000 تمن!
ولی به ما هر گیگ رو 4200 میدن!
در طول روز ک نهایتا 500 مگ دان میکنیم!
در طول شب با 128 میرسه به 2.5 گیگ!
ینی روزانه 3 گیگ!
ک این 3 گیگ واسه ما 2100 آب میخوره! (اگه خیلی به مخابرات حال بدیم و در طول روز کم دان کنیم)
در حالی ک با نرخ 432 تمن میشه 1300 تمن! ینی تا اینجای کار مخابرات روزی 800 تمن در بهترین شرایط دانلود و کمترین مقدار دانلود ما در روز ، از ما بالا میکشه!!!
حالا حرف من بیشتر از ایناس!
الان مخابرات کاری کرده ک ما هر گیگو 4200 میخریم ولی در طول شب ک بخش عمده دانلود ماس نهایتا 500-600 مگ میشه دان کرد!
در طول روز ک دانلود بیشتر از 500 نداریم (معمولا حجم رو مدیریت میکنیم ک تا آخر ماه دوام بیاره) در طول شب هم ک همش 500 مگ!!
ینی واسه ما نهایتا روزی 2100 تموم میشه ولی واسه مخابرات 432 تمن!
اختلاف = 1670 تمن!!!!
کلاه برداری و کم فروشی رو میبینید؟
سیاست مخابرات این بود ک قیمت هر گیگ رو بیشتر میکنیم ولی دانلود شبانه رایگان میدیم
حالا همون دانلود شبانه رو برای طرح های جدید برداشتن! و خریداران پیشین رو هم به گریه انداختن!!
ما الان برای هر گیگ 10 برابر پول میدیم! ولی نه کیفیت کافی داریم نه دانلود شبانه!!
پسر خالم تو استرالیا اینترنت 3مگ داره! ک ماهی 29 دلار میده! جالبیش اینجاس ک نامحدوده! و کیفیت گند اینجا رم نداره!
Last edited by zetsou; 09-12-2013 at 21:45.
کسی نمیدونه این گند قراره جمع بشه یا نه؟؟؟ سرعت شبا رو درست نمیکنن؟
دوستان با توجه به محاسباتی ک براتون گذاشتم ، به عنوان دوست و همشهری ازتون میخام اگه به خودتون ، به وقتتون و به پولی ک راحت بدست نمیاد احترام میزارین ، هر کسی ک میتونه مخابرات رو تحریم کنه و هرکسی رو هم میشناسه ک مخابرات داره ، بهشون پیشهاد تحریم بده!
تو این مملکت مردم دوزار وحدت ندارن!
تو این همه فشار و کلاه برداریو کم فروشی از دیوار گرد و خاک بلند میشه از ما مردم نمیشه!
اگه فقط مث 40 سال پیش ک مردم سر یه افزایش قیمت میوه ، تمام میوه فروشی ها رو تحریم کردن و قیمتها رو آوردن پایین عمل میکردیم الان 4تا نامرد خون مارو نمیمکیدن! (همه میگن بزار بقیه تحریم کنن تا اوضا خوب شه و ما استفاده کنیم! )
من فقط 300 مگ دارم! و منتظرم تموم شه! تا شخصا تحریم کنم!
آمریکا-اروپا بنزین گرون میشه مردم تظاهرات میکنند، اتحادیه ها سندیکاها کارگران وکارمندان اعتصاب میکنند. اینجا پراید میشه 20 میلیون مردم با عجله میدوند تا گرونتر نشده دو سه تا بخرند که تو گرونی بفروشند حالا مقصر کیه؟ هیچ دیدین تا حالا تو این مملکت هرچی گرون میشه از سکه و طلا بگیر تا مسکن و ارزاق عمومی واکنش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)