در واقع دونه ای 40برای شما حساب شده
نه مرسی
انشالله فقط تو شادیا استفاده کنین
در واقع دونه ای 40برای شما حساب شده
نه مرسی
انشالله فقط تو شادیا استفاده کنین
قربان شما دوست عزیزم برم...بله هر کدام 40هزار تومن با هزینه ارسالش تموم شده واسم
سلام جناب سالیاری
ممکن هست براتون کمی در مورد عطر های vetiver توضیح بدین؟رایحه شون شباهتی با he wood داره؟
با تشکر![]()
با سلام به همهی دوستان
کسی بوده که هم از تق هرمس و هم از ادکلن ایوانهو تست داشته باشه؟
این دو تا توی رایحه چه قدر شبیهن؟
سلام دوست من
راستش من این ادکلن رو تا حالا استفاده نکردم اما مشتریان خاص خودش رو داره به علت گرون بودنش
اما اگر رایحش رو بخوای بدونی چه طوریه بوی خنک و ترشی داره و ماندگاری زیادی نباید ازش انتظار داشته باشی ولی خوب انصافا بوش فوق العاده خاص و تکه
خوشبختانه من هم از تق استفاده کردم و هم از ایوانهو
این دوتا هیچ شباهت بویی با هم ندارن تق بوی تلخ و گرمی داره و ایوانهو بوی خنک
ایوانهو مخصوص تابستان و تق مخصوص فصل سرد سال
موفق باشی
با سلام
لطفا یک ادکلن زنانه زیر قیمت 200 مناسب فصل تابستان با ماندگاری بالا معرفی کنید
عجله دارم ممنون می شوم زودتر معرفی کنید
همچنین سایت معتبر که جنس اصل داشته باشه با قیمت مناسب و یا فروشگاه اصل در تهران با قیمت مناسب![]()
توی این فصل که عرق میکنیم لباس ها بو میگیره عطر یا ادکلن خوب با قیمت مناسب نه خیلی زیاد چی هست؟در کل باید چی کار کرد که عرق با ادکلن و عطر قاطی نشه؟من زیاد استفاده نمیکنم.
سلام
عطرهایی که جاش روی لباس میمونه رو باس چیکار کرد؟
حتی اسپری هم بشه بازم جاش مشخصه .. میخواستم ببینم راهی داره که ردش نمونه؟
مرسی.
مخلوط شدن ادوکلن با تعریق مشکلی ایجاد نمی کنه. بهتر است رایحه ای پیدا نمایید که باعث شود بوی عرق شما زننده و غیرقابل تحمّل نباشد. عطرهای مرکّباتی و تر و تازه یکی از این پیشنهادهاست. البته این نوع از عطرها دارای ماندگاری زیادی نیست و می بایست در طول روز تمدید بشوند.
اینکه عطری جا میندازه یک امر طبیعی است مخصوصاً عطرهایی که درصد خلوص بالایی دارند این اتّفاق می افته. برای حل این مشکل پیشنهاد می شه عطر رو روی دستمال کاغذی یا دستمال کتونی اسپری و دستمال رو در جیبتان قرار دهید.
Last edited by sharif.1.attar; 17-06-2013 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)