سلام.بچه ها من تصمیم دارم از صبا نت سرویس یکساله 128 با 30 گیگ ترافیک بگیرم.کلا شرکت صبانت رو پیشنهاد میکنین؟دانلود شبانه و رایگان هم خیلی خیلی کم به کارم میاد.بیشتر روزانه میخوام استفاده کنم.سرعت دانلودش چقدره؟
سلام.بچه ها من تصمیم دارم از صبا نت سرویس یکساله 128 با 30 گیگ ترافیک بگیرم.کلا شرکت صبانت رو پیشنهاد میکنین؟دانلود شبانه و رایگان هم خیلی خیلی کم به کارم میاد.بیشتر روزانه میخوام استفاده کنم.سرعت دانلودش چقدره؟
من با 128 تونستم 220 هم دانلود داشته باشم در کل راضیم عکس تو امضا هم تست سرعت هست ولی پیشنهاد میکنم اگه عجله نداری صبر کن چند وقت دیگه جشنواره میزنه اون موقع شاید یه چیز بهتر بتونی بگیری
الان که کانکت شدم باز تبریک عید قربان برام باز شد
بیخود نیست که بهش میگم آشغال نت
سلام.
همین الان زنگ زدم...
میگه هربار که کانکت بشی تبریک میگه!
میگم نمیشه غیرفعال کنید؟ میگه سراسریه...
میگم کی تموم میشه؟ میگه شاید فردا، شاید هم تا عید بعدی باشه...
با این کاراشون که میکنن کله پوکی خودشون رو اثبات میکنن
سرعت شبانه افتضاح
پینگ متغیر
قطعی های گاه و بیگاه و کلافه کننده
اون وقت میان پیام تبریک زوری میزارن اونم به این شکل مشمئز کننده یا میان قرعه کشی میکنن مثلا
از خدا بترسید کم فروشی نکنید و خدمات رسانیتون رو درست کنید تا براتون بهترین تبلیغ باشه
به جای اینکه نیم گیگ عیدی بدهند! هر دفعه وصل میشی یک پیغام تبریک میدهد بعد هم دایرکت میکنه به سایتشان تا بلکه چهار تا بیننده پیدا کنه! (اگر چهار تا فحش به جایاش نخوره!)
شرکت پیشگامان بود که متاسفانه قیمتاشون دو برابر شده
دانلود 50 تا 60
37000 میدادم
الان کردن 75000
منم دنبال یه شرکت جدیدم
==============
البته صبا و شاتل به منطقه مربوطه
ولی تومنطقه ثامن
صبا دانلود روزانه 100تا 150
شاتل 500
دوستان از تاریخ 92/07/13 که به قول پشتیبانی صبا نت تو مرکز مخابراتی منطقه ما ،مخابرات یک سری تجهیزات جدید نصب کرد مشکلات ما درست شد.بعد از یکی دو روز سرعت بهتر شد ولی به حالت عادی برنگشت.
هر چی این در و اون در زدم درست نشد.به عنوان مثال از بعضی لینکهای که همیشه استفاده می کردم وسرعتم خوب وبد(300 الی 350 کیلو بیت بر ثانیه) الان از همونا سرعت بین 120 الی 80 کیلو بیت بر پانیه هست.(با اینکه توسط پشتیبانی صبا نت پهنای باند منو افزایش داده).
و اینکه از اکثر لینکها و سایتها سرعتم همین قدر هست و فقط از بعضی از سایتها که لینکهاشون داخلی هست سرعتم خوبه و گر نه در اکثر موارد سرعت زیر 100 کیلو بیت هست.
دوستان شاید باورتون نشه ولی این تغییرات این قدر برای من تابلو که اعصابم رو خورد کرده.نمی دونم تو مرکز مخابراتی یه کارایی شده یا صبا نت یه کارائی کرده
دوستان خواهش می کنم اگه نظری دارید بفرمایئد؟
با عرض سلام
یه درخواست از شما دوستان دارم
لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شکایت خود را ثبت کنید
شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
ولی ضرر نداره
من میگم 99.99 درصد جواب ندن
ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد
ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)