نابود یعنی چی؟ یعنی همون سرعت اسمیم نمیده؟
امروز زنگ زدم نمایندگی خودش گفت املمخمینی مرکز خوبیه و سرعت بالاست ظفر متوسطه
یعنی من ظفر میخوام بگیرم مثل این فجر نباشه؟حسابگر که داشتم مشکلی نداشت و خیلی خوب
نابود یعنی چی؟ یعنی همون سرعت اسمیم نمیده؟
امروز زنگ زدم نمایندگی خودش گفت املمخمینی مرکز خوبیه و سرعت بالاست ظفر متوسطه
یعنی من ظفر میخوام بگیرم مثل این فجر نباشه؟حسابگر که داشتم مشکلی نداشت و خیلی خوب
بله برای من که شب میشه 60 - 70
بعثت هستم .. اگه خط نویز نداشته باشه تا 9 مگ هم میبندن روز رو من روی 4 هستم الان
یعنی 6 بعد از ظهر به بعد سرعت میره رو 20KB و شبانه هم صفر میشه
فقط واسه پارس انلاین اینطوریه یعنی؟
یا بقیه شرکتام مشکل دارن؟
دوست من هم که از بعثت، پارس آنلاین گرفته، میگه با سرویس 512 محدود از ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود 60 است و از ساعت 5 تا 7 سرعت دانلود 200 تا 400 کیلوبایت در ثانیه تغییر پیدا میکنه و تقریبا با سرعت روزانه ام یکی میشه........ راستی مرکز بعثت پورت خالی برای پارس آنلاین داره؟
هنوز 5 تا 7 رو بیدار نموندمولی از 2 بله سرعت دقیقا اسمی میشه ... حالا من به فکر اینم نویز خطم رو برطرف کنم که بگم روی 8 مگ یا 9 ببندن ...
البته الان هم مشکلی نداره ویدیو ها بدون تاخیر از یوتیوب و جاهای دیگه پخش میشه و سایت ها خوب بالا میان ... پینگ هم خوبه و همه چی روان کار میکنه
اون موقع که من رفتم فکر کنم یه تعداد محدود پورت خالی بعثت داشتن ولی فکر نمیکنم دیگه الان باشه ... میتونین زنگ بزنین
سلام بر ملالیل کرماشان
امروز زنگ زدم 2020 گفت دیگه همینه و درست نمیشه!وجدانن بشینیم و هیچی نگیم از اینم بدترش مکنن.البته بگم مه دیه از مخابرات نمیگیرم.
پارسال ای شرکت اسیاتر حقمه خورد منم رفتم سازمان بازرسی شکایت کردم البته به شرکته گفتم ولی نترسیدن.اینم ادرسشه :30 متری دوم _چهارراه سنگر _خیابان گلریزان _نرسیده به قنادی پدیده_ اینم تلفنشه:8350310
خیلی برخورد خوبی داشتن هم تلفنی زود جواب میدادن هم اونجا به ارباب رجوع میرسیدن.اقایی به اسم ژیان پور مسئولشه وجدانن با معرفته .خوبه که همشهری نیس که پارتی بازی بکنه.
فقط دو چیز اول ایکه اگه رفتین ساعت قبل از 9 صبح اونجا باشین چون اقای ژیان پور بعد از 9 بری ماموریت باید بره سرکشی و یه چیز دیه ایکه اگه رفتین برگه قراردادم با خودتان ببرین .خلاصه بلایی سر اسیاتر اوردن که دیه مه خودم خجالت کشیدم!براشان نامه فرستاده بودن ازتان شکایت شده و اگه 24 ساعت اینده نیاید سازمان برخورد قانونی میشه(ینی مامور میفرستیم با لقه بیارنتان!)خلاصه اخرش اسیاتر با خفیف شدنش مجبور شد پولمه پس بده و تازه مه دنبالشه نگرفتم و رضایت دادم وگرنه اقای ژیان پور بهم گفت اگه رضایتته جلب نکنن پروندشانه میفرستم سازمان بازررسی کل و پروانه کسبشانه میگیرن! اینه که اگه پس و پیشه بگیرین به حقتان میرسین چون حق گرفتنیه.فقط یه برگه مخاد باید اونجا شکایت کنین و بگین طرفت معامله خراب کرده.خدا وکیل مه دیه خجالت میکشم برم وگرنه میرفتم ولی هرکی بره مطمئن باشه حقشه میگیره
این اینترنت مخابرات واقعا دیگه حال آدمو بهم میزنه.اشغال به تمام معنا.خدایا یه فرجی بشه این مملکت و زیر ساخت و روساختش نیست و نابود بشه همه راحت بشن.فقط منتظرم سرویسم تموم بشه این اشغال رو بندازم دور.با 188 سرعت دانلودم بین یک کیلو بایت تا 20 تاس
جالبه من چند روزه از رایتل استفاده میکنم . دردش بخوره تو سر مخابرات . سرویس 512 سرعت دانلودش از 60 تا 170 متغیره
با اینکه مخابرات با شرکتای دیگه فرق داره (پارتیشان کلفته) مثه آسیاتک و ... نیس اما چند نفر از دوستام و کسایی که شاکین رو جمع میکنم با هم میریم ببینیم چی میشهآمدیم مخابرات بیا جلو بینم
![]()
بهنام جان یه عکس از snr margin و مقداری که خطت میکشه لطف کن بذار لازم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)