تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 906 از 1124 اولاول ... 4068068568969029039049059069079089099109169561006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,051 به 9,060 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از 2 تا مرکز خبر دارم! فجر نابوده ولی امام خمینی خوبه
    نابود یعنی چی؟ یعنی همون سرعت اسمیم نمیده؟
    امروز زنگ زدم نمایندگی خودش گفت املمخمینی مرکز خوبیه و سرعت بالاست ظفر متوسطه
    یعنی من ظفر میخوام بگیرم مثل این فجر نباشه؟حسابگر که داشتم مشکلی نداشت و خیلی خوب

2. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی 2مگ شبانه با سرعت 250دانلود میکنه؟
    اگه اینطوری باشه که خوبه

کدوم مرکزی شما که توی روز این سرعتو بهتون میده؟
    بله برای من که شب میشه 60 - 70
    بعثت هستم .. اگه خط نویز نداشته باشه تا 9 مگ هم میبندن روز رو من روی 4 هستم الان

4. 3 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

نابود یعنی چی؟ یعنی همون سرعت اسمیم نمیده؟
    امروز زنگ زدم نمایندگی خودش گفت املمخمینی مرکز خوبیه و سرعت بالاست ظفر متوسطه
    یعنی من ظفر میخوام بگیرم مثل این فجر نباشه؟حسابگر که داشتم مشکلی نداشت و خیلی خوب
    یعنی 6 بعد از ظهر به بعد سرعت میره رو 20KB و شبانه هم صفر میشه

6. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی 6 بعد از ظهر به بعد سرعت میره رو 20KB و شبانه هم صفر میشه
    فقط واسه پارس انلاین اینطوریه یعنی؟
    یا بقیه شرکتام مشکل دارن؟

8. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله برای من که شب میشه 60 - 70
    بعثت هستم .. اگه خط نویز نداشته باشه تا 9 مگ هم میبندن روز رو من روی 4 هستم الان
    دوست من هم که از بعثت، پارس آنلاین گرفته، میگه با سرویس 512 محدود از ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود 60 است و از ساعت 5 تا 7 سرعت دانلود 200 تا 400 کیلوبایت در ثانیه تغییر پیدا میکنه و تقریبا با سرعت روزانه ام یکی میشه........ راستی مرکز بعثت پورت خالی برای پارس آنلاین داره؟

10. 3 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من هم که از بعثت، پارس آنلاین گرفته، میگه با سرویس 512 محدود از ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود 60 است و از ساعت 5 تا 7 سرعت دانلود 200 تا 400 کیلوبایت در ثانیه تغییر پیدا میکنه و تقریبا با سرعت روزانه ام یکی میشه........ راستی مرکز بعثت پورت خالی برای پارس آنلاین داره؟
    هنوز 5 تا 7 رو بیدار نموندم ولی از 2 بله سرعت دقیقا اسمی میشه ... حالا من به فکر اینم نویز خطم رو برطرف کنم که بگم روی 8 مگ یا 9 ببندن ...
    البته الان هم مشکلی نداره ویدیو ها بدون تاخیر از یوتیوب و جاهای دیگه پخش میشه و سایت ها خوب بالا میان ... پینگ هم خوبه و همه چی روان کار میکنه
    اون موقع که من رفتم فکر کنم یه تعداد محدود پورت خالی بعثت داشتن ولی فکر نمیکنم دیگه الان باشه ... میتونین زنگ بزنین

12. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام بر ملالیل کرماشان
    امروز زنگ زدم 2020 گفت دیگه همینه و درست نمیشه!وجدانن بشینیم و هیچی نگیم از اینم بدترش مکنن.البته بگم مه دیه از مخابرات نمیگیرم.
    پارسال ای شرکت اسیاتر حقمه خورد منم رفتم سازمان بازرسی شکایت کردم البته به شرکته گفتم ولی نترسیدن.اینم ادرسشه :30 متری دوم _چهارراه سنگر _خیابان گلریزان _نرسیده به قنادی پدیده_ اینم تلفنشه:8350310
    خیلی برخورد خوبی داشتن هم تلفنی زود جواب میدادن هم اونجا به ارباب رجوع میرسیدن.اقایی به اسم ژیان پور مسئولشه وجدانن با معرفته .خوبه که همشهری نیس که پارتی بازی بکنه.
    فقط دو چیز اول ایکه اگه رفتین ساعت قبل از 9 صبح اونجا باشین چون اقای ژیان پور بعد از 9 بری ماموریت باید بره سرکشی و یه چیز دیه ایکه اگه رفتین برگه قراردادم با خودتان ببرین .خلاصه بلایی سر اسیاتر اوردن که دیه مه خودم خجالت کشیدم!براشان نامه فرستاده بودن ازتان شکایت شده و اگه 24 ساعت اینده نیاید سازمان برخورد قانونی میشه(ینی مامور میفرستیم با لقه بیارنتان!)خلاصه اخرش اسیاتر با خفیف شدنش مجبور شد پولمه پس بده و تازه مه دنبالشه نگرفتم و رضایت دادم وگرنه اقای ژیان پور بهم گفت اگه رضایتته جلب نکنن پروندشانه میفرستم سازمان بازررسی کل و پروانه کسبشانه میگیرن! اینه که اگه پس و پیشه بگیرین به حقتان میرسین چون حق گرفتنیه.فقط یه برگه مخاد باید اونجا شکایت کنین و بگین طرفت معامله خراب کرده.خدا وکیل مه دیه خجالت میکشم برم وگرنه میرفتم ولی هرکی بره مطمئن باشه حقشه میگیره

14. 9 کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این اینترنت مخابرات واقعا دیگه حال آدمو بهم میزنه.اشغال به تمام معنا.خدایا یه فرجی بشه این مملکت و زیر ساخت و روساختش نیست و نابود بشه همه راحت بشن.فقط منتظرم سرویسم تموم بشه این اشغال رو بندازم دور.با 188 سرعت دانلودم بین یک کیلو بایت تا 20 تاس
    جالبه من چند روزه از رایتل استفاده میکنم . دردش بخوره تو سر مخابرات . سرویس 512 سرعت دانلودش از 60 تا 170 متغیره

16. 4 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام بر ملالیل کرماشان
    امروز زنگ زدم 2020 گفت دیگه همینه و درست نمیشه!وجدانن بشینیم و هیچی نگیم از اینم بدترش مکنن.البته بگم مه دیه از مخابرات نمیگیرم.
    پارسال ای شرکت اسیاتر حقمه خورد منم رفتم سازمان بازرسی شکایت کردم البته به شرکته گفتم ولی نترسیدن.اینم ادرسشه :30 متری دوم _چهارراه سنگر _خیابان گلریزان _نرسیده به قنادی پدیده_ اینم تلفنشه:8350310
    خیلی برخورد خوبی داشتن هم تلفنی زود جواب میدادن هم اونجا به ارباب رجوع میرسیدن.اقایی به اسم ژیان پور مسئولشه وجدانن با معرفته .خوبه که همشهری نیس که پارتی بازی بکنه.
    فقط دو چیز اول ایکه اگه رفتین ساعت قبل از 9 صبح اونجا باشین چون اقای ژیان پور بعد از 9 بری ماموریت باید بره سرکشی و یه چیز دیه ایکه اگه رفتین برگه قراردادم با خودتان ببرین .خلاصه بلایی سر اسیاتر اوردن که دیه مه خودم خجالت کشیدم!براشان نامه فرستاده بودن ازتان شکایت شده و اگه 24 ساعت اینده نیاید سازمان برخورد قانونی میشه(ینی مامور میفرستیم با لقه بیارنتان!)خلاصه اخرش اسیاتر با خفیف شدنش مجبور شد پولمه پس بده و تازه مه دنبالشه نگرفتم و رضایت دادم وگرنه اقای ژیان پور بهم گفت اگه رضایتته جلب نکنن پروندشانه میفرستم سازمان بازررسی کل و پروانه کسبشانه میگیرن! اینه که اگه پس و پیشه بگیرین به حقتان میرسین چون حق گرفتنیه.فقط یه برگه مخاد باید اونجا شکایت کنین و بگین طرفت معامله خراب کرده.خدا وکیل مه دیه خجالت میکشم برم وگرنه میرفتم ولی هرکی بره مطمئن باشه حقشه میگیره
    با اینکه مخابرات با شرکتای دیگه فرق داره (پارتیشان کلفته) مثه آسیاتک و ... نیس اما چند نفر از دوستام و کسایی که شاکین رو جمع میکنم با هم میریم ببینیم چی میشه آمدیم مخابرات بیا جلو بینم

18. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بهنام جان یه عکس از snr margin و مقداری که خطت میکشه لطف کن بذار لازم دارم

20. این کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •