اول پس شما قبول دارید که در ساعت 4 صبح که ساعت رایگان شبانه است سرعت 1 مگابایت دارید
دوم شما تعریف ساعت روزانه برایتان از چه ساعتی تا چه ساعتی است؟
اول پس شما قبول دارید که در ساعت 4 صبح که ساعت رایگان شبانه است سرعت 1 مگابایت دارید
دوم شما تعریف ساعت روزانه برایتان از چه ساعتی تا چه ساعتی است؟
من توی اولین پستم که پست شما رو نقل قول کرده بود هم گفتم که ساعت 4 سرعت خوبه .پس بله قبول دارم
ساعات روزانه کل ساعاتی که شبانه حساب نمیشه است.تعریف ساده
بزرگوارنی که ادعای پدربزرگ بودن و پیر سایت را نمایند باید عرض کردم بنده روی 4 سیستم مختلف از 4 جایی اصفهان سرعت 10 مگ را تست کردم ولی یکی از یکی افتضاح تر .... و کسانی که سنگ مخابرات را به سینه میزنند بهتر است بروند مشکلات ADSL را حل کنند ( دیگه خیلی کلیشه ایی شده که بگین مشکلات از خط و نویز و مودم و سیم کشی و بقال سر کوچه و ..... هست . فقط یکم به شعور مخاطب احترام بزارید کافیه !)
من سنگ مخابرات را به سینه نمیزنم ،من فقط حقایق را میگم ، تست پهنای باندی هم که گذاشتم هم سند صحبتهایم است اگر مخاطبش درکش را داشته باشد
شما هم لطفاً اگر اینقدر از اینترنت مخابرات ناراضی هستید می توانید خیلی راحت از شرکت دیگری اینترنت بگیرید لازم هم نیست خودتان را اینقدر اذیت کنید و در 4 جا تست بگیرید!!!
شما اگه راست میگی یه اسپیدتست از یه سرور خارجی بزار الان.(ماله همین الان باشه)
بفرمایید ، خدمت شما
الان حتماً میخواهید بگویید چرا ده مگ نیست و دو مگ است؟؟
بفرمایید ، خدمت شما
الان حتماً میخواهید بگویید چرا ده مگ نیست و دو مگ است؟؟
الان خودت از مقایسه این تست با تستی که ساعت 4 انجام دادی چه نتیجه ای میگیری؟
من هر لظه تست پهنای باند نمیگیرم ، ولی یک لحظه مثل تست قبلی می شود و یک لحظه مثل این تست
نتایجی که می شود گرفت این است که مخابرات پهنای باندی مابین 2 تا 10 مگ را روی سرویس ADSL باز گذاشته ، ممکن است در یک لحظه سرعت 2مگ باشد
چند دقیقه بعد 4.8 مگ و چند دقیقه بعد 8 مگ
این هم بخاطر این است که در واقع این سرویس اشتراکی است و نه پهنای باند اختصاصی و من و دیگر مشترکین مخابرات قیمت سرویس اشتراکی را میدهیم
شما صحبتهای من را قبول ندارید؟؟
یاعلی اجب پینگی این طوری که ادم خودش پاشه بره اطلاعات رو بده خیلی زود تر میرسه فکر کنم صفحه باز کردن هم زحمت داشته باشه چه برسه به دانلود و بازی و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)