سلام دوستان
کسی از این شرکت سرویس گرفته؟
اطلاع دارید کیفیتش چطوریه؟
سلام دوستان
کسی از این شرکت سرویس گرفته؟
اطلاع دارید کیفیتش چطوریه؟
تو تاپیک شهر اصفهان بزنی زودتر به نتیجه میرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی اینترنت 1مگ محدود پیشگامان در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم یا 512 اکو شاتل را بگیرم کدوم را پیشنهاد میدید
بچه ها من سرویس 1 مگ دارم از مخابرات که دانلود و اپلود روی 1024 بسته شده چند روزه که upstream توی پنل مودم شده 128 و بعضی وقت ها هم میشه 382 و پینگم هم با سرور داخلی از 26 رفته روی 58 .با پشتیبانی که تماس گرفتم میگه اشکال از سیم کشی هست که مشکل پیدا کرده و پروفایلت همونه . میخواستم نظر شما ها رو هم بدونم ؟ ایا خودشون دستکاری کردن ؟
Last edited by alimail3248; 31-03-2012 at 21:53.
این کدوم ISP
![]()
خودم فهمیدم کجاست
دوستان خواهشن یک شرکت معرفی کنید که سرویس مناسب با پینک درست درمون بده
سرویس بالا مال سپنتا 384 کیلوبایت دیگه به نظر من این شرکت به پایان خودش رسید واقعا کیفیت سرویس ریخته بهم
شما مشخصات خطت رو کاملا اینجا بزار تا اس ان آر و تضعیف اون بررسی بشه ممکن مشکل از نویز خطتون باشه
با سلام به تمام دوستان عزیز
بنده میخوام فردا برم از مخابرات اینترنت 1 مگ بگیرم بره خونهآشنا دارم بهم میده و تو کرجم
میخواستم بدونم پینگش بره بازی چطوره ؟ خوبه ؟ تایم اوت نداره ؟
و یک سوال دیگه سرویس های 1 به 10 پارس آنلاین سرعتش مثل اون محدود هاست ؟ یعنی 200 kb هست 512 ؟ چون یکی تو یکی از تایپکها زده بود سرعت دانلودم بالاست !!
ممنون راجب پینگ پارس آنلاین هم توضیح بدید ممنون میشم![]()
درود
آقایون، این شاتل دیــــــوونم کرد با این پینگش. قبلا رو 214 بود، حالا شده 250... !!!
الان سرویس ECO2048 سه ماهه استفاده میکنم، البته با 10GB ترافیک و بدون اینترنت رایگان شبانه.
1-راهی واسه پایین آوردن پینگ هست؟
2-در حال حاضر، پیین ترین پینگ رو در منطقه چهار راه طالقانی کـــــــرج، کودوم ISP میده؟
سلام من شهرستان مرند هستم قبلا از سرویس آرت 3 شاتل استفاده می کردم ولی به علت کیفیت پایین 3 ماهه از مخابرات سرویس 4 مگ با ترافیک 8 گیگ و دانلود رایگان 2 تا 8 گرفتم و کاملا راضیم و سرعت دانلودم اگه لینک مناسبی باشه هرگر کنتر از 450 پایینتر نمی آد بنا به دلایلی تا یک ماه آینده باید به کرج نقل مکان کنم از دوستان کسی شرکت یا سرویس مناسبی برای کرج سراغ داره که برای دان اذیت نکنه نصف سرعت بالا رو هم اگه بده راضیم. یه جا تو کرج دیدم سرویس های پر سرعت وایرلس تبلیغ می کنند کسی استفاده کرده؟ کیفیتشون چطوره. من دانلودم بیشتر آپدیت سریال ها و گاهی فیلم های خوب مستند هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)